VOLPELLI, Luisa Antonella
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 7.833
EU - Europa 6.631
AS - Asia 4.262
SA - Sud America 554
AF - Africa 86
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 14
OC - Oceania 10
Totale 19.390
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7.703
GB - Regno Unito 2.524
IT - Italia 1.871
SG - Singapore 1.508
CN - Cina 1.466
SE - Svezia 585
BR - Brasile 484
HK - Hong Kong 443
DE - Germania 419
UA - Ucraina 243
FR - Francia 236
TR - Turchia 215
RU - Federazione Russa 198
VN - Vietnam 178
FI - Finlandia 143
KR - Corea 133
BG - Bulgaria 101
ID - Indonesia 76
CA - Canada 72
IN - India 61
NL - Olanda 45
MX - Messico 43
BE - Belgio 40
ZA - Sudafrica 34
PL - Polonia 32
AR - Argentina 28
JP - Giappone 28
BD - Bangladesh 26
ES - Italia 23
IE - Irlanda 19
PK - Pakistan 18
RO - Romania 17
AL - Albania 16
LT - Lituania 16
RS - Serbia 15
IQ - Iraq 13
IR - Iran 13
PH - Filippine 13
TH - Thailandia 13
CZ - Repubblica Ceca 12
AT - Austria 11
HU - Ungheria 11
EG - Egitto 10
UZ - Uzbekistan 10
AE - Emirati Arabi Uniti 9
NG - Nigeria 9
CH - Svizzera 8
EU - Europa 8
MA - Marocco 8
VE - Venezuela 8
CO - Colombia 7
EC - Ecuador 7
HR - Croazia 7
PE - Perù 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
AU - Australia 6
IL - Israele 6
NO - Norvegia 6
PT - Portogallo 6
CL - Cile 5
LV - Lettonia 5
MY - Malesia 5
GT - Guatemala 4
NP - Nepal 4
NZ - Nuova Zelanda 4
SA - Arabia Saudita 4
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 4
CG - Congo 3
DK - Danimarca 3
DZ - Algeria 3
ET - Etiopia 3
JO - Giordania 3
KE - Kenya 3
OM - Oman 3
PA - Panama 3
UY - Uruguay 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
CI - Costa d'Avorio 2
DO - Repubblica Dominicana 2
EE - Estonia 2
GE - Georgia 2
GR - Grecia 2
HN - Honduras 2
KG - Kirghizistan 2
KZ - Kazakistan 2
PY - Paraguay 2
RW - Ruanda 2
SI - Slovenia 2
SR - Suriname 2
TN - Tunisia 2
TW - Taiwan 2
UG - Uganda 2
AD - Andorra 1
AZ - Azerbaigian 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BB - Barbados 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BY - Bielorussia 1
BZ - Belize 1
Totale 19.376
Città #
Southend 2.145
Santa Clara 1.147
Singapore 944
Hefei 630
Chandler 602
Jacksonville 539
Ashburn 512
Fairfield 491
Hong Kong 440
Dearborn 373
Woodbridge 355
Nyköping 308
Houston 291
Ann Arbor 275
Wilmington 224
London 212
Beijing 203
Modena 157
Seattle 145
Cambridge 135
Izmir 133
Seoul 126
Council Bluffs 117
Princeton 113
New York 110
Los Angeles 100
Milan 98
Grafing 94
Sofia 94
Eugene 93
Des Moines 86
Bologna 84
Chicago 78
The Dalles 72
Dallas 64
Jakarta 64
San Diego 63
Helsinki 58
Parma 58
Buffalo 50
Rome 50
Moscow 48
Ho Chi Minh City 47
Hanoi 45
San Jose 44
Bremen 43
Naples 43
Fremont 41
Redwood City 36
Brussels 34
São Paulo 33
Salt Lake City 30
Munich 29
Shanghai 29
Dong Ket 27
Norwalk 27
Toronto 26
Turin 26
Nanjing 23
Como 21
Kent 20
Sao Jose 20
Florence 19
Dublin 18
Frankfurt am Main 18
Kunming 18
Amsterdam 17
Atlanta 17
Columbus 17
Ottawa 17
Boardman 16
Verona 16
Warsaw 16
Catania 15
Falls Church 15
Napoli 14
Phoenix 14
São José 14
Tampa 14
Boston 13
Brooklyn 12
Dongguan 12
Haiphong 12
Johannesburg 12
Montreal 12
Padova 12
San Francisco 12
Stockholm 12
Indiana 11
Redondo Beach 11
Tokyo 11
Belo Horizonte 10
Brescia 10
Curitiba 10
Guangzhou 10
Mumbai 10
Tashkent 10
Vigevano 10
Washington 10
Belgrade 9
Totale 13.131
Nome #
Rural development and dialogue between the communities in Kosovo: an example of international cooperation 721
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation 553
Effect of ageing time on consumer-perceived quality of Italian Simmental beef 452
Calculating the iodine value for Italian heavy pig subcutaneous adipose tissue from fatty acid methyl ester profiles 417
EFFECTS OF DIETARY LINSEED AND SYNTHETIC OR NATURAL ANTIOXIDANTS ON SHELF-LIFE OF PORK 338
Maltodestrine e destrosio nell'alimentazione del suino pesante 337
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams 333
Importanza del benessere e sua valutazione nel suino 317
