.
Effect of loading method, stocking density and temperature on carcass and meat quality in heavy pigs / NANNI COSTA, L; LO FIEGO, Domenico Pietro; DE GROSSI, A; Russo, V.. - STAMPA. - (1996), pp. 83-93. (Intervento presentato al convegno EU-Seminar New information on welfare and meat quality of pigs as related to handling, transport and lairage conditions: EC-AIR3-Project CT92-0262 "Methods of improving pig welfare and meat quality by reducing stress and discomfort before slaughter" tenutosi a MARIENSEE nel 29-30 JUNE 1995).
Effect of loading method, stocking density and temperature on carcass and meat quality in heavy pigs
LO FIEGO, Domenico Pietro;
1996
Abstract
.Pubblicazioni consigliate
I metadati presenti in IRIS UNIMORE sono rilasciati con licenza Creative Commons CC0 1.0 Universal, mentre i file delle pubblicazioni sono rilasciati con licenza Attribuzione 4.0 Internazionale (CC BY 4.0), salvo diversa indicazione.
In caso di violazione di copyright, contattare Supporto Iris