PLESSI, Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 7.943
EU - Europa 7.729
AS - Asia 1.395
SA - Sud America 128
AF - Africa 51
OC - Oceania 17
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 17.272
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7.892
IT - Italia 2.745
GB - Regno Unito 2.476
SE - Svezia 644
DE - Germania 593
CN - Cina 579
UA - Ucraina 398
HK - Hong Kong 321
TR - Turchia 296
FR - Francia 232
FI - Finlandia 204
BG - Bulgaria 141
IN - India 65
ES - Italia 51
BR - Brasile 47
RU - Federazione Russa 46
AR - Argentina 38
BE - Belgio 30
KR - Corea 30
CL - Cile 29
NL - Olanda 27
CA - Canada 26
IE - Irlanda 22
JP - Giappone 18
PL - Polonia 18
MX - Messico 15
PT - Portogallo 15
ID - Indonesia 14
DZ - Algeria 13
AU - Australia 12
IR - Iran 12
KE - Kenya 12
AT - Austria 11
AL - Albania 10
RO - Romania 10
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
CH - Svizzera 9
MY - Malesia 9
SG - Singapore 8
SI - Slovenia 8
VN - Vietnam 8
BJ - Benin 7
EU - Europa 7
CZ - Repubblica Ceca 6
EG - Egitto 6
MA - Marocco 6
PK - Pakistan 6
TW - Taiwan 6
EC - Ecuador 5
HU - Ungheria 5
NZ - Nuova Zelanda 5
PH - Filippine 5
CO - Colombia 4
GE - Georgia 4
RS - Serbia 4
CR - Costa Rica 3
CU - Cuba 3
IQ - Iraq 3
NG - Nigeria 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AN - Antille olandesi 2
BY - Bielorussia 2
DK - Danimarca 2
EE - Estonia 2
HR - Croazia 2
IL - Israele 2
LK - Sri Lanka 2
PE - Perù 2
TH - Thailandia 2
UY - Uruguay 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BD - Bangladesh 1
BZ - Belize 1
ET - Etiopia 1
IM - Isola di Man 1
JO - Giordania 1
LB - Libano 1
LU - Lussemburgo 1
ME - Montenegro 1
MK - Macedonia 1
MT - Malta 1
MW - Malawi 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
PY - Paraguay 1
TN - Tunisia 1
UZ - Uzbekistan 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 17.272
Città #
Southend 2.125
Chandler 1.075
Jacksonville 805
Fairfield 738
Woodbridge 605
Dearborn 555
Nyköping 435
Houston 396
Ashburn 369
Ann Arbor 326
Hong Kong 313
Wilmington 277
Seattle 259
Beijing 247
Cambridge 188
Milan 158
Des Moines 149
Princeton 148
Sofia 131
Eugene 130
Izmir 129
New York 127
Rome 127
Modena 121
Bremen 95
San Diego 87
Helsinki 81
Redwood City 77
Shanghai 64
Bologna 58
Parma 48
Florence 43
Padova 40
Bari 33
Brussels 29
Catania 29
Norwalk 29
Hefei 27
Boardman 26
Verona 26
San Mateo 25
Concepción 24
Nanjing 22
Napoli 21
Palermo 21
Madrid 20
Indiana 19
Dublin 18
London 18
Turin 18
Kunming 16
Falls Church 14
Naples 14
Toronto 14
Lipari 13
Buenos Aires 12
Jinan 12
Rende 12
Salerno 12
Amsterdam 11
Guangzhou 11
Perugia 11
Reggio Emilia 11
Treviso 11
Augusta 10
Dallas 10
Messina 10
Monmouth Junction 10
Mountain View 10
Torino 10
Banovce nad Bebravou 9
Frankfurt am Main 9
Genoa 9
Pescara 9
San Giuliano Milanese 9
Siena 9
Vienna 9
Auburn Hills 8
Ferrara 8
Fuzhou 8
Saint Petersburg 8
Alba 7
Brescia 7
Carpi 7
Cava de' Tirreni 7
Cesena 7
Formigine 7
Gaeta 7
Leawood 7
Lisbon 7
Misterbianco 7
Paris 7
Ravenna 7
Reggio Nell'emilia 7
San Francisco 7
Bastiglia 6
Bolzano 6
Carmagnola 6
Castello d'Argile 6
Castiglione Dei Pepoli 6
Totale 11.388
Nome #
Quantificazione di glucosio e fruttosio nel miele mediante HR-NMR 538
Nitriti e nitrati nel formaggio Parmigiano- Reggiano 509
Valore nutrizionale della corniola, frutto del Cornus Mas L. 309
Valutazione dell'autenticità del miele mediante HR-NMR 299
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 246
NUTRASCIENCE s.r.l. 246
Chemical composition of Italian propolis of different ecoregional origin 234
Distribution of metals and phenolic compounds as a criterion to evaluate variety of berries and related jams 216
Fruits of ribes, rubus, vaccinium and prunus genus. Metal contents and genome 209
Alcohol and Hepatitis B Virus Infection 206
