LO FIEGO, Domenico Pietro
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 11.372
NA - Nord America 9.555
AS - Asia 1.772
SA - Sud America 122
OC - Oceania 29
AF - Africa 21
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 16
Totale 22.887
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 9.486
IT - Italia 4.867
GB - Regno Unito 3.656
SE - Svezia 846
CN - Cina 606
DE - Germania 490
TR - Turchia 410
UA - Ucraina 407
SG - Singapore 339
FR - Francia 302
HK - Hong Kong 231
FI - Finlandia 214
BG - Bulgaria 178
BR - Brasile 83
RO - Romania 56
ES - Italia 54
CA - Canada 42
BE - Belgio 41
ID - Indonesia 35
PL - Polonia 34
IE - Irlanda 32
CH - Svizzera 30
RU - Federazione Russa 30
VN - Vietnam 30
AU - Australia 27
MX - Messico 22
IN - India 21
PH - Filippine 21
KR - Corea 18
NL - Olanda 18
CZ - Repubblica Ceca 16
DK - Danimarca 14
JP - Giappone 14
IR - Iran 13
EU - Europa 12
HR - Croazia 12
PE - Perù 12
EC - Ecuador 11
AT - Austria 9
LT - Lituania 9
PK - Pakistan 9
PT - Portogallo 9
GR - Grecia 8
HU - Ungheria 7
NG - Nigeria 7
TH - Thailandia 7
CL - Cile 6
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 6
CO - Colombia 5
SI - Slovenia 5
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 4
NO - Norvegia 4
RS - Serbia 4
TW - Taiwan 4
AL - Albania 3
AR - Argentina 3
BA - Bosnia-Erzegovina 3
KH - Cambogia 3
MY - Malesia 3
SM - San Marino 3
CR - Costa Rica 2
DZ - Algeria 2
EG - Egitto 2
IL - Israele 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PA - Panama 2
RE - Reunion 2
RW - Ruanda 2
SC - Seychelles 2
ZA - Sudafrica 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AF - Afghanistan, Repubblica islamica di 1
BD - Bangladesh 1
BO - Bolivia 1
EE - Estonia 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
GT - Guatemala 1
LB - Libano 1
LK - Sri Lanka 1
LY - Libia 1
MC - Monaco 1
MD - Moldavia 1
ME - Montenegro 1
UY - Uruguay 1
VA - Santa Sede (Città del Vaticano) 1
Totale 22.887
Città #
Southend 3.298
Chandler 1.031
Fairfield 983
Jacksonville 914
Woodbridge 650
Ashburn 558
Dearborn 530
Houston 431
Nyköping 411
Wilmington 411
Ann Arbor 404
Seattle 331
Cambridge 325
Modena 312
Izmir 264
Hong Kong 219
Milan 219
Beijing 211
Singapore 211
Princeton 179
Bologna 170
Sofia 168
Fremont 164
Eugene 160
Rome 160
Des Moines 150
San Diego 119
New York 117
Redwood City 103
Parma 102
Padova 75
Helsinki 72
Naples 58
Bremen 56
Florence 53
Hefei 45
Verona 45
Turin 39
Jakarta 35
Norwalk 35
Nanjing 34
Perugia 32
Shanghai 32
Falls Church 31
London 31
Brescia 30
Brussels 30
Dallas 28
Boardman 26
Dong Ket 26
Mantova 26
Reggio Emilia 26
Grafing 24
Mountain View 24
Bari 23
Messina 22
Dublin 21
Istanbul 21
Catania 19
Kunming 19
Napoli 19
Vigevano 19
Collecchio 18
Torino 18
Udine 17
Los Angeles 16
Ottawa 16
Jinan 14
Pescara 14
Reggio Nell'emilia 14
Trieste 14
Carpi 13
Nanchang 13
Palermo 13
Sassuolo 13
Toronto 13
Arezzo 12
Cagliari 12
Cardiff 12
Cesena 12
Indiana 12
Londrina 12
Phoenix 12
Ravenna 12
Ancona 11
Auburn Hills 11
Brno 11
Chicago 11
Lima 11
Melbourne 11
Munich 11
Paris 11
Faenza 10
Hounslow 10
Latina 10
Pavia 10
Shenyang 10
Costabissara 9
Fuzhou 9
Giffone 9
Totale 14.848
Nome #
Difetti di presentazione della coscia per prosciutto crudo:valutazione sensoriale sul prodotto stagionato 2.184
ESTIMATION OF REAL PER CAPITA CONSUMPTION OF MEAT IN ITALY 518
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation 461
Caratteristiche delle carcasse e dei tagli di differenti tipologie di suino pesante attualmente presenti sul mercato 408
Indagine sul difetto di venatura delle cosce di suino destinate alla produzione del prosciutto di Parma 402
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la determinazione degli acidi grassi e del numero di iodio in campioni di grasso suino prelevati da diversi strati sottocutanei 265
Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications 245
The relationship between carcass bruising in bulls and behaviour observed during pre-slaughter phases 242
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams 234
Pig meat-health: a possible binomial? 232
Effect of dietary polyunsaturated fatty acid and antioxidant supplementation on the transcriptional level of genes involved in lipid and energy metabolism in swine 229
Pisello proteico nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte. 225
Classification of pig fat samples from different subcutaneous layers by means of fast and non-destructive analytical techniques 223
Effects of dietary level of pantothenic acid and sex on carcass, meat quality traits and fatty acid composition of thigh subcutaneous adipose tissue in Italian heavy pigs. 220
