VOLPELLI, Luisa Antonella
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 5.564
NA - Nord America 5.279
AS - Asia 835
AF - Africa 35
SA - Sud America 34
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
OC - Oceania 10
Totale 11.770
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.248
GB - Regno Unito 2.285
IT - Italia 1.542
SE - Svezia 541
DE - Germania 349
CN - Cina 345
UA - Ucraina 238
FR - Francia 213
TR - Turchia 210
HK - Hong Kong 152
FI - Finlandia 122
BG - Bulgaria 98
BE - Belgio 30
BR - Brasile 29
VN - Vietnam 27
IN - India 26
CA - Canada 20
IE - Irlanda 17
ES - Italia 15
RO - Romania 14
AL - Albania 13
ZA - Sudafrica 13
IR - Iran 12
JP - Giappone 12
MX - Messico 10
NL - Olanda 10
RU - Federazione Russa 10
TH - Thailandia 10
CZ - Repubblica Ceca 9
PH - Filippine 9
PL - Polonia 9
EU - Europa 8
KR - Corea 8
RS - Serbia 8
SG - Singapore 8
NG - Nigeria 7
AU - Australia 6
EG - Egitto 6
HR - Croazia 6
NO - Norvegia 6
AT - Austria 5
PT - Portogallo 5
NZ - Nuova Zelanda 4
CH - Svizzera 3
CL - Cile 3
IL - Israele 3
PK - Pakistan 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AE - Emirati Arabi Uniti 2
DK - Danimarca 2
EE - Estonia 2
ET - Etiopia 2
HU - Ungheria 2
ID - Indonesia 2
MA - Marocco 2
PE - Perù 2
RW - Ruanda 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
BD - Bangladesh 1
BN - Brunei Darussalam 1
BY - Bielorussia 1
DZ - Algeria 1
GH - Ghana 1
GR - Grecia 1
GT - Guatemala 1
KZ - Kazakistan 1
LT - Lituania 1
LV - Lettonia 1
MD - Moldavia 1
ME - Montenegro 1
MT - Malta 1
MY - Malesia 1
SA - Arabia Saudita 1
SI - Slovenia 1
TW - Taiwan 1
UG - Uganda 1
Totale 11.770
Città #
Southend 2.145
Chandler 602
Jacksonville 539
Fairfield 491
Dearborn 373
Woodbridge 355
Ashburn 330
Nyköping 308
Houston 284
Ann Arbor 275
Wilmington 220
Hong Kong 149
Modena 149
Seattle 142
Cambridge 135
Izmir 133
Beijing 128
Princeton 113
Grafing 94
Eugene 93
Sofia 92
Des Moines 86
New York 79
Milan 71
Bologna 68
San Diego 63
Bremen 43
Parma 42
Fremont 41
Helsinki 40
Redwood City 36
Rome 35
Dong Ket 27
Norwalk 27
Brussels 26
Hefei 24
Naples 23
Nanjing 22
Como 19
Kunming 17
Turin 17
Dublin 16
Catania 15
Falls Church 15
Florence 15
Dallas 14
Napoli 14
London 13
Toronto 13
Boardman 12
Indiana 11
Verona 11
Brescia 10
Dongguan 10
Vigevano 10
Viterbo 9
Padova 8
Shanghai 8
Washington 8
Pune 7
Vicenza 7
Bari 6
Caserta 6
Cinisello Balsamo 6
Durban 6
Lanzhou 6
Los Angeles 6
Moncalieri 6
Nanchang 6
Palermo 6
Seoul 6
Udine 6
Ancona 5
Bagni 5
Belgrade 5
Carpi 5
Edinburgh 5
Jinan 5
Magliano Alpi 5
Pavia 5
Perugia 5
Piacenza 5
Prague 5
Salerno 5
Sant'ambrogio Di Torino 5
Sassari 5
Sassuolo 5
Torino 5
Venice 5
Abbiategrasso 4
Agrigento 4
Alappuzha 4
Almè 4
Cattolica 4
Chicago 4
Cremona 4
Faenza 4
Genova 4
Guangzhou 4
Hebei 4
Totale 8.377
Nome #
Rural development and dialogue between the communities in Kosovo: an example of international cooperation 594
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation 457
Effect of ageing time on consumer-perceived quality of Italian Simmental beef 352
Maltodestrine e destrosio nell'alimentazione del suino pesante 252
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams 230
Pisello proteico nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte. 222
Importanza del benessere e sua valutazione nel suino 213
EFFECTS OF DIETARY LINSEED AND SYNTHETIC OR NATURAL ANTIOXIDANTS ON SHELF-LIFE OF PORK 204
Faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality 202
Calculating the iodine value for Italian heavy pig subcutaneous adipose tissue from fatty acid methyl ester profiles 197
Pea (Pisum sativum) and faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality. 183
Faba bean in dairy cow diet: effect on milk production and quality. 181
Influenza di lisati proteici aggiunti alla dieta sulle fermentazioni intestinali nel suinetto 179
