PLESSI, Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 7.958
EU - Europa 7.945
AS - Asia 1.634
SA - Sud America 129
AF - Africa 52
OC - Oceania 17
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 17.744
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7.907
IT - Italia 2.938
GB - Regno Unito 2.476
SE - Svezia 645
CN - Cina 633
DE - Germania 600
UA - Ucraina 400
HK - Hong Kong 321
TR - Turchia 296
FR - Francia 236
FI - Finlandia 204
SG - Singapore 189
BG - Bulgaria 141
IN - India 66
ES - Italia 55
BR - Brasile 47
RU - Federazione Russa 46
AR - Argentina 38
BE - Belgio 31
KR - Corea 30
CL - Cile 29
NL - Olanda 27
CA - Canada 26
IE - Irlanda 22
JP - Giappone 19
PL - Polonia 18
ID - Indonesia 16
MX - Messico 15
PT - Portogallo 15
DZ - Algeria 14
AU - Australia 12
IR - Iran 12
KE - Kenya 12
AT - Austria 11
RO - Romania 11
AL - Albania 10
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
CH - Svizzera 9
MY - Malesia 9
SI - Slovenia 8
VN - Vietnam 8
BJ - Benin 7
CZ - Repubblica Ceca 7
EU - Europa 7
EG - Egitto 6
MA - Marocco 6
PK - Pakistan 6
TW - Taiwan 6
CO - Colombia 5
EC - Ecuador 5
HU - Ungheria 5
NZ - Nuova Zelanda 5
PH - Filippine 5
GE - Georgia 4
RS - Serbia 4
CR - Costa Rica 3
CU - Cuba 3
IQ - Iraq 3
NG - Nigeria 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AN - Antille olandesi 2
BY - Bielorussia 2
DK - Danimarca 2
EE - Estonia 2
HR - Croazia 2
IL - Israele 2
LK - Sri Lanka 2
LT - Lituania 2
PE - Perù 2
TH - Thailandia 2
UY - Uruguay 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BD - Bangladesh 1
BZ - Belize 1
ET - Etiopia 1
IM - Isola di Man 1
JO - Giordania 1
LB - Libano 1
LU - Lussemburgo 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
MT - Malta 1
MW - Malawi 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
PY - Paraguay 1
TN - Tunisia 1
UZ - Uzbekistan 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 17.744
Città #
Southend 2.125
Chandler 1.075
Jacksonville 805
Fairfield 738
Woodbridge 605
Dearborn 555
Nyköping 435
Houston 396
Ashburn 378
Ann Arbor 326
Hong Kong 313
Wilmington 277
Seattle 259
Beijing 250
Milan 192
Cambridge 188
Des Moines 149
Princeton 148
Rome 138
Sofia 131
Eugene 130
Izmir 129
New York 127
Singapore 122
Modena 121
Bremen 95
San Diego 87
Helsinki 81
Redwood City 77
Shanghai 72
Bologna 66
Parma 55
Padova 46
Florence 43
Catania 34
Bari 33
Brussels 30
Norwalk 29
Verona 29
Boardman 27
Hefei 27
Palermo 26
San Mateo 25
Concepción 24
Nanjing 22
Naples 21
Napoli 21
Madrid 20
Indiana 19
Dublin 18
London 18
Turin 18
Perugia 17
Guangzhou 16
Kunming 16
Falls Church 14
Messina 14
Toronto 14
Lipari 13
Buenos Aires 12
Frankfurt am Main 12
Jinan 12
Rende 12
Salerno 12
Amsterdam 11
Brescia 11
Reggio Emilia 11
Treviso 11
Augusta 10
Dallas 10
Monmouth Junction 10
Mountain View 10
Torino 10
Banovce nad Bebravou 9
Genoa 9
Pescara 9
San Giuliano Milanese 9
Siena 9
Vienna 9
Auburn Hills 8
Ferrara 8
Fuzhou 8
Saint Petersburg 8
Wuhan 8
Alba 7
Cagliari 7
Carpi 7
Cava de' Tirreni 7
Cesena 7
Formigine 7
Gaeta 7
Leawood 7
Lisbon 7
Misterbianco 7
Paris 7
Piacenza 7
Ravenna 7
Reggio Nell'emilia 7
San Francisco 7
Bastiglia 6
Totale 11.638
Nome #
Quantificazione di glucosio e fruttosio nel miele mediante HR-NMR 615
Nitriti e nitrati nel formaggio Parmigiano- Reggiano 539
Valore nutrizionale della corniola, frutto del Cornus Mas L. 312
Valutazione dell'autenticità del miele mediante HR-NMR 312
NUTRASCIENCE s.r.l. 258
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 248
Chemical composition of Italian propolis of different ecoregional origin 236
Distribution of metals and phenolic compounds as a criterion to evaluate variety of berries and related jams 219
Fruits of ribes, rubus, vaccinium and prunus genus. Metal contents and genome 211
Alcohol and Hepatitis B Virus Infection 210
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 203
