PLESSI, Maria
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 7437
EU - Europa 6722
AS - Asia 769
SA - Sud America 97
AF - Africa 33
OC - Oceania 16
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 15083
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7391
GB - Regno Unito 2442
IT - Italia 1953
SE - Svezia 643
DE - Germania 557
UA - Ucraina 398
CN - Cina 335
TR - Turchia 284
FR - Francia 219
BG - Bulgaria 140
FI - Finlandia 139
IN - India 62
RU - Federazione Russa 45
BR - Brasile 44
ES - Italia 42
AR - Argentina 33
BE - Belgio 30
KR - Corea 24
NL - Olanda 24
CA - Canada 23
MX - Messico 15
IR - Iran 12
AU - Australia 11
DZ - Algeria 11
KE - Kenya 11
PL - Polonia 11
AL - Albania 10
JP - Giappone 10
RO - Romania 9
AT - Austria 8
PT - Portogallo 8
SI - Slovenia 8
CH - Svizzera 7
EU - Europa 7
ID - Indonesia 7
EC - Ecuador 6
MY - Malesia 6
VN - Vietnam 6
CL - Cile 5
IE - Irlanda 5
NZ - Nuova Zelanda 5
PH - Filippine 5
CO - Colombia 4
CZ - Repubblica Ceca 4
GE - Georgia 4
MA - Marocco 4
RS - Serbia 4
CU - Cuba 3
HU - Ungheria 3
IQ - Iraq 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AN - Antille olandesi 2
BY - Bielorussia 2
DK - Danimarca 2
EE - Estonia 2
EG - Egitto 2
HK - Hong Kong 2
PE - Perù 2
TH - Thailandia 2
TW - Taiwan 2
UY - Uruguay 2
BD - Bangladesh 1
BJ - Benin 1
BZ - Belize 1
CR - Costa Rica 1
ET - Etiopia 1
GR - Grecia 1
HR - Croazia 1
IM - Isola di Man 1
JO - Giordania 1
LB - Libano 1
LU - Lussemburgo 1
MK - Macedonia 1
MT - Malta 1
MW - Malawi 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
PK - Pakistan 1
PY - Paraguay 1
TN - Tunisia 1
UZ - Uzbekistan 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 15083
Città #
Southend 2125
Chandler 1078
Jacksonville 805
Fairfield 738
Woodbridge 605
Dearborn 555
Nyköping 436
Houston 396
Ann Arbor 326
Wilmington 277
Ashburn 267
Seattle 255
Cambridge 188
Beijing 162
Des Moines 149
Princeton 148
Eugene 130
Sofia 130
Izmir 123
Modena 118
Bremen 97
San Diego 87
Milan 84
Redwood City 77
Rome 65
Bologna 33
Parma 32
Brussels 30
Florence 29
Norwalk 29
Padova 28
Hefei 27
San Mateo 25
Nanjing 22
Catania 21
Napoli 21
Indiana 19
Madrid 19
Verona 19
Boardman 18
Helsinki 16
Kunming 16
Falls Church 14
Toronto 14
Bari 13
Buenos Aires 12
Jinan 12
Rende 12
Guangzhou 11
Amsterdam 10
Augusta 10
Dallas 10
Monmouth Junction 10
Mountain View 10
New York 10
Torino 10
London 9
San Giuliano Milanese 9
Treviso 9
Auburn Hills 8
Fuzhou 8
Naples 8
Palermo 8
Reggio Emilia 8
Saint Petersburg 8
Gaeta 7
Leawood 7
Messina 7
Perugia 7
Reggio Nell'emilia 7
San Francisco 7
Siena 7
Bastiglia 6
Carmagnola 6
Castiglione Dei Pepoli 6
Centro 6
Hebei 6
Istanbul 6
Lleida 6
Mexico 6
Montegaldella 6
Munro 6
Quito 6
San Lazzaro 6
Springe 6
Venezia 6
Vienna 6
Vigevano 6
Brescia 5
Camparada 5
Cava 5
Cesena 5
Chengdu 5
Chongqing 5
Cordovado 5
Diyarbakır 5
Ferrara 5
Formigine 5
Frankfurt am Main 5
Grafing 5
Totale 10263
Nome #
Quantificazione di glucosio e fruttosio nel miele mediante HR-NMR 402
Valore nutrizionale della corniola, frutto del Cornus Mas L. 282
Nitriti e nitrati nel formaggio Parmigiano- Reggiano 275
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 237
NUTRASCIENCE s.r.l. 221
Chemical composition of Italian propolis of different ecoregional origin 217
Distribution of metals and phenolic compounds as a criterion to evaluate variety of berries and related jams 206
Fruits of ribes, rubus, vaccinium and prunus genus. Metal contents and genome 198
Alcohol and Hepatitis B Virus Infection 192
Valutazione dell'autenticità del miele mediante HR-NMR 191
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 185
Novel 2D-NMR Approach for the Classification of Balsamic Vinegars of Modena 185
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 182
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 179
Use of HR-NMR to classify propolis obtained using different harvesting methods 169
Detection of Honey Adulteration by Sugar Syrups Using One-dimensional and two-dimensional High-resolution Nuclear Magnetic Resonance 162
Determinazione di metile antranilato in mieli di agrumi italiani mediante HS-SPME-GC 161
Classification of Italian Honeys by 2D HR-NMR 161
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 161
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys 157
Indagine spettrofotometrica di assorbimento atomico sul contenuto di alcuni elementi metallici nel formaggio Parmigiano-Reggiano 156
Applicazione della risonanza magnetica nucleare ad alta risoluzione (HR-NMR) per lo studio di alimenti di origine animale. 152
Classification of Italian honeys by mid-infrared diffuse reflectance spectroscopy (DRIFTS) 150
Sostanze di natura polifenolica e minerali in frutti del genere Prunus e loro prodotti di trasformazione (Polyphenolic substances and minerals in Prunus genus fruits and products of their processing). 150
Osservazioni sull'aceto balsamico di Modena 149
Development of an HS-SPME-GC method to determine the methylanthranilate in Citrus honeys. 149
Extraction and identification by GC-MS of phenolic acids in traditional balsamic vinegar from Modena 146
Sul contenuto di acetilmetilcarbinolo e diacetile nel formaggio Parmigiano-Reggiano 146
Effect of microwaves on volatile compounds in origanum 142
Dietary fiber and some elements in nuts and wheat brans 139
Determination of chemical composition of Carob (Ceratonia Siliqua): protein, fat, carbohydrates and tannins 138
Fruit of ribes, rubus, vaccinium and prunus genus, metals content and genome 137
THE QUALITY OF HONEY FOR BEES AND MAN 135
L'aceto balsamico tradizionale di Modena 131
