LO FIEGO, Domenico Pietro
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 12.028
NA - Nord America 11.276
AS - Asia 2.651
SA - Sud America 169
OC - Oceania 30
AF - Africa 25
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 16
Totale 26.195
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 11.194
IT - Italia 5.175
GB - Regno Unito 3.662
SE - Svezia 920
SG - Singapore 842
CN - Cina 725
DE - Germania 499
HK - Hong Kong 421
TR - Turchia 414
UA - Ucraina 407
FR - Francia 308
FI - Finlandia 222
BG - Bulgaria 179
RU - Federazione Russa 179
BR - Brasile 123
ID - Indonesia 72
NL - Olanda 69
ES - Italia 64
RO - Romania 56
CA - Canada 51
BE - Belgio 49
PL - Polonia 39
IE - Irlanda 33
CH - Svizzera 31
VN - Vietnam 31
AU - Australia 28
IN - India 23
KR - Corea 23
MX - Messico 23
PH - Filippine 21
CZ - Repubblica Ceca 20
JP - Giappone 16
IR - Iran 15
LT - Lituania 15
PE - Perù 15
DK - Danimarca 14
EU - Europa 12
HR - Croazia 12
AT - Austria 11
EC - Ecuador 11
PT - Portogallo 10
HU - Ungheria 9
PK - Pakistan 9
TH - Thailandia 9
GR - Grecia 8
CL - Cile 7
NG - Nigeria 7
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 7
CO - Colombia 6
TW - Taiwan 6
NO - Norvegia 5
SI - Slovenia 5
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 4
AR - Argentina 4
RS - Serbia 4
SC - Seychelles 4
AL - Albania 3
BA - Bosnia-Erzegovina 3
CR - Costa Rica 3
IL - Israele 3
KH - Cambogia 3
LK - Sri Lanka 3
MY - Malesia 3
PA - Panama 3
SM - San Marino 3
ZA - Sudafrica 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
BD - Bangladesh 2
DZ - Algeria 2
EE - Estonia 2
EG - Egitto 2
MD - Moldavia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RE - Reunion 2
RW - Ruanda 2
AF - Afghanistan, Repubblica islamica di 1
AM - Armenia 1
AZ - Azerbaigian 1
BO - Bolivia 1
DO - Repubblica Dominicana 1
GE - Georgia 1
GH - Ghana 1
GT - Guatemala 1
IQ - Iraq 1
LB - Libano 1
LY - Libia 1
MA - Marocco 1
MC - Monaco 1
ME - Montenegro 1
SA - Arabia Saudita 1
UY - Uruguay 1
UZ - Uzbekistan 1
VA - Santa Sede (Città del Vaticano) 1
VE - Venezuela 1
Totale 26.195
Città #
Southend 3.298
Santa Clara 1.572
Chandler 1.031
Fairfield 983
Jacksonville 914
Woodbridge 650
Ashburn 611
Dearborn 530
Singapore 519
Houston 431
Nyköping 411
Wilmington 411
Hong Kong 409
Ann Arbor 404
Seattle 332
Cambridge 325
Modena 316
Izmir 264
Milan 243
Beijing 217
Rome 180
Princeton 179
Bologna 177
Sofia 169
Fremont 164
Eugene 160
Des Moines 150
New York 119
San Diego 119
Parma 108
Redwood City 103
Helsinki 78
Padova 78
Jakarta 70
Moscow 69
Naples 65
Bremen 56
Florence 55
Turin 50
Verona 48
Hefei 45
Brussels 38
Norwalk 35
Perugia 35
Reggio Emilia 35
Shanghai 35
Nanjing 34
Brescia 31
Falls Church 31
London 31
Dallas 28
Boardman 27
Dong Ket 26
Mantova 26
Bari 24
Grafing 24
Istanbul 24
Mountain View 24
Dublin 22
Messina 22
Catania 21
Los Angeles 20
Kunming 19
Napoli 19
Ottawa 19
Vigevano 19
Collecchio 18
Ravenna 18
Torino 18
Toronto 18
Palermo 17
Udine 17
Cagliari 16
Pescara 16
Jinan 15
Rionero in Vulture 15
Lima 14
Paris 14
Reggio Nell'emilia 14
Trieste 14
Carpi 13
Nanchang 13
Sassuolo 13
Arezzo 12
Cardiff 12
Cesena 12
Indiana 12
Londrina 12
Phoenix 12
Ancona 11
Auburn Hills 11
Brno 11
Chicago 11
Melbourne 11
Munich 11
Shenyang 11
Faenza 10
Ferrara 10
Frankfurt am Main 10
Hounslow 10
Totale 17.234
Nome #
Difetti di presentazione della coscia per prosciutto crudo:valutazione sensoriale sul prodotto stagionato 2.402
ESTIMATION OF REAL PER CAPITA CONSUMPTION OF MEAT IN ITALY 536
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation 479
Caratteristiche delle carcasse e dei tagli di differenti tipologie di suino pesante attualmente presenti sul mercato 446
Indagine sul difetto di venatura delle cosce di suino destinate alla produzione del prosciutto di Parma 442
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la determinazione degli acidi grassi e del numero di iodio in campioni di grasso suino prelevati da diversi strati sottocutanei 302
Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications 264
The relationship between carcass bruising in bulls and behaviour observed during pre-slaughter phases 259
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams 256
Pig meat-health: a possible binomial? 255
Classification of pig fat samples from different subcutaneous layers by means of fast and non-destructive analytical techniques 252
Pisello proteico nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte. 252
Effect of dietary polyunsaturated fatty acid and antioxidant supplementation on the transcriptional level of genes involved in lipid and energy metabolism in swine 248
EFFECTS OF DIETARY LINSEED AND SYNTHETIC OR NATURAL ANTIOXIDANTS ON SHELF-LIFE OF PORK 246
