PAPOTTI, GIULIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.766
EU - Europa 3.555
AS - Asia 772
SA - Sud America 88
AF - Africa 19
OC - Oceania 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 8.214
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.745
IT - Italia 1.559
GB - Regno Unito 963
CN - Cina 284
SE - Svezia 275
DE - Germania 196
HK - Hong Kong 151
UA - Ucraina 150
SG - Singapore 132
FR - Francia 116
TR - Turchia 98
FI - Finlandia 88
BG - Bulgaria 58
ES - Italia 45
IN - India 35
BR - Brasile 28
CL - Cile 26
AR - Argentina 24
BE - Belgio 17
KR - Corea 16
IR - Iran 13
RU - Federazione Russa 12
DZ - Algeria 11
IE - Irlanda 11
JP - Giappone 11
NL - Olanda 11
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
CA - Canada 8
ID - Indonesia 8
MX - Messico 8
RO - Romania 8
PL - Polonia 7
CH - Svizzera 6
VN - Vietnam 6
EC - Ecuador 5
MY - Malesia 5
NZ - Nuova Zelanda 5
PK - Pakistan 5
AU - Australia 4
CZ - Repubblica Ceca 4
CO - Colombia 3
CU - Cuba 3
DK - Danimarca 3
EU - Europa 3
GE - Georgia 3
PT - Portogallo 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AL - Albania 2
AT - Austria 2
BY - Bielorussia 2
CR - Costa Rica 2
HU - Ungheria 2
LK - Sri Lanka 2
MA - Marocco 2
NG - Nigeria 2
UY - Uruguay 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BD - Bangladesh 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
HR - Croazia 1
IL - Israele 1
KE - Kenya 1
LT - Lituania 1
MK - Macedonia 1
SI - Slovenia 1
TN - Tunisia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 8.214
Città #
Southend 822
Chandler 461
Fairfield 388
Jacksonville 330
Woodbridge 321
Houston 239
Nyköping 216
Dearborn 210
Ashburn 200
Ann Arbor 161
Hong Kong 150
Wilmington 139
Seattle 136
Beijing 119
Cambridge 107
Modena 102
Milan 94
Singapore 87
Rome 78
Princeton 64
New York 58
Sofia 55
Eugene 54
Parma 40
Bremen 39
Des Moines 37
Izmir 37
Helsinki 35
San Diego 34
Redwood City 32
Bologna 31
Padova 29
Shanghai 26
Concepción 24
Madrid 23
Bari 21
Hefei 18
Naples 17
Brussels 16
Falls Church 16
Florence 16
Palermo 15
Boardman 14
Catania 14
Verona 14
Norwalk 13
San Mateo 13
Reggio Emilia 12
Lipari 11
Rende 11
Segrate 11
Dublin 10
London 10
Perugia 10
Banovce nad Bebravou 9
Buenos Aires 9
Indiana 9
Munich 9
Salerno 9
Turin 9
Amsterdam 8
Augusta 8
Frankfurt am Main 8
Messina 8
Monmouth Junction 8
Gaeta 7
Kunming 7
Napoli 7
Brescia 6
Carmagnola 6
Castello d'Argile 6
Dallas 6
Grafing 6
Lleida 6
Maratea 6
Piacenza 6
Ravenna 6
Reggio Nell'emilia 6
Viterbo 6
Camparada 5
Castel di Sangro 5
Castiglione Dei Pepoli 5
Centro 5
Cordovado 5
Diyarbakır 5
Islamabad 5
Lecco 5
Nanjing 5
Pescara 5
Quito 5
San Giuliano Milanese 5
Siena 5
Alcamo 4
Bergamo 4
Bitonto 4
Crispiano 4
Hangzhou 4
Kochi 4
L'aquila 4
Leawood 4
Totale 5.518
Nome #
Quantificazione di glucosio e fruttosio nel miele mediante HR-NMR 639
Valutazione dell'autenticità del miele mediante HR-NMR 326
An analytical approach to Sr isotope ratio determination in Lambrusco wines for geographical traceability purposes 300
NUTRASCIENCE s.r.l. 261
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 250
Standard methods for Apis mellifera propolis research 214
Novel 2D-NMR Approach for the Classification of Balsamic Vinegars of Modena 206
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 205
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 201
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 201
Determinazione di metile antranilato in mieli di agrumi italiani mediante HS-SPME-GC 194
Use of HR-NMR to classify propolis obtained using different harvesting methods 181
Detection of Honey Adulteration by Sugar Syrups Using One-dimensional and two-dimensional High-resolution Nuclear Magnetic Resonance 180
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 176
Development of an HS-SPME-GC method to determine the methylanthranilate in Citrus honeys. 169
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys 166
Methyl anthranilate content in Italian citrus honey determined by HS-SPME-GC 149
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker 148
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods 144
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena 144
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. 140
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. 138
Classificazione di Propoli in base al metodo di raccolta mediante l'analisi di fingerprint NMR 135
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 133
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES 133
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 132
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 131
Italian propolis composition in term of geographical origin 127
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 126
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione 124
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A 122
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 116
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 116
NMR application on oenological products 115
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 115
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 114
Analytical traceability of Reggio Emilia watermelon 114
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 113
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 109
Classification of Italian propolis by HR-NMR: influence of different production techniques 107
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia 107
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione dell'aceto balsamico tradizionale di Modena 106
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 106
Determination of methyl anthranilate byHS-SPME-GC in italian citrus honey 104
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena 104
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 103
Valore funzionale di ciliegie da varie cultivar 98
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 97
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 97
Phenolics characterization in propolis using HR-NMR and chemometrics 95
Antioxidant activity of propolis in oil-in-water emulsion 94
Physicochemical characteristics and antioxidant activity of sweet cherry for organic and conventional farming system. 93
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse. 91
The Oxford Handbook of Food Fermentation 88
Totale 8.297
Categoria #
all - tutte 24.362
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 24.362


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.344 0 0 50 126 197 210 212 179 122 68 90 90
2020/20211.165 169 50 91 69 100 95 99 132 44 169 107 40
2021/20221.066 29 142 66 54 40 56 46 85 114 91 200 143
2022/20231.358 118 167 106 169 123 218 45 143 152 29 47 41
2023/20241.052 43 48 92 76 189 93 177 85 18 74 80 77
2024/2025190 87 51 52 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 8.297