EFFECTS OF DIETARY LINSEED AND SYNTHETIC OR NATURAL ANTIOXIDANTS ON SHELF-LIFE OF PORK 215
Effetti dello stress pre-macellazione sulla qualità della carne suina 211
Aspetti tecnologici e microbiologici del salame di suino Mora Romagnola 211
Attitudine alla stagionatura della carne suina con potenziale glicolitico elevato 210
Quanta carne si mangia in Italia? Stima del consumo pro capite reale con il metodo innovativo della detrazione preventiva delle perdite 208
Faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality 205
Calculating the iodine value for Italian heavy pig subcutaneous adipose tissue from fatty acid methyl ester profiles 203
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits 189
Single step extraction and derivatization of intramuscular lipids for fatty acid Ultra Fast GC analysis: application on pig thigh 188
Faba bean in dairy cow diet: effect on milk production and quality. 185
Single step extraction and derivatization of meat lipids for fatty acid Ultra Fast GC analysis. 177
Characterization and differentiation of Italian Parma, San Daniele and Toscano dry-cured hams: A multi-disciplinary approach 175
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies 175
Shelf life of pork from five different quality classes 172
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham 168
Effect of the slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process 168
Lipid composition of covering and intramuscular fat in pigs at different slaughter age 168
Effect of Time and Temperature on Physicochemical and Microbiological Properties of Sous Vide Chicken Breast Fillets 168
Effect of diets supplemented with linseed alone or combined with vitamin E and selenium or with plant extracts, on Longissimus thoracis transcriptome in growing-finishing Italian Large White pigs 167
Effect of dietary pantothenic acid supplementation on meat and carcass traits in the heavy pig 166
Ultra fast analysis of subcutaneous pork fat 165
Polimorfismo genetico dei due enzimi eritrocitari PHI (Fosfoesoso Isomerasi) e PGD (Fosfogluconato Deidrogenasi) in alcune razze suine italiane 161
Caratterizzazione del difetto della “cotenna rossa”del prosciutto di Parma 161
Development of a predictive equation of the subcutaneous fat thickness of pig thighs 160
Effect of extruded linseed, vitamin E and polyphenols pig dietary supplementation on microbial growth of meat during refrigerated storage 159
Effect of a diet enriched in PUFA and polyphenols on the expression of genes involved in lipids metabolism in pigs 157
Pea (Pisum sativum) in dairy cow diet: Effect on milk production and quality 155
Composizione acidica del grasso perirenale nel suino pesante 150
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production 142
Confirmed association between a single nucleotide polymorphism in the FTO gene and obesity-related traits in heavy pigs 141
The use of thermography on the slaughter-line for the assessment of pork and raw ham quality 140
Combined effects of pre-slaughter treatments and lairage time on carcass and meat quality in pigs of different halothane genotype 140
Functional analysis finds differences on the muscle transcriptome of pigs fed an n-3 PUFA-enriched diet with or without antioxidant supplementations 140
Effect of dietary conjugated linoleic acid (CLA) supplementation on CLA isomers content and fatty acid composition of dry-cured Parma ham 139
Carcass fatness and lipid quality in the heavy pig 137
Influence of dietary conjugated linoleic acids and vitamin E on meat quality, and adipose tissue in rabbits 136
Influence of conjugated linoleic acid (CLA) on intramuscular fatty acid composition in rabbit 134
Caratteri di idoneità e tipicità percepita nel prosciutto crudo 133
Consumo pro capite reale di carne suina 133
Effect of resting time of pigs and pre-chilling time of thighs on the veining defect of Parma dry-cured ham 132
Effetto del digiuno pre-macellazione sulle caratteristiche qualitative della carne di suini ibridi 132
The quality in Parma hams as related to halothane reactivity 131
EFFECT OF DIFFERENT ILLUMINATION SOURCES ON COLOUR AND OXIDATIVE STABILITY OF SEASONED COPPA DI PARMA PGI 130
Investigating the effects of diets enriched in PUFA and antioxidants on the gene expression networks and intramuscular fatty acid composition in porcine Longissimus thoracis et lumborum muscle 128
CHARACTERISTICS OF LIPIDS FROM IMMUNOCASTRATED MEDIUM-HEAVY PIGS FED EITHER A RESTRICTED DIET OR AD LIBITUM 126
Study of some factors affecting the incidence of veining defect in thighs destined to dry-cured process of Parma ham 125