Effects of dietary level of pantothenic acid and sex on carcass, meat quality traits and fatty acid composition of thigh subcutaneous adipose tissue in Italian heavy pigs. 244
Aspetti tecnologici e microbiologici del salame di suino Mora Romagnola 242
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies 238
Effetti dello stress pre-macellazione sulla qualità della carne suina 234
Quanta carne si mangia in Italia? Stima del consumo pro capite reale con il metodo innovativo della detrazione preventiva delle perdite 232
Attitudine alla stagionatura della carne suina con potenziale glicolitico elevato 231
Calculating the iodine value for Italian heavy pig subcutaneous adipose tissue from fatty acid methyl ester profiles 227
Faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality 225
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits 212
Faba bean in dairy cow diet: effect on milk production and quality. 209
Single step extraction and derivatization of intramuscular lipids for fatty acid Ultra Fast GC analysis: application on pig thigh 207
Composizione acidica del grasso perirenale nel suino pesante 201
Characterization and differentiation of Italian Parma, San Daniele and Toscano dry-cured hams: A multi-disciplinary approach 200
Single step extraction and derivatization of meat lipids for fatty acid Ultra Fast GC analysis. 197
Effect of Time and Temperature on Physicochemical and Microbiological Properties of Sous Vide Chicken Breast Fillets 193
Shelf life of pork from five different quality classes 191
Lipid composition of covering and intramuscular fat in pigs at different slaughter age 190
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham 189
Effect of the slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process 188
Effect of dietary pantothenic acid supplementation on meat and carcass traits in the heavy pig 186
Effect of diets supplemented with linseed alone or combined with vitamin E and selenium or with plant extracts, on Longissimus thoracis transcriptome in growing-finishing Italian Large White pigs 185
Ultra fast analysis of subcutaneous pork fat 184
Polimorfismo genetico dei due enzimi eritrocitari PHI (Fosfoesoso Isomerasi) e PGD (Fosfogluconato Deidrogenasi) in alcune razze suine italiane 181
Caratterizzazione del difetto della “cotenna rossa”del prosciutto di Parma 181
Effect of extruded linseed, vitamin E and polyphenols pig dietary supplementation on microbial growth of meat during refrigerated storage 181
Development of a predictive equation of the subcutaneous fat thickness of pig thighs 179
Pea (Pisum sativum) in dairy cow diet: Effect on milk production and quality 176
Effect of a diet enriched in PUFA and polyphenols on the expression of genes involved in lipids metabolism in pigs 176
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production 171
Influence of genetic type, live weight at slaughter and carcass fatness on fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw ham in the heavy pig 167
The use of thermography on the slaughter-line for the assessment of pork and raw ham quality 162
Confirmed association between a single nucleotide polymorphism in the FTO gene and obesity-related traits in heavy pigs 161
Combined effects of pre-slaughter treatments and lairage time on carcass and meat quality in pigs of different halothane genotype 160
EFFECT OF DIFFERENT ILLUMINATION SOURCES ON COLOUR AND OXIDATIVE STABILITY OF SEASONED COPPA DI PARMA PGI 160
Investigating the effects of diets enriched in PUFA and antioxidants on the gene expression networks and intramuscular fatty acid composition in porcine Longissimus thoracis et lumborum muscle 160
Carcass fatness and lipid quality in the heavy pig 159
Functional analysis finds differences on the muscle transcriptome of pigs fed an n-3 PUFA-enriched diet with or without antioxidant supplementations 159
Effect of dietary conjugated linoleic acid (CLA) supplementation on CLA isomers content and fatty acid composition of dry-cured Parma ham 157
Caratteri di idoneità e tipicità percepita nel prosciutto crudo 157
Consumo pro capite reale di carne suina 157
Influence of dietary conjugated linoleic acids and vitamin E on meat quality, and adipose tissue in rabbits 154
Effetto del digiuno pre-macellazione sulle caratteristiche qualitative della carne di suini ibridi 154
Influence of conjugated linoleic acid (CLA) on intramuscular fatty acid composition in rabbit 152
Effect of resting time of pigs and pre-chilling time of thighs on the veining defect of Parma dry-cured ham 149
The quality in Parma hams as related to halothane reactivity 148