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 201
Novel 2D-NMR Approach for the Classification of Balsamic Vinegars of Modena 199
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 197
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 193
Osservazioni sull'aceto balsamico di Modena 187
Indagine spettrofotometrica di assorbimento atomico sul contenuto di alcuni elementi metallici nel formaggio Parmigiano-Reggiano 183
Use of HR-NMR to classify propolis obtained using different harvesting methods 180
Determinazione di metile antranilato in mieli di agrumi italiani mediante HS-SPME-GC 178
Applicazione della risonanza magnetica nucleare ad alta risoluzione (HR-NMR) per lo studio di alimenti di origine animale. 178
Detection of Honey Adulteration by Sugar Syrups Using One-dimensional and two-dimensional High-resolution Nuclear Magnetic Resonance 177
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 174
Sul contenuto di acetilmetilcarbinolo e diacetile nel formaggio Parmigiano-Reggiano 170
Classification of Italian Honeys by 2D HR-NMR 170
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys 165
Development of an HS-SPME-GC method to determine the methylanthranilate in Citrus honeys. 164
Determination of chemical composition of Carob (Ceratonia Siliqua): protein, fat, carbohydrates and tannins 164
THE QUALITY OF HONEY FOR BEES AND MAN 163
Classification of Italian honeys by mid-infrared diffuse reflectance spectroscopy (DRIFTS) 160
Sostanze di natura polifenolica e minerali in frutti del genere Prunus e loro prodotti di trasformazione (Polyphenolic substances and minerals in Prunus genus fruits and products of their processing). 160
Extraction and identification by GC-MS of phenolic acids in traditional balsamic vinegar from Modena 152
Fruit of ribes, rubus, vaccinium and prunus genus, metals content and genome 152
Dietary fiber and some elements in nuts and wheat brans 149
L'aceto balsamico tradizionale di Modena 148
Effect of microwaves on volatile compounds in origanum 146
Methyl anthranilate content in Italian citrus honey determined by HS-SPME-GC 145
Determination of the monosaccharide and alcohol content of the balsamic and other vinegars by enzymatic methods 142
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods 140
Identification and quantification of phenylpropanoid glycosides in Aloysia polystachya (Griseb and Moldenke) by HPLC-TQMS 140
Sostanze acetoiniche nel vino lambrusco. Nota II 140
Litiuria e zincuria nella psoriasi 138
Identification of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) by HPLC-MS analysis 138
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena 137
Analisi di macro e micro elementi in frutti dei generi ribes, rubus e vaccinium e in confetture da essi ottenute 136
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. 136
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. 134
Effect of microwaves on volatile compounds in white and black pepper 133
La vitamina E nella farina integrale e derivati 132
Classificazione di Propoli in base al metodo di raccolta mediante l'analisi di fingerprint NMR 132
La castagna un frutto dell’appennino: composizione e caratteristiche nutrizionali. (Chestnut from Emilian appennines: proximate analysis and nutritional value) 132
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 131
Determinazione di fruttosio e glucosio nel miele mediante spettroscopia infrarossa in riflettanza diffusa (DRIFTS) 130
Thioacetamide as a reagent for the spectrophotometric determination of microamounts of selenium 130
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES 129
Uso della spettrometria HR-NMR per lo studio dell'adulterazione del miele 128
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 127
Enzymatic techniques in the direct assay of urinary metabolites in psoriatic patients 127