Pisello proteico nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte. 310
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies 299
Faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality 288
Faba bean in dairy cow diet: Effect on milk production and quality 287
Pea (Pisum sativum) and faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality. 270
Aglio al posto degli antibitici. Animali più pesanti e più sani. 269
Assessment of welfare in pigs 268
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham 264
Azione del lievito di birra su alcuni parametri ematochimici del puledro 255
Pea (Pisum sativum) in dairy cow diet: Effect on milk production and quality 251
A comparison of the predictions of digestible energy content of compound feeds for pigs by chemical or in vitro analysis 247
The Green Era of Food Packaging: General Considerations and New Trends 244
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs. 244
Carcass quality in male fallow deer (Dama dama): effects of age and supplementary feeding. 239
An application of Z-Box method in dairy cow feedingto estimate the relationships among peNDF, otherfeed variables and productive data 239
Effect of milk feeding system on carcass and meat quality of Frisa Valtellinese kids. 237
CHARACTERISTICS OF LIPIDS FROM IMMUNOCASTRATED MEDIUM-HEAVY PIGS FED EITHER A RESTRICTED DIET OR AD LIBITUM 237
Calpain system in vitro activity and myofibril fragmentation index in fallow deer (Dama dama): Effects of age and supplementary feeding 231
Growth response of juvenile dentex (Dentex dentex L.) to varying protein level and protein to lipid ratio in practical diets 231
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production 226
Gli stressor ambientali condizionano il benessere 225
Valutazione nutrizionale di alimenti per suini. 1.Applicazione di una metodica in vitro di previsione della digeribilità della sostanza organica 218
Ricerche sull’impiego del bicarbonato di sodio nell’alimentazione del suino pesante. 215
Estimation of fescue hay intake in horses using the n-alkanes method 213
Influenza di lisati proteici aggiunti alla dieta sulle fermentazioni intestinali nel suinetto 212
Pisello proteico e fava nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte 211
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors 208
Alimentazione e qualità della carne suina 207
Livestock farming, high-quality cheese and territory 205
Effect of dietary regimen and of feeding maltodextrins and dextrose on meat and fat quality of immunocastrated pigs 203
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production 201
Alleanza per lo sviluppo e la valorizzazione dell’agricoltura familiare nel nord dell’Albania. 200
Effect of two sous-vide cooking methods on fatty acid composition and oxidative stability of longissimus thoracis muscle from pigs receiving a diet containing or not extruded linseed 198
Diverse fonti e dosi di lisina nell’alimentazione del suino. 195
Impiego di siero di latte naturalmente acidificato nell’alimentazione del suino pesante 193
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs 191
Effects of protein and/or amino-acid levels on reproductive performance and metabolic profile of lactating sows 190
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs. 186
Effect of two sous-vide cooking methods on physicochemical characteristics of Longissimus thoracis muscle from pigs fed with or without extruded linseed 186
Use of multivariate image analysis for the evaluation of total mixed rations in dairy cow feeding 185
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. 185
Effects of high linolenic acid diet supplemented with synthetic or natural antioxidant mix on live performance, carcass traits, meat quality and fatty acid composition of Longissimus thoracis et lumborum muscle of medium-heavy pigs 185
Pisello proteico e fava alternativa alla soia nella dieta della bovina 182
Evaluation of mast cells in calf and heifer uteri 181
Confronto tra quattro metodiche di stima in vitro della digeribilità di alimenti per suini 177