CHARACTERISTICS OF LIPIDS FROM IMMUNOCASTRATED MEDIUM-HEAVY PIGS FED EITHER A RESTRICTED DIET OR AD LIBITUM 147
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors 145
Dual Stage Image Analysis for a complex pattern classification task: Ham veining defect detection 145
Study of some factors affecting the incidence of veining defect in thighs destined to dry-cured process of Parma ham 143
Relazioni tra attitudine alla stagionatura del prosciutto di Parma e contenuto di carne magra della carcassa in suini ibridi 142
Caratteristiche del tessuto adiposo nel suino pesante italiano 140
Ricerca di marcatori in geni candidati per il miglioramento della produzione e della qualità della carne. 137
Caratterizzazione morfologica di prosciutti freschi colpiti dal difetto di venatura in tre impianti di macellazione 137
Is the protein profile of pig Longissimus dorsi affected by gender and diet? 137
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs 135
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production 134
Effect of dietary regimen and of feeding maltodextrins and dextrose on meat and fat quality of immunocastrated pigs 134
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. 133
Reproducibility evaluation of classification by expert assessors of raw ham red skin defect 133
Effect of two sous-vide cooking methods on fatty acid composition and oxidative stability of longissimus thoracis muscle from pigs receiving a diet containing or not extruded linseed 133
Problematiche relative alla valutazione dei difetti del prosciutto DOP 131
Genetic parameters of muscle fatty acid profile in a purebred Large White heavy pig population 131
Metodi di analisi per lo studio della frazione lipidica del latte, dei prodotti di origine animale e degli alimenti zootecnici 129
Composizione del grasso intermuscolare nei tagli magri della carcassa di suino pesante 129
Caratteristiche del grasso del guanciale nel suino pesante 129
Effect of two sous-vide cooking methods on physicochemical characteristics of Longissimus thoracis muscle from pigs fed with or without extruded linseed 129
Influence of heavy pig genetic type on meat and prosciutto quality 129
Caratteristiche dello strato esterno ed interno del lardo nel suino pesante 127
Relationships between EUROP carcass grading and backfat fatty acid composition in Italian Large White heavy pigs 127
Effects of high linolenic acid diet supplemented with synthetic or natural antioxidant mix on live performance, carcass traits, meat quality and fatty acid composition of Longissimus thoracis et lumborum muscle of medium-heavy pigs 127
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs. 126
Caratteristiche differenziali di carni bovine DFD e normali 124
Metodi di classificazione delle carcasse suine in Italia 122
Possibilità di previsione della resa in tagli pregiati della carcassa di suino pesante lungo la catena di macellazione 122
Effetto dell’integrazione dietetica con acido pantotenico sulle caratteristiche della carcassa e della carne del suino pesante 122
Relazione tra valutazione soggettiva ed oggettiva della qualità della carne nel suino pesante 122
Composizione acidica del tessuto adiposo di copertura e dei lipidi intramuscolari di suini macellati a differenti età 121
Relazione tra il contenuto di carne magra della carcassa e le rese tecnologiche e commerciali del prosciutto di Parma 121
Ricerche sulle caratteristiche del tessuto adiposo di copertura nelle carcasse del suino pesante 120
Effect of loading method, stocking density and temperature on carcass and meat quality in heavy pigs 119
Relationship between pre-slaughter handling and carcass bruising in calves 119
Effetto del tempo di sosta pre-macellazione e del tempo di attesa pre-refrigerazione sul difetto di venatura del prosciutto di Parma 118
Caratteristiche delle carcasse e delle carni in suini di diverso tipo genetico 118
Pig meat and health: is it a possible binomial? 118
Fatty acid composition of lipid fractions in Parma ham obtained from pigs fed on different levels of vitamin E (α-tocopherol acetate) 117
Osservazioni sulle caratteristiche del grasso della pancetta nel suino pesante 117
Totale 20.294
Categoria #
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Totale 82.575


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.193 0 0 0 0 0 0 614 447 344 265 272 251
2020/20214.031 491 147 284 304 392 438 328 404 306 404 290 243
2021/20223.286 160 420 295 348 127 171 170 234 311 227 446 377
2022/20233.633 299 307 253 323 448 587 135 381 458 73 217 152
2023/20242.306 128 166 105 220 407 223 175 295 121 102 106 258
2024/20253.885 354 177 142 494 1.304 1.168 246 0 0 0 0 0
Totale 26.417