Ricerche sull’impiego del bicarbonato di sodio nell’alimentazione del suino pesante. 172
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies 169
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham 165
Azione del lievito di birra su alcuni parametri ematochimici del puledro 161
Effect of milk feeding system on carcass and meat quality of Frisa Valtellinese kids. 160
Growth response of juvenile dentex (Dentex dentex L.) to varying protein level and protein to lipid ratio in practical diets 153
Pea (Pisum sativum) in dairy cow diet: Effect on milk production and quality 152
A comparison of the predictions of digestible energy content of compound feeds for pigs by chemical or in vitro analysis 146
Calpain system in vitro activity and myofibril fragmentation index in fallow deer (Dama dama): Effects of age and supplementary feeding 143
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs. 143
Aglio al posto degli antibitici. Animali più pesanti e più sani. 141
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production 141
Alleanza per lo sviluppo e la valorizzazione dell’agricoltura familiare nel nord dell’Albania. 140
Carcass quality in male fallow deer (Dama dama): effects of age and supplementary feeding. 138
Livestock farming, high-quality cheese and territory 137
Assessment of welfare in pigs 134
Pisello proteico e fava nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte 129
CHARACTERISTICS OF LIPIDS FROM IMMUNOCASTRATED MEDIUM-HEAVY PIGS FED EITHER A RESTRICTED DIET OR AD LIBITUM 122
Valutazione nutrizionale di alimenti per suini. 1.Applicazione di una metodica in vitro di previsione della digeribilità della sostanza organica 121
Gli stressor ambientali condizionano il benessere 120
An application of Z-Box method in dairy cow feedingto estimate the relationships among peNDF, otherfeed variables and productive data 120
Meat quality in male fallow deer (Dama dama): Effects of age and supplementary feeding 119
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors 119
Effects of protein and/or amino-acid levels on reproductive performance and metabolic profile of lactating sows 116
Impiego di siero di latte naturalmente acidificato nell’alimentazione del suino pesante 114
Alimentazione e qualità della carne suina 114
Quality traits of fallow deer (Dama dama) dry-cured hams 113
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. 112
Evaluation of mast cells in calf and heifer uteri 110
Problematiche relative alla valutazione dei difetti del prosciutto DOP 110
Pisello proteico e fava alternativa alla soia nella dieta della bovina 110
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs 110
Effect of dietary regimen and of feeding maltodextrins and dextrose on meat and fat quality of immunocastrated pigs 107
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production 106
Effect of two sous-vide cooking methods on fatty acid composition and oxidative stability of longissimus thoracis muscle from pigs receiving a diet containing or not extruded linseed 106
Effects of high linolenic acid diet supplemented with synthetic or natural antioxidant mix on live performance, carcass traits, meat quality and fatty acid composition of Longissimus thoracis et lumborum muscle of medium-heavy pigs 105
Reduction of concentrated feed in dairy cows in the Parmigiano Reggiano area: effects on milk production and quality. 104
Researches on new forms of administration of trace elements in swine nutrition 103
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs. 102
Estimation of fescue hay intake in horses using the n-alkanes method 100
Use of multivariate image analysis for the evaluation of total mixed rations in dairy cow feeding 100
Effect of two sous-vide cooking methods on physicochemical characteristics of Longissimus thoracis muscle from pigs fed with or without extruded linseed 99