Problematiche relative alla valutazione dei difetti del prosciutto DOP 176
Sensory properties of Italian Istrian Milk lamb meat 172
Quality traits of fallow deer (Dama dama) dry-cured hams 172
Allevamento di scrofe all’aperto per la produzione di lattoni 171
Reduction of concentrated feed in dairy cows in the Parmigiano Reggiano area: effects on milk production and quality. 170
Researches on new forms of administration of trace elements in swine nutrition 168
Meat quality in male fallow deer (Dama dama): Effects of age and supplementary feeding 166
Alpine pasture milk and cheese: effect of supplement and comparison with stable production 165
Sensory profile of farmed fallow deer dry-cured meat 162
Valutazione nutrizionale di alimenti per suini. 2.Applicazione di una metodica in vitro di previsione della digeribilità ileale della proteina grezza 160
Confronto tra diverse tecniche di valutazione in vitro della digeribilità di alimenti per suini 160
Natural complementary feeds in gestating and lactating sows: effects on performance and metabolic profile 157
Pool di aminoacidi naturali e ricostituiti nella nutrizione del suinetto 152
Profilassi vaccinale della pasteurellosi del branzino: studio patogenetico e sistemi di valutazione della risposta immunitaria 150
The effect of amino acid chelated iron in pregnant and lactating sows 148
Valutazione della qualità di alcuni suini ibridi pesanti commerciali 147
Influenza del momento produttivo sulla digeribilità degli alimenti nelle scrofe 147
Preliminary examination of outdoor sow farming in Friuli–Venezia Giulia 145
Produzione di carne di daino 142
Influenza di diete a diverso livello proteico sulle prestazioni produttive di ibridi Pagrus major x Dentex dentex 142
Meat quality of Italian Simmental young bulls as affected by the genes frequency of Montbéliarde origin 141
Δ9-desaturase polymorphism association with fatty acid profile of Italian PDO dry cured hams 141
Esperienze di allevamento di scrofe all’aperto 139
Produzione della carne e del prosciutto di daino. 136
Effects of fish oil substitution in rainbow trout diets on sensory characteristics and fillet acid composition 135
Fallow deer milk composition: effect of diet 135
La fibra nell’alimentazione dei suini. 135
Effetto dell’integrazione alimentare sull’utilizzo del pascolo da parte di daini in accrescimento 133
Efficacia di probiotici e lisati proteici nella nutrizione del suinetto 132
Influenza della dieta sul profilo metabolico della scrofa in lattazione 131
Effects of high dietary fat on growth, feed efficiency and metabolic profile of weaned piglets 130
Improving the post-harvest quality of fruits during storage through edible packaging based on guar gum and hydroxypropyl methylcellulose 129
Ricerche in vitro sulla conservazione del siero di latte per i suini 129
Pool di aminoacidi naturali e di sintesi nella nutrizione del suinetto. 124
Indagine preliminare sull'attività di alcuni enzimi digestivi durante lo sviluppo larvale del branzino 123
Effects of a high dietary fat level for weanling pigs 122
Sensory quality of Italian Istrian Milk lamb meat as affected by production system 115
Il prosciutto di daino (Dama dama): aspetti chimico nutrizionali 115
The effects of supplementary feeding on carcass and meat quality in fallow deer (Dama dama) 112
L’impiego di lisati vegetali nella produzione del suino pesante 111
Influenza del livello proteico e lipidico della dieta sulle prestazioni produttive di giovanili di sarago 106
Zootecnia. Ampio margine di crescita per i sistemi intensivi. 71
Totale 19.473
Categoria #
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Totale 62.046


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.232 0 0 0 0 0 168 181 206 207 212 121 137
2021/20221.830 94 272 108 179 68 100 175 94 163 106 250 221
2022/20232.034 164 173 185 167 230 336 65 199 258 42 102 113
2023/20241.224 93 76 51 136 228 131 79 148 61 41 39 141
2024/20254.121 156 68 80 312 883 637 242 199 473 224 416 431
2025/20263.326 489 303 560 612 905 457 0 0 0 0 0 0
Totale 19.473