VOLPELLI, Luisa Antonella
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 5.647
NA - Nord America 5.309
AS - Asia 1.061
SA - Sud America 68
AF - Africa 36
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
OC - Oceania 10
Totale 12.144
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.276
GB - Regno Unito 2.285
IT - Italia 1.609
SE - Svezia 541
CN - Cina 370
DE - Germania 353
UA - Ucraina 238
FR - Francia 215
TR - Turchia 210
SG - Singapore 174
HK - Hong Kong 153
FI - Finlandia 124
BG - Bulgaria 98
BR - Brasile 61
ID - Indonesia 31
BE - Belgio 30
VN - Vietnam 27
IN - India 26
CA - Canada 22
IE - Irlanda 17
ES - Italia 15
RO - Romania 14
AL - Albania 13
IR - Iran 13
ZA - Sudafrica 13
JP - Giappone 12
CZ - Repubblica Ceca 11
NL - Olanda 11
MX - Messico 10
RU - Federazione Russa 10
TH - Thailandia 10
KR - Corea 9
PH - Filippine 9
PL - Polonia 9
EU - Europa 8
RS - Serbia 8
NG - Nigeria 7
AU - Australia 6
EG - Egitto 6
HR - Croazia 6
NO - Norvegia 6
AT - Austria 5
LT - Lituania 5
PK - Pakistan 5
PT - Portogallo 5
NZ - Nuova Zelanda 4
CH - Svizzera 3
CL - Cile 3
IL - Israele 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AE - Emirati Arabi Uniti 2
DK - Danimarca 2
EE - Estonia 2
ET - Etiopia 2
GR - Grecia 2
HU - Ungheria 2
MA - Marocco 2
PE - Perù 2
RW - Ruanda 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
AR - Argentina 1
BD - Bangladesh 1
BN - Brunei Darussalam 1
BY - Bielorussia 1
CO - Colombia 1
DZ - Algeria 1
GH - Ghana 1
GT - Guatemala 1
KZ - Kazakistan 1
LV - Lettonia 1
LY - Libia 1
MD - Moldavia 1
ME - Montenegro 1
MT - Malta 1
MY - Malesia 1
SA - Arabia Saudita 1
SI - Slovenia 1
UG - Uganda 1
Totale 12.144
Città #
Southend 2.145
Chandler 602
Jacksonville 539
Fairfield 491
Dearborn 373
Woodbridge 355
Ashburn 347
Nyköping 308
Houston 284
Ann Arbor 275
Wilmington 220
Hong Kong 150
Modena 149
Seattle 142
Cambridge 135
Izmir 133
Beijing 130
Princeton 113
Singapore 104
Grafing 94
Eugene 93
Sofia 92
Des Moines 86
New York 79
Milan 75
Bologna 71
San Diego 63
Parma 46
Bremen 43
Helsinki 42
Fremont 41
Rome 39
Redwood City 36
Jakarta 30
Naples 30
Dong Ket 27
Norwalk 27
Brussels 26
Hefei 24
Nanjing 22
Sao Jose 20
Como 19
Florence 17
Kunming 17
Turin 17
Dublin 16
Catania 15
Dallas 15
Falls Church 15
Boardman 14
Napoli 14
London 13
Toronto 13
Padova 12
Indiana 11
São José 11
Verona 11
Brescia 10
Dongguan 10
Shanghai 10
Vigevano 10
Viterbo 9
Washington 8
Los Angeles 7
Pune 7
Vicenza 7
Bari 6
Caserta 6
Cinisello Balsamo 6
Durban 6
Genoa 6
Guangzhou 6
Lanzhou 6
Moncalieri 6
Nanchang 6
Palermo 6
Pozzuoli 6
Seoul 6
Udine 6
Ancona 5
Bagni 5
Belgrade 5
Carpi 5
Edinburgh 5
Jinan 5
Magliano Alpi 5
Messina 5
Pavia 5
Perugia 5
Piacenza 5
Prague 5
Salerno 5
Sant'ambrogio Di Torino 5
Sassari 5
Sassuolo 5
Torino 5
Venice 5
Abbiategrasso 4
Agrigento 4
Alappuzha 4
Totale 8.589
Nome #
Rural development and dialogue between the communities in Kosovo: an example of international cooperation 603
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation 461
Effect of ageing time on consumer-perceived quality of Italian Simmental beef 354
Maltodestrine e destrosio nell'alimentazione del suino pesante 262
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams 233
Importanza del benessere e sua valutazione nel suino 226
Pisello proteico nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte. 223
EFFECTS OF DIETARY LINSEED AND SYNTHETIC OR NATURAL ANTIOXIDANTS ON SHELF-LIFE OF PORK 215
Faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality 205
Calculating the iodine value for Italian heavy pig subcutaneous adipose tissue from fatty acid methyl ester profiles 202
Pea (Pisum sativum) and faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality. 187
Faba bean in dairy cow diet: effect on milk production and quality. 185
Influenza di lisati proteici aggiunti alla dieta sulle fermentazioni intestinali nel suinetto 180