Osservazioni sull'aceto balsamico di Modena 201
Novel 2D-NMR Approach for the Classification of Balsamic Vinegars of Modena 201
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 199
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 194
Determinazione di metile antranilato in mieli di agrumi italiani mediante HS-SPME-GC 192
Indagine spettrofotometrica di assorbimento atomico sul contenuto di alcuni elementi metallici nel formaggio Parmigiano-Reggiano 188
Use of HR-NMR to classify propolis obtained using different harvesting methods 181
Detection of Honey Adulteration by Sugar Syrups Using One-dimensional and two-dimensional High-resolution Nuclear Magnetic Resonance 180
Applicazione della risonanza magnetica nucleare ad alta risoluzione (HR-NMR) per lo studio di alimenti di origine animale. 180
Sul contenuto di acetilmetilcarbinolo e diacetile nel formaggio Parmigiano-Reggiano 175
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 175
Classification of Italian Honeys by 2D HR-NMR 172
THE QUALITY OF HONEY FOR BEES AND MAN 167
Determination of chemical composition of Carob (Ceratonia Siliqua): protein, fat, carbohydrates and tannins 167
Development of an HS-SPME-GC method to determine the methylanthranilate in Citrus honeys. 166
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys 165
Sostanze di natura polifenolica e minerali in frutti del genere Prunus e loro prodotti di trasformazione (Polyphenolic substances and minerals in Prunus genus fruits and products of their processing). 162
Classification of Italian honeys by mid-infrared diffuse reflectance spectroscopy (DRIFTS) 161
Extraction and identification by GC-MS of phenolic acids in traditional balsamic vinegar from Modena 154
Fruit of ribes, rubus, vaccinium and prunus genus, metals content and genome 154
L'aceto balsamico tradizionale di Modena 152
Dietary fiber and some elements in nuts and wheat brans 150
Methyl anthranilate content in Italian citrus honey determined by HS-SPME-GC 149
Effect of microwaves on volatile compounds in origanum 148
Litiuria e zincuria nella psoriasi 144
Identification and quantification of phenylpropanoid glycosides in Aloysia polystachya (Griseb and Moldenke) by HPLC-TQMS 144
Determination of the monosaccharide and alcohol content of the balsamic and other vinegars by enzymatic methods 144
Sostanze acetoiniche nel vino lambrusco. Nota II 143
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena 143
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods 142
Analisi di macro e micro elementi in frutti dei generi ribes, rubus e vaccinium e in confetture da essi ottenute 139
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. 139
Identification of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) by HPLC-MS analysis 139
Effect of microwaves on volatile compounds in white and black pepper 136
La vitamina E nella farina integrale e derivati 136
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. 136
Determinazione di fruttosio e glucosio nel miele mediante spettroscopia infrarossa in riflettanza diffusa (DRIFTS) 134
Classificazione di Propoli in base al metodo di raccolta mediante l'analisi di fingerprint NMR 133
La castagna un frutto dell’appennino: composizione e caratteristiche nutrizionali. (Chestnut from Emilian appennines: proximate analysis and nutritional value) 133
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 132
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES 131
Uso della spettrometria HR-NMR per lo studio dell'adulterazione del miele 130
Thioacetamide as a reagent for the spectrophotometric determination of microamounts of selenium 130
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 130
Enzymatic techniques in the direct assay of urinary metabolites in psoriatic patients 130
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 129
A balsamic vinegar of the lombardy plan 128