Influence of genetic type, live weight at slaughter and carcass fatness on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw ham in the heavy pig 124
Dual Stage Image Analysis for a complex pattern classification task: Ham veining defect detection 124
Relazioni tra attitudine alla stagionatura del prosciutto di Parma e contenuto di carne magra della carcassa in suini ibridi 123
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors 123
Is the protein profile of pig Longissimus dorsi affected by gender and diet? 121
Ricerca di marcatori in geni candidati per il miglioramento della produzione e della qualità della carne. 118
Caratteristiche del tessuto adiposo nel suino pesante italiano 116
Problematiche relative alla valutazione dei difetti del prosciutto DOP 115
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. 115
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs 113
Caratterizzazione morfologica di prosciutti freschi colpiti dal difetto di venatura in tre impianti di macellazione 112
Genetic parameters of muscle fatty acid profile in a purebred Large White heavy pig population 112
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production 111
Effect of dietary regimen and of feeding maltodextrins and dextrose on meat and fat quality of immunocastrated pigs 111
Relationships between EUROP carcass grading and backfat fatty acid composition in Italian Large White heavy pigs 110
Effect of two sous-vide cooking methods on fatty acid composition and oxidative stability of longissimus thoracis muscle from pigs receiving a diet containing or not extruded linseed 109
Metodi di analisi per lo studio della frazione lipidica del latte, dei prodotti di origine animale e degli alimenti zootecnici 108
Caratteristiche del grasso del guanciale nel suino pesante 108
Reproducibility evaluation of classification by expert assessors of raw ham red skin defect 107
Influence of heavy pig genetic type on meat and prosciutto quality 107
Effects of high linolenic acid diet supplemented with synthetic or natural antioxidant mix on live performance, carcass traits, meat quality and fatty acid composition of Longissimus thoracis et lumborum muscle of medium-heavy pigs 107
Effect of two sous-vide cooking methods on physicochemical characteristics of Longissimus thoracis muscle from pigs fed with or without extruded linseed 106
Relazione tra il contenuto di carne magra della carcassa e le rese tecnologiche e commerciali del prosciutto di Parma 105
Caratteristiche dello strato esterno ed interno del lardo nel suino pesante 105
Composizione del grasso intermuscolare nei tagli magri della carcassa di suino pesante 105
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs. 105
Relazione tra valutazione soggettiva ed oggettiva della qualità della carne nel suino pesante 103
Ricerche sulle caratteristiche del tessuto adiposo di copertura nelle carcasse del suino pesante 102
Possibilità di previsione della resa in tagli pregiati della carcassa di suino pesante lungo la catena di macellazione 102
Effetto del tempo di sosta pre-macellazione e del tempo di attesa pre-refrigerazione sul difetto di venatura del prosciutto di Parma 101
Relationship between pre-slaughter handling and carcass bruising in calves 101
Effect of journey time and environmental condition on bull behaviour and beef quality during road transport in Northern Italy 100
Caratteristiche differenziali di carni bovine DFD e normali 100
Composizione acidica del tessuto adiposo di copertura e dei lipidi intramuscolari di suini macellati a differenti età 99
Effetto dell’integrazione dietetica con acido pantotenico sulle caratteristiche della carcassa e della carne del suino pesante 99
Metodi di classificazione delle carcasse suine in Italia 98
Fatty acid composition of lipid fractions in Parma ham obtained from pigs fed on different levels of vitamin E (α-tocopherol acetate) 98
Osservazioni sulle caratteristiche del grasso della pancetta nel suino pesante 98
Caratteristiche delle carcasse e delle carni in suini di diverso tipo genetico 98
Effect of loading method, stocking density and temperature on carcass and meat quality in heavy pigs 97
Totale 17.820
Categoria #
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Totale 72.170


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20203.807 0 0 168 321 639 486 614 447 344 265 272 251
2020/20214.031 491 147 284 304 392 438 328 404 306 404 290 243
2021/20223.286 160 420 295 348 127 171 170 234 311 227 446 377
2022/20233.633 299 307 253 323 448 587 135 381 458 73 217 152
2023/20242.306 128 166 105 220 407 223 175 295 121 102 106 258
2024/2025575 354 177 44 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 23.107