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies 175
Ricerche sull’impiego del bicarbonato di sodio nell’alimentazione del suino pesante. 175
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham 168
Azione del lievito di birra su alcuni parametri ematochimici del puledro 166
Effect of milk feeding system on carcass and meat quality of Frisa Valtellinese kids. 164
Growth response of juvenile dentex (Dentex dentex L.) to varying protein level and protein to lipid ratio in practical diets 157
Pea (Pisum sativum) in dairy cow diet: Effect on milk production and quality 155
A comparison of the predictions of digestible energy content of compound feeds for pigs by chemical or in vitro analysis 148
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs. 146
Aglio al posto degli antibitici. Animali più pesanti e più sani. 146
Calpain system in vitro activity and myofibril fragmentation index in fallow deer (Dama dama): Effects of age and supplementary feeding 145
Livestock farming, high-quality cheese and territory 144
Valutazione nutrizionale di alimenti per suini. 1.Applicazione di una metodica in vitro di previsione della digeribilità della sostanza organica 144
Alleanza per lo sviluppo e la valorizzazione dell’agricoltura familiare nel nord dell’Albania. 142
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production 142
Carcass quality in male fallow deer (Dama dama): effects of age and supplementary feeding. 140
Assessment of welfare in pigs 136
Pisello proteico e fava nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte 130
Alimentazione e qualità della carne suina 129
Gli stressor ambientali condizionano il benessere 128
An application of Z-Box method in dairy cow feedingto estimate the relationships among peNDF, otherfeed variables and productive data 126
CHARACTERISTICS OF LIPIDS FROM IMMUNOCASTRATED MEDIUM-HEAVY PIGS FED EITHER A RESTRICTED DIET OR AD LIBITUM 126
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors 123
Meat quality in male fallow deer (Dama dama): Effects of age and supplementary feeding 121
Quality traits of fallow deer (Dama dama) dry-cured hams 119
Impiego di siero di latte naturalmente acidificato nell’alimentazione del suino pesante 118
Effects of protein and/or amino-acid levels on reproductive performance and metabolic profile of lactating sows 117
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. 115
Evaluation of mast cells in calf and heifer uteri 113
Problematiche relative alla valutazione dei difetti del prosciutto DOP 113
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs 113
Pisello proteico e fava alternativa alla soia nella dieta della bovina 111
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production 111
Effect of dietary regimen and of feeding maltodextrins and dextrose on meat and fat quality of immunocastrated pigs 111
Effect of two sous-vide cooking methods on fatty acid composition and oxidative stability of longissimus thoracis muscle from pigs receiving a diet containing or not extruded linseed 109
Effects of high linolenic acid diet supplemented with synthetic or natural antioxidant mix on live performance, carcass traits, meat quality and fatty acid composition of Longissimus thoracis et lumborum muscle of medium-heavy pigs 107
Researches on new forms of administration of trace elements in swine nutrition 106
Effect of two sous-vide cooking methods on physicochemical characteristics of Longissimus thoracis muscle from pigs fed with or without extruded linseed 106
Reduction of concentrated feed in dairy cows in the Parmigiano Reggiano area: effects on milk production and quality. 106
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs. 105
Use of multivariate image analysis for the evaluation of total mixed rations in dairy cow feeding 104