Vinegar 127
Approccio chemiometrico all'ottimizzazione della mineralizzazione a microonde per la determinazione di alluminio mediante GFAAS. 124
Aluminium levels in baby foods determined by electrothermal atomic absorption spectrometry. 124
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 124
Valutazione del contenuto di patulina in prodotti per la prima infanzia a base di mela (Determination of patulin in apple-based infant foods). 122
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione 122
Determinazione per via enzimatica dei nitrati nei vini 121
Italian propolis composition in term of geographical origin 121
Usefulness of 1H-NMR in the study of the bioactive compounds of Hop (Humulus Lupulus L.) 121
Quantitative determination of acids and derivatives in balsamic and other vinegars. 121
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A 120
Separation by solid phase extraction and quantification by reversed phase HPLC of sulforaphane in broccoli 120
Survey of total and bioavailable chromium in grain and cereal products by atomic absorption spectrophotometry 118
High-perfomance liquid chromatographic assay of bioactive amines in Parmigiano-Reggiano cheese 118
Valutazione dei costituenti principali di aceti balsamici tradizionali prodotti nella provincia di Modena 115
Influence of seafood and canned seafood on mercury and selenium intake 114
Analisi DRIFTS per il riconoscimento di mieli adulterati 114
Aluminium determination in bottled mineral water by electrothermal atomic absorption spectrometry. 114
NMR application on oenological products 114
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 114
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 113
Sostanze acetoiniche nelle acqueviti di vinaccia 112
Indagine spettrofotometrica di assorbimento atomico sul contenuto di alcuni cationi nell'aceto balsamico 112
Urinary techniques of glycosaminoglycans, hydroxyproline and L-glutamic acid in psoriatic patiens 112
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 112
Ulteriore contributo allo studio dell'aceto balsamico 111
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 111
Estrazione e frazionamento di sostanze fenoliche in aceti balsamici. (Extraction and fractionation of polyphenol substances in Balsamic vinegars). 111
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 111
Moretta di Vignola, da nicchia ad alimento funzionale 111
Caratterizzazione morfologica e chimica di presunti cloni di Castanea sativa Mill.. Atti Conv. "- Bedonia (PR), 15-17 110
DETERMINATION OF SOY ISOFLAVONES IN FOOD SUPPLEMENTS BY 1H-qNMR 109
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 109
Mercury and selenium contents in selected seafood 108
Classification of Italian propolis by HR-NMR: influence of different production techniques 106
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 105
Impiego della gascromatografia-spettrometria di massa per la valutazione della patulina in matrici alimentari 104
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia 104
Levels of magnesium and calcium in fruit 104
Determination of methyl anthranilate byHS-SPME-GC in italian citrus honey 103
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione dell'aceto balsamico tradizionale di Modena 103
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena 103
Totale 15.393
Categoria #
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Totale 49.440


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20203.479 377 144 171 255 430 479 493 335 258 135 211 191
2020/20212.362 335 110 199 151 234 192 200 288 145 251 167 90
2021/20222.162 51 300 167 183 49 91 92 146 215 163 397 308
2022/20233.170 268 352 233 376 297 555 79 339 337 79 152 103
2023/20242.159 115 132 170 212 388 164 295 209 59 139 123 153
2024/2025149 149 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 17.898