Diverse fonti e dosi di lisina nell’alimentazione del suino. 98
Meat quality of Italian Simmental young bulls as affected by the genes frequency of Montbéliarde origin 94
Allevamento di scrofe all’aperto per la produzione di lattoni 94
Valutazione nutrizionale di alimenti per suini. 2.Applicazione di una metodica in vitro di previsione della digeribilità ileale della proteina grezza 93
Preliminary examination of outdoor sow farming in Friuli–Venezia Giulia 93
Confronto tra quattro metodiche di stima in vitro della digeribilità di alimenti per suini 92
The Green Era of Food Packaging: General Considerations and New Trends 91
Pool di aminoacidi naturali e ricostituiti nella nutrizione del suinetto 91
Influenza della dieta sul profilo metabolico della scrofa in lattazione 91
The effect of amino acid chelated iron in pregnant and lactating sows 88
Sensory profile of farmed fallow deer dry-cured meat 87
Fallow deer milk composition: effect of diet 87
Effects of high dietary fat on growth, feed efficiency and metabolic profile of weaned piglets 87
Sensory properties of Italian Istrian Milk lamb meat 84
Confronto tra diverse tecniche di valutazione in vitro della digeribilità di alimenti per suini 84
Produzione di carne di daino 83
Influenza del momento produttivo sulla digeribilità degli alimenti nelle scrofe 83
Profilassi vaccinale della pasteurellosi del branzino: studio patogenetico e sistemi di valutazione della risposta immunitaria 82
Valutazione della qualità di alcuni suini ibridi pesanti commerciali 82
Effects of a high dietary fat level for weanling pigs 82
La fibra nell’alimentazione dei suini. 82
Produzione della carne e del prosciutto di daino. 81
Alpine pasture milk and cheese: effect of supplement and comparison with stable production 80
Effects of fish oil substitution in rainbow trout diets on sensory characteristics and fillet acid composition 79
Natural complementary feeds in gestating and lactating sows: effects on performance and metabolic profile 78
Influenza di diete a diverso livello proteico sulle prestazioni produttive di ibridi Pagrus major x Dentex dentex 77
Efficacia di probiotici e lisati proteici nella nutrizione del suinetto 76
Effetto dell’integrazione alimentare sull’utilizzo del pascolo da parte di daini in accrescimento 75
Il prosciutto di daino (Dama dama): aspetti chimico nutrizionali 75
Ricerche in vitro sulla conservazione del siero di latte per i suini 74
Sensory quality of Italian Istrian Milk lamb meat as affected by production system 74
Δ9-desaturase polymorphism association with fatty acid profile of Italian PDO dry cured hams 72
Pool di aminoacidi naturali e di sintesi nella nutrizione del suinetto. 71
The effects of supplementary feeding on carcass and meat quality in fallow deer (Dama dama) 68
L’impiego di lisati vegetali nella produzione del suino pesante 65
Esperienze di allevamento di scrofe all’aperto 64
Indagine preliminare sull'attività di alcuni enzimi digestivi durante lo sviluppo larvale del branzino 64
Influenza del livello proteico e lipidico della dieta sulle prestazioni produttive di giovanili di sarago 57
Improving the post-harvest quality of fruits during storage through edible packaging based on guar gum and hydroxypropyl methylcellulose 15
Totale 11.845
Categoria #
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Totale 32.812


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019577 0 0 0 0 0 0 0 0 0 63 271 243
2019/20202.491 218 101 79 192 321 275 370 239 266 109 175 146
2020/20212.049 267 85 161 133 171 168 181 206 207 212 121 137
2021/20221.830 94 272 108 179 68 100 175 94 163 106 250 221
2022/20232.034 164 173 185 167 230 336 65 199 258 42 102 113
2023/20241.043 93 76 51 136 228 131 79 148 61 40 0 0
Totale 11.845