Estimation of fescue hay intake in horses using the n-alkanes method 102
Diverse fonti e dosi di lisina nell’alimentazione del suino. 102
The Green Era of Food Packaging: General Considerations and New Trends 101
Confronto tra diverse tecniche di valutazione in vitro della digeribilità di alimenti per suini 100
Meat quality of Italian Simmental young bulls as affected by the genes frequency of Montbéliarde origin 99
Valutazione nutrizionale di alimenti per suini. 2.Applicazione di una metodica in vitro di previsione della digeribilità ileale della proteina grezza 96
Allevamento di scrofe all’aperto per la produzione di lattoni 96
Preliminary examination of outdoor sow farming in Friuli–Venezia Giulia 94
Confronto tra quattro metodiche di stima in vitro della digeribilità di alimenti per suini 93
Pool di aminoacidi naturali e ricostituiti nella nutrizione del suinetto 93
Influenza della dieta sul profilo metabolico della scrofa in lattazione 93
The effect of amino acid chelated iron in pregnant and lactating sows 92
Sensory profile of farmed fallow deer dry-cured meat 92
Fallow deer milk composition: effect of diet 89
Effects of high dietary fat on growth, feed efficiency and metabolic profile of weaned piglets 89
Produzione di carne di daino 87
Sensory properties of Italian Istrian Milk lamb meat 87
La fibra nell’alimentazione dei suini. 87
Influenza del momento produttivo sulla digeribilità degli alimenti nelle scrofe 86
Valutazione della qualità di alcuni suini ibridi pesanti commerciali 85
Effects of a high dietary fat level for weanling pigs 85
Profilassi vaccinale della pasteurellosi del branzino: studio patogenetico e sistemi di valutazione della risposta immunitaria 84
Produzione della carne e del prosciutto di daino. 84
Alpine pasture milk and cheese: effect of supplement and comparison with stable production 84
Influenza di diete a diverso livello proteico sulle prestazioni produttive di ibridi Pagrus major x Dentex dentex 83
Natural complementary feeds in gestating and lactating sows: effects on performance and metabolic profile 81
Effects of fish oil substitution in rainbow trout diets on sensory characteristics and fillet acid composition 79
Il prosciutto di daino (Dama dama): aspetti chimico nutrizionali 78
Effetto dell’integrazione alimentare sull’utilizzo del pascolo da parte di daini in accrescimento 77
Efficacia di probiotici e lisati proteici nella nutrizione del suinetto 77
Sensory quality of Italian Istrian Milk lamb meat as affected by production system 77
Ricerche in vitro sulla conservazione del siero di latte per i suini 74
Δ9-desaturase polymorphism association with fatty acid profile of Italian PDO dry cured hams 74
Pool di aminoacidi naturali e di sintesi nella nutrizione del suinetto. 72
The effects of supplementary feeding on carcass and meat quality in fallow deer (Dama dama) 72
Indagine preliminare sull'attività di alcuni enzimi digestivi durante lo sviluppo larvale del branzino 68
L’impiego di lisati vegetali nella produzione del suino pesante 68
Esperienze di allevamento di scrofe all’aperto 65
Influenza del livello proteico e lipidico della dieta sulle prestazioni produttive di giovanili di sarago 58
Improving the post-harvest quality of fruits during storage through edible packaging based on guar gum and hydroxypropyl methylcellulose 20
Totale 12.219
Categoria #
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Totale 37.070


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.273 0 101 79 192 321 275 370 239 266 109 175 146
2020/20212.049 267 85 161 133 171 168 181 206 207 212 121 137
2021/20221.830 94 272 108 179 68 100 175 94 163 106 250 221
2022/20232.034 164 173 185 167 230 336 65 199 258 42 102 113
2023/20241.224 93 76 51 136 228 131 79 148 61 41 39 141
2024/2025193 156 37 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
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