A balsamic vinegar of the lombardy plan 126
Vinegar 124
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 123
Approccio chemiometrico all'ottimizzazione della mineralizzazione a microonde per la determinazione di alluminio mediante GFAAS. 122
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione 121
Aluminium levels in baby foods determined by electrothermal atomic absorption spectrometry. 120
Determinazione per via enzimatica dei nitrati nei vini 120
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A 119
Valutazione del contenuto di patulina in prodotti per la prima infanzia a base di mela (Determination of patulin in apple-based infant foods). 119
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 119
Italian propolis composition in term of geographical origin 117
Usefulness of 1H-NMR in the study of the bioactive compounds of Hop (Humulus Lupulus L.) 117
Quantitative determination of acids and derivatives in balsamic and other vinegars. 117
Separation by solid phase extraction and quantification by reversed phase HPLC of sulforaphane in broccoli 117
Survey of total and bioavailable chromium in grain and cereal products by atomic absorption spectrophotometry 116
Valutazione dei costituenti principali di aceti balsamici tradizionali prodotti nella provincia di Modena 113
NMR application on oenological products 113
High-perfomance liquid chromatographic assay of bioactive amines in Parmigiano-Reggiano cheese 113
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 112
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 112
Aluminium determination in bottled mineral water by electrothermal atomic absorption spectrometry. 111
Sostanze acetoiniche nelle acqueviti di vinaccia 111
Urinary techniques of glycosaminoglycans, hydroxyproline and L-glutamic acid in psoriatic patiens 111
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 111
Influence of seafood and canned seafood on mercury and selenium intake 110
Analisi DRIFTS per il riconoscimento di mieli adulterati 110
Indagine spettrofotometrica di assorbimento atomico sul contenuto di alcuni cationi nell'aceto balsamico 110
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 110
Ulteriore contributo allo studio dell'aceto balsamico 109
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 108
Moretta di Vignola, da nicchia ad alimento funzionale 108
DETERMINATION OF SOY ISOFLAVONES IN FOOD SUPPLEMENTS BY 1H-qNMR 107
Estrazione e frazionamento di sostanze fenoliche in aceti balsamici. (Extraction and fractionation of polyphenol substances in Balsamic vinegars). 107
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 107
Mercury and selenium contents in selected seafood 106
Caratterizzazione morfologica e chimica di presunti cloni di Castanea sativa Mill.. Atti Conv. "- Bedonia (PR), 15-17 104
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 103
Levels of magnesium and calcium in fruit 103
Impiego della gascromatografia-spettrometria di massa per la valutazione della patulina in matrici alimentari 102
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena 102
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 102
Classification of Italian propolis by HR-NMR: influence of different production techniques 101
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia 101
Determination of aluminium and zinc in infant formulas and infant foods 99
Totale 14.992
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019827 0 0 0 0 0 0 0 0 0 217 354 256
2019/20203.479 377 144 171 255 430 479 493 335 258 135 211 191
2020/20212.362 335 110 199 151 234 192 200 288 145 251 167 90
2021/20222.162 51 300 167 183 49 91 92 146 215 163 397 308
2022/20233.170 268 352 233 376 297 555 79 339 337 79 152 103
2023/20241.836 115 132 170 212 388 164 295 209 59 92 0 0
Totale 17.426