LO FIEGO, Domenico Pietro
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 10.879
NA - Nord America 9.475
AS - Asia 1.244
SA - Sud America 112
OC - Oceania 27
AF - Africa 20
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 16
Totale 21.773
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 9.410
IT - Italia 4.415
GB - Regno Unito 3.662
SE - Svezia 844
CN - Cina 480
DE - Germania 466
TR - Turchia 410
UA - Ucraina 407
FR - Francia 293
HK - Hong Kong 218
FI - Finlandia 207
BG - Bulgaria 178
BR - Brasile 77
BE - Belgio 76
RO - Romania 55
ES - Italia 50
CA - Canada 38
IE - Irlanda 33
PL - Polonia 33
RU - Federazione Russa 30
VN - Vietnam 30
CH - Svizzera 29
AU - Australia 25
MX - Messico 22
IN - India 17
NL - Olanda 16
DK - Danimarca 14
JP - Giappone 14
PH - Filippine 14
EU - Europa 12
IR - Iran 12
PE - Perù 12
AT - Austria 9
EC - Ecuador 9
KR - Corea 9
SG - Singapore 9
HR - Croazia 8
GR - Grecia 7
HU - Ungheria 7
NG - Nigeria 7
PK - Pakistan 7
PT - Portogallo 7
TH - Thailandia 7
CL - Cile 5
CO - Colombia 5
CZ - Repubblica Ceca 5
SI - Slovenia 5
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 4
RS - Serbia 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
AL - Albania 3
KH - Cambogia 3
MY - Malesia 3
NO - Norvegia 3
TW - Taiwan 3
AR - Argentina 2
BA - Bosnia-Erzegovina 2
CR - Costa Rica 2
DZ - Algeria 2
EG - Egitto 2
IL - Israele 2
NZ - Nuova Zelanda 2
PA - Panama 2
RE - Reunion 2
RW - Ruanda 2
SC - Seychelles 2
ZA - Sudafrica 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AF - Afghanistan, Repubblica islamica di 1
BD - Bangladesh 1
BO - Bolivia 1
EE - Estonia 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
GT - Guatemala 1
LB - Libano 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
MC - Monaco 1
MD - Moldavia 1
ME - Montenegro 1
SM - San Marino 1
UY - Uruguay 1
VA - Santa Sede (Città del Vaticano) 1
Totale 21.773
Città #
Southend 3.298
Chandler 1.031
Fairfield 983
Jacksonville 914
Woodbridge 650
Dearborn 530
Ashburn 509
Houston 431
Nyköping 411
Wilmington 411
Ann Arbor 404
Seattle 331
Cambridge 325
Modena 311
Izmir 264
Hong Kong 210
Milan 192
Princeton 179
Sofia 168
Fremont 164
Eugene 160
Beijing 150
Des Moines 150
Bologna 148
Rome 133
San Diego 119
New York 117
Redwood City 103
Parma 72
Helsinki 68
Brussels 67
Bremen 55
Padova 55
Florence 51
Naples 47
Hefei 45
Verona 42
Norwalk 35
Nanjing 34
London 33
Turin 32
Falls Church 31
Brescia 29
Perugia 27
Dallas 26
Dong Ket 26
Grafing 24
Mountain View 24
Dublin 23
Boardman 22
Bari 21
Istanbul 21
Mantova 20
Messina 20
Kunming 19
Napoli 19
Vigevano 19
Collecchio 18
Torino 18
Catania 17
Reggio Emilia 17
Udine 17
Jinan 14
Ottawa 14
Pescara 14
Reggio Nell'emilia 14
Shanghai 14
Trieste 14
Carpi 13
Nanchang 13
Cagliari 12
Cardiff 12
Hounslow 12
Indiana 12
Londrina 12
Phoenix 12
Toronto 12
Ancona 11
Auburn Hills 11
Chicago 11
Lima 11
Palermo 11
Paris 11
Ravenna 11
Arezzo 10
Faenza 10
Latina 10
Los Angeles 10
Pavia 10
Sassuolo 10
Shenyang 10
Costabissara 9
Fuzhou 9
Giffone 9
Legnaro 9
Melbourne 9
Montecchio Emilia 9
San Giuliano Milanese 9
Stroppiana 9
Valencia 9
Totale 14.312
Nome #
Difetti di presentazione della coscia per prosciutto crudo:valutazione sensoriale sul prodotto stagionato 1.933
ESTIMATION OF REAL PER CAPITA CONSUMPTION OF MEAT IN ITALY 511
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation 456
Indagine sul difetto di venatura delle cosce di suino destinate alla produzione del prosciutto di Parma 373
Caratteristiche delle carcasse e dei tagli di differenti tipologie di suino pesante attualmente presenti sul mercato 355
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la determinazione degli acidi grassi e del numero di iodio in campioni di grasso suino prelevati da diversi strati sottocutanei 252
Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications 239
The relationship between carcass bruising in bulls and behaviour observed during pre-slaughter phases 238
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams 232
Effect of dietary polyunsaturated fatty acid and antioxidant supplementation on the transcriptional level of genes involved in lipid and energy metabolism in swine 227
Effects of dietary level of pantothenic acid and sex on carcass, meat quality traits and fatty acid composition of thigh subcutaneous adipose tissue in Italian heavy pigs. 218
Classification of pig fat samples from different subcutaneous layers by means of fast and non-destructive analytical techniques 217
Pig meat-health: a possible binomial? 215
Pisello proteico nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte. 210
