VOLPELLI, Luisa Antonella

VOLPELLI, Luisa Antonella  

Dipartimento di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 94 (tempo di esecuzione: 0.041 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A comparison of the predictions of digestible energy content of compound feeds for pigs by chemical or in vitro analysis 1-gen-1999 M., Spanghero; Volpelli, Luisa Antonella
Aglio al posto degli antibitici. Animali più pesanti e più sani. 1-gen-2012 Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Volpelli, Luisa Antonella; P., Balzarini; Antonelli, Andrea
Alimentazione e qualità della carne suina 1-gen-2006 Volpelli, Luisa Antonella; Scipioni, Rosanna
Alleanza per lo sviluppo e la valorizzazione dell’agricoltura familiare nel nord dell’Albania. 1-gen-2017 Volpelli, Luisa Antonella
Allevamento di scrofe all’aperto per la produzione di lattoni 1-gen-1998 Volpelli, Luisa Antonella; M., Spanghero; A., FRANGIPANE DI REGALBONO
Alpine pasture milk and cheese: effect of supplement and comparison with stable production 1-gen-2001 S., Bovolenta; Volpelli, Luisa Antonella; W., Ventura; F., Gasperi; G., Gaiarin
An application of Z-Box method in dairy cow feedingto estimate the relationships among peNDF, otherfeed variables and productive data 1-gen-2011 Gozzi, Marcello; M., Cardelli; F., Melli; Ulrici, Alessandro; Volpelli, Luisa Antonella
Assessment of welfare in pigs 1-gen-2009 Scipioni, Rosanna; G., Martelli; Volpelli, Luisa Antonella
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams 1-gen-2012 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Azione del lievito di birra su alcuni parametri ematochimici del puledro 1-gen-1999 B., Stefanon; Volpelli, Luisa Antonella; C., Lazzarini; M., Pinosa
Calculating the iodine value for Italian heavy pig subcutaneous adipose tissue from fatty acid methyl ester profiles 1-gen-2016 LO FIEGO, Domenico Pietro; Minelli, Giovanna; Volpelli, Luisa Antonella; Ulrici, Alessandro; Macchioni, Paolo
Calpain system in vitro activity and myofibril fragmentation index in fallow deer (Dama dama): Effects of age and supplementary feeding 1-gen-2005 Volpelli, Luisa Antonella; S., Failla; A., Sepulcri; E., Piasentier
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors 1-gen-2007 LO FIEGO, Domenico Pietro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella
Carcass quality in male fallow deer (Dama dama): effects of age and supplementary feeding. 1-gen-2002 Volpelli, Luisa Antonella; R., Valusso; E., Piasentier
CHARACTERISTICS OF LIPIDS FROM IMMUNOCASTRATED MEDIUM-HEAVY PIGS FED EITHER A RESTRICTED DIET OR AD LIBITUM 1-gen-2019 Minelli, Giovanna; Paolo, Macchioni; Mezzetti, Francesco; Belmonte, ANNA MARIA; Volpelli, Luisa Antonella; Faeti, V.; LO FIEGO, Domenico Pietro
Confronto tra diverse tecniche di valutazione in vitro della digeribilità di alimenti per suini 1-gen-1997 Volpelli, Luisa Antonella; M., Spanghero
Confronto tra quattro metodiche di stima in vitro della digeribilità di alimenti per suini 1-gen-1998 M., Spanghero; Volpelli, Luisa Antonella; B., Stefanon
Diverse fonti e dosi di lisina nell’alimentazione del suino. 1-gen-1986 P., Parisini; Volpelli, Luisa Antonella; Scipioni, Rosanna
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. 1-gen-2008 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella
Effect of ageing time on consumer-perceived quality of Italian Simmental beef 1-gen-2004 E., Piasentier; M., Marangon; M., Morgante; R., Valusso; Volpelli, Luisa Antonella