Effect of microwaves on volatile compounds in white and black pepper 130
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods 130
Identification and quantification of phenylpropanoid glycosides in Aloysia polystachya (Griseb and Moldenke) by HPLC-TQMS 128
Determination of the monosaccharide and alcohol content of the balsamic and other vinegars by enzymatic methods 128
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena 128
Identification of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) by HPLC-MS analysis 126
Sostanze acetoiniche nel vino lambrusco. Nota II 126
Analisi di macro e micro elementi in frutti dei generi ribes, rubus e vaccinium e in confetture da essi ottenute 122
Determinazione di fruttosio e glucosio nel miele mediante spettroscopia infrarossa in riflettanza diffusa (DRIFTS) 120
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. 120
Thioacetamide as a reagent for the spectrophotometric determination of microamounts of selenium 120
Vinegar 119
La castagna un frutto dell’appennino: composizione e caratteristiche nutrizionali. (Chestnut from Emilian appennines: proximate analysis and nutritional value) 119
A balsamic vinegar of the lombardy plan 118
La vitamina E nella farina integrale e derivati 115
Classificazione di Propoli in base al metodo di raccolta mediante l'analisi di fingerprint NMR 115
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione 114
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES 114
Enzymatic techniques in the direct assay of urinary metabolites in psoriatic patients 113
Approccio chemiometrico all'ottimizzazione della mineralizzazione a microonde per la determinazione di alluminio mediante GFAAS. 112
Determinazione per via enzimatica dei nitrati nei vini 112
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 112
Methyl anthranilate content in Italian citrus honey determined by HS-SPME-GC 111
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 109
Survey of total and bioavailable chromium in grain and cereal products by atomic absorption spectrophotometry 108
null 108
Valutazione del contenuto di patulina in prodotti per la prima infanzia a base di mela (Determination of patulin in apple-based infant foods). 107
Quantitative determination of acids and derivatives in balsamic and other vinegars. 107
Separation by solid phase extraction and quantification by reversed phase HPLC of sulforaphane in broccoli 107
Uso della spettrometria HR-NMR per lo studio dell'adulterazione del miele 105
Aluminium levels in baby foods determined by electrothermal atomic absorption spectrometry. 105
Valutazione dei costituenti principali di aceti balsamici tradizionali prodotti nella provincia di Modena 104
NMR application on oenological products 103
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 103
Aluminium determination in bottled mineral water by electrothermal atomic absorption spectrometry. 102
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 102
Sostanze acetoiniche nelle acqueviti di vinaccia 101
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 100
Italian propolis composition in term of geographical origin 100
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A 99
Litiuria e zincuria nella psoriasi 99
Ulteriore contributo allo studio dell'aceto balsamico 99
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 99
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 99
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 99
Urinary techniques of glycosaminoglycans, hydroxyproline and L-glutamic acid in psoriatic patiens 98
High-perfomance liquid chromatographic assay of bioactive amines in Parmigiano-Reggiano cheese 98
Mercury and selenium contents in selected seafood 97
Estrazione e frazionamento di sostanze fenoliche in aceti balsamici. (Extraction and fractionation of polyphenol substances in Balsamic vinegars). 97
Analisi DRIFTS per il riconoscimento di mieli adulterati 94
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 93
Impiego della gascromatografia-spettrometria di massa per la valutazione della patulina in matrici alimentari 92
Classification of Italian propolis by HR-NMR: influence of different production techniques 92
Caratterizzazione morfologica e chimica di presunti cloni di Castanea sativa Mill.. Atti Conv. "- Bedonia (PR), 15-17 92
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena 92
Levels of magnesium and calcium in fruit 92
Indagine spettrofotometrica di assorbimento atomico sul contenuto di alcuni cationi nell'aceto balsamico 91
Valore funzionale di ciliegie da varie cultivar 90
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. 90
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 90
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 90
Influence of seafood and canned seafood on mercury and selenium intake 88
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 88
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione dell'aceto balsamico tradizionale di Modena 87
Determination of aluminium and zinc in infant formulas and infant foods 85
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia 85
Totale 13081
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Totale 24553


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2017/2018220 0000 00 00 68326951
2018/20192201 89179150181 184152 19948 192217354256
2019/20203479 377144171255 430479 493335 258135211191
2020/20212362 335110199151 234192 200288 14525116790
2021/20222162 51300167183 4991 92146 215163397308
2022/20232816 269356234377 302557 83340 298000
Totale 15236