Attitudine alla stagionatura della carne suina con potenziale glicolitico elevato 206
Aspetti tecnologici e microbiologici del salame di suino Mora Romagnola 205
Faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality 204
Effetti dello stress pre-macellazione sulla qualità della carne suina 201
Calculating the iodine value for Italian heavy pig subcutaneous adipose tissue from fatty acid methyl ester profiles 198
EFFECTS OF DIETARY LINSEED AND SYNTHETIC OR NATURAL ANTIOXIDANTS ON SHELF-LIFE OF PORK 197
Quanta carne si mangia in Italia? Stima del consumo pro capite reale con il metodo innovativo della detrazione preventiva delle perdite 196
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits 187
Faba bean in dairy cow diet: effect on milk production and quality. 180
Single step extraction and derivatization of intramuscular lipids for fatty acid Ultra Fast GC analysis: application on pig thigh 180
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies 171
Shelf life of pork from five different quality classes 169
Characterization and differentiation of Italian Parma, San Daniele and Toscano dry-cured hams: A multi-disciplinary approach 167
Effect of the slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process 166
Single step extraction and derivatization of meat lipids for fatty acid Ultra Fast GC analysis. 166
Lipid composition of covering and intramuscular fat in pigs at different slaughter age 166
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham 165
Effect of diets supplemented with linseed alone or combined with vitamin E and selenium or with plant extracts, on Longissimus thoracis transcriptome in growing-finishing Italian Large White pigs 165
Effect of dietary pantothenic acid supplementation on meat and carcass traits in the heavy pig 164
Ultra fast analysis of subcutaneous pork fat 161
Effect of Time and Temperature on Physicochemical and Microbiological Properties of Sous Vide Chicken Breast Fillets 161
Caratterizzazione del difetto della “cotenna rossa”del prosciutto di Parma 156
Effect of extruded linseed, vitamin E and polyphenols pig dietary supplementation on microbial growth of meat during refrigerated storage 156
Effect of a diet enriched in PUFA and polyphenols on the expression of genes involved in lipids metabolism in pigs 155
Pea (Pisum sativum) in dairy cow diet: Effect on milk production and quality 154
Development of a predictive equation of the subcutaneous fat thickness of pig thighs 153
Polimorfismo genetico dei due enzimi eritrocitari PHI (Fosfoesoso Isomerasi) e PGD (Fosfogluconato Deidrogenasi) in alcune razze suine italiane 149
Composizione acidica del grasso perirenale nel suino pesante 144
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production 143
Functional analysis finds differences on the muscle transcriptome of pigs fed an n-3 PUFA-enriched diet with or without antioxidant supplementations 138
Effect of dietary conjugated linoleic acid (CLA) supplementation on CLA isomers content and fatty acid composition of dry-cured Parma ham 137
Confirmed association between a single nucleotide polymorphism in the FTO gene and obesity-related traits in heavy pigs 137
Combined effects of pre-slaughter treatments and lairage time on carcass and meat quality in pigs of different halothane genotype 137
Carcass fatness and lipid quality in the heavy pig 135
The use of thermography on the slaughter-line for the assessment of pork and raw ham quality 134
Influence of dietary conjugated linoleic acids and vitamin E on meat quality, and adipose tissue in rabbits 133
Influence of conjugated linoleic acid (CLA) on intramuscular fatty acid composition in rabbit 131
Effect of resting time of pigs and pre-chilling time of thighs on the veining defect of Parma dry-cured ham 130
Consumo pro capite reale di carne suina 130
Effetto del digiuno pre-macellazione sulle caratteristiche qualitative della carne di suini ibridi 129
The quality in Parma hams as related to halothane reactivity 127
CHARACTERISTICS OF LIPIDS FROM IMMUNOCASTRATED MEDIUM-HEAVY PIGS FED EITHER A RESTRICTED DIET OR AD LIBITUM 124
Caratteri di idoneità e tipicità percepita nel prosciutto crudo 123
Influence of genetic type, live weight at slaughter and carcass fatness on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw ham in the heavy pig 122
Study of some factors affecting the incidence of veining defect in thighs destined to dry-cured process of Parma ham 121
Dual Stage Image Analysis for a complex pattern classification task: Ham veining defect detection 120
Is the protein profile of pig Longissimus dorsi affected by gender and diet? 119
Relazioni tra attitudine alla stagionatura del prosciutto di Parma e contenuto di carne magra della carcassa in suini ibridi 118
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors 118
Ricerca di marcatori in geni candidati per il miglioramento della produzione e della qualità della carne. 116
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. 111
Problematiche relative alla valutazione dei difetti del prosciutto DOP 110
Genetic parameters of muscle fatty acid profile in a purebred Large White heavy pig population 110
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs 110
Caratterizzazione morfologica di prosciutti freschi colpiti dal difetto di venatura in tre impianti di macellazione 109
EFFECT OF DIFFERENT ILLUMINATION SOURCES ON COLOUR AND OXIDATIVE STABILITY OF SEASONED COPPA DI PARMA PGI 108
Relationships between EUROP carcass grading and backfat fatty acid composition in Italian Large White heavy pigs 108
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production 107
Effect of dietary regimen and of feeding maltodextrins and dextrose on meat and fat quality of immunocastrated pigs 107
Effect of two sous-vide cooking methods on fatty acid composition and oxidative stability of longissimus thoracis muscle from pigs receiving a diet containing or not extruded linseed 107
Caratteristiche del tessuto adiposo nel suino pesante italiano 105
Effects of high linolenic acid diet supplemented with synthetic or natural antioxidant mix on live performance, carcass traits, meat quality and fatty acid composition of Longissimus thoracis et lumborum muscle of medium-heavy pigs 105
Reproducibility evaluation of classification by expert assessors of raw ham red skin defect 104
Metodi di analisi per lo studio della frazione lipidica del latte, dei prodotti di origine animale e degli alimenti zootecnici 103
Composizione del grasso intermuscolare nei tagli magri della carcassa di suino pesante 102
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs. 102
Relazione tra il contenuto di carne magra della carcassa e le rese tecnologiche e commerciali del prosciutto di Parma 101
Caratteristiche dello strato esterno ed interno del lardo nel suino pesante 101
Caratteristiche del grasso del guanciale nel suino pesante 100
Relazione tra valutazione soggettiva ed oggettiva della qualità della carne nel suino pesante 99
Effect of two sous-vide cooking methods on physicochemical characteristics of Longissimus thoracis muscle from pigs fed with or without extruded linseed 99
Relationship between pre-slaughter handling and carcass bruising in calves 99
Caratteristiche differenziali di carni bovine DFD e normali 98
Effetto del tempo di sosta pre-macellazione e del tempo di attesa pre-refrigerazione sul difetto di venatura del prosciutto di Parma 98
Composizione acidica del tessuto adiposo di copertura e dei lipidi intramuscolari di suini macellati a differenti età 97
Effect of journey time and environmental condition on bull behaviour and beef quality during road transport in Northern Italy 97
Possibilità di previsione della resa in tagli pregiati della carcassa di suino pesante lungo la catena di macellazione 97
Influence of heavy pig genetic type on meat and prosciutto quality 97
Effetto dell’integrazione dietetica con acido pantotenico sulle caratteristiche della carcassa e della carne del suino pesante 95
Osservazioni sulle caratteristiche del grasso della pancetta nel suino pesante 95
Metodi di classificazione delle carcasse suine in Italia 93
Fatty acid composition of lipid fractions in Parma ham obtained from pigs fed on different levels of vitamin E (α-tocopherol acetate) 93
Ricerche sulle caratteristiche del tessuto adiposo di copertura nelle carcasse del suino pesante 93
Influence of pre-slaughter resting time on carcass and ham quality in Italian heavy pigs 93
Caratteristiche delle carcasse e delle carni in suini di diverso tipo genetico 93
Effect of dietary vitamin E and vitamin C supplementation on meat quality of hybrid heavy pigs 92
Totale 16.978
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Totale 58.713


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/20191.468 0 0 0 0 0 0 0 53 247 158 522 488
2019/20204.379 401 171 168 321 639 486 614 447 344 265 272 251
2020/20214.031 491 147 284 304 392 438 328 404 306 404 290 243
2021/20223.286 160 420 295 348 127 171 170 234 311 227 446 377
2022/20233.667 299 307 253 323 448 587 140 384 468 77 221 160
2023/20241.733 136 167 110 229 416 223 175 277 0 0 0 0
Totale 21.993