PAPOTTI, GIULIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.456
EU - Europa 4.656
AS - Asia 2.708
SA - Sud America 379
AF - Africa 56
OC - Oceania 11
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 13.271
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.390
IT - Italia 2.052
GB - Regno Unito 1.122
SG - Singapore 898
CN - Cina 894
SE - Svezia 406
HK - Hong Kong 378
BR - Brasile 238
DE - Germania 226
UA - Ucraina 159
FR - Francia 133
RU - Federazione Russa 126
TR - Turchia 124
VN - Vietnam 118
FI - Finlandia 98
KR - Corea 76
NL - Olanda 71
AR - Argentina 70
ES - Italia 69
BG - Bulgaria 62
IN - India 60
JP - Giappone 33
CL - Cile 31
CA - Canada 28
ID - Indonesia 28
MX - Messico 28
BD - Bangladesh 22
PL - Polonia 22
ZA - Sudafrica 20
BE - Belgio 19
IR - Iran 14
DZ - Algeria 13
IE - Irlanda 12
EC - Ecuador 11
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
AE - Emirati Arabi Uniti 8
CO - Colombia 8
DK - Danimarca 8
PK - Pakistan 8
RO - Romania 8
CH - Svizzera 7
HU - Ungheria 7
LT - Lituania 7
MA - Marocco 7
MY - Malesia 7
PT - Portogallo 7
AL - Albania 6
AU - Australia 6
CZ - Repubblica Ceca 6
IL - Israele 6
PY - Paraguay 6
UY - Uruguay 6
VE - Venezuela 6
IQ - Iraq 5
NZ - Nuova Zelanda 5
GE - Georgia 4
KZ - Kazakistan 4
AT - Austria 3
BY - Bielorussia 3
CU - Cuba 3
EG - Egitto 3
EU - Europa 3
JO - Giordania 3
KE - Kenya 3
LK - Sri Lanka 3
PE - Perù 3
TN - Tunisia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
CR - Costa Rica 2
GR - Grecia 2
GT - Guatemala 2
HN - Honduras 2
NG - Nigeria 2
NP - Nepal 2
SA - Arabia Saudita 2
TH - Thailandia 2
UZ - Uzbekistan 2
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
AZ - Azerbaigian 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BH - Bahrain 1
CI - Costa d'Avorio 1
CY - Cipro 1
DM - Dominica 1
EE - Estonia 1
ET - Etiopia 1
HR - Croazia 1
LB - Libano 1
MK - Macedonia 1
MZ - Mozambico 1
PH - Filippine 1
SI - Slovenia 1
SN - Senegal 1
TW - Taiwan 1
Totale 13.271
Città #
Southend 822
Santa Clara 668
Singapore 655
Chandler 461
Ashburn 421
Fairfield 388
Hong Kong 377
Jacksonville 331
Woodbridge 321
Hefei 265
Houston 251
Nyköping 216
Dearborn 210
Beijing 202
Ann Arbor 161
Wilmington 145
Seattle 141
London 131
Milan 126
Rome 124
Cambridge 107
Modena 103
New York 94
Los Angeles 84
Princeton 64
Seoul 59
Sofia 55
Eugene 54
Moscow 51
Bologna 46
Parma 45
The Dalles 45
Council Bluffs 43
Shanghai 43
Bremen 39
Ho Chi Minh City 39
Des Moines 37
Izmir 37
Chicago 36
Helsinki 36
San Diego 34
Hanoi 32
Padova 32
Redwood City 32
Buffalo 28
Munich 27
Salt Lake City 27
Dallas 26
Florence 26
São Paulo 25
Tokyo 25
Concepción 24
Bari 23
Madrid 23
Naples 23
Denver 22
Brussels 18
Palermo 18
Turin 18
Brescia 17
Orem 17
Reggio Emilia 17
Boardman 16
Boston 16
Columbus 16
Falls Church 16
Stockholm 16
Verona 16
Piacenza 15
Poplar 15
Brooklyn 14
Catania 14
Amsterdam 13
Norwalk 13
San Mateo 13
Buenos Aires 12
Erzurum 12
Perugia 12
Atlanta 11
Dublin 11
Jakarta 11
Johannesburg 11
Lipari 11
Rende 11
Segrate 11
Warsaw 11
Ankara 10
Elk Grove Village 10
Genoa 10
Messina 10
Rio de Janeiro 10
Ancona 9
Augusta 9
Banovce nad Bebravou 9
Frankfurt am Main 9
Guangzhou 9
Indiana 9
Salerno 9
Chennai 8
Kunming 8
Totale 8.513
Nome #
Quantificazione di glucosio e fruttosio nel miele mediante HR-NMR 1.023
Valutazione dell'autenticità del miele mediante HR-NMR 450
An analytical approach to Sr isotope ratio determination in Lambrusco wines for geographical traceability purposes 427
NUTRASCIENCE s.r.l. 379
Detection of Honey Adulteration by Sugar Syrups Using One-dimensional and two-dimensional High-resolution Nuclear Magnetic Resonance 355
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 344
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 303
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 300
Determinazione di metile antranilato in mieli di agrumi italiani mediante HS-SPME-GC 299
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 289
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 275
Novel 2D-NMR Approach for the Classification of Balsamic Vinegars of Modena 275
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 274
Standard methods for Apis mellifera propolis research 268
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker 257
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys 254
Use of HR-NMR to classify propolis obtained using different harvesting methods 246
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 245
Development of an HS-SPME-GC method to determine the methylanthranilate in Citrus honeys. 244
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 242
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 238
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. 234
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 231
Italian propolis composition in term of geographical origin 227
Methyl anthranilate content in Italian citrus honey determined by HS-SPME-GC 224
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods 222
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES 221
Determination of methyl anthranilate byHS-SPME-GC in italian citrus honey 217
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A 214
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 214
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 204
Analytical traceability of Reggio Emilia watermelon 203
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. 203
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 203
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 200
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena 200
Antioxidant activity of propolis in oil-in-water emulsion 199
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 199
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 198
Classificazione di Propoli in base al metodo di raccolta mediante l'analisi di fingerprint NMR 194
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione 190
NMR application on oenological products 188
Classification of Italian propolis by HR-NMR: influence of different production techniques 186
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 180
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia 179
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 172
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse. 170
Valore funzionale di ciliegie da varie cultivar 170
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 166
Physicochemical characteristics and antioxidant activity of sweet cherry for organic and conventional farming system. 166
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione dell'aceto balsamico tradizionale di Modena 164
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena 160
Phenolics characterization in propolis using HR-NMR and chemometrics 147
The Oxford Handbook of Food Fermentation 122
Totale 13.354
Categoria #
all - tutte 39.967
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 39.967


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021686 0 0 0 0 0 95 99 132 44 169 107 40
2021/20221.066 29 142 66 54 40 56 46 85 114 91 200 143
2022/20231.358 118 167 106 169 123 218 45 143 152 29 47 41
2023/20241.052 43 48 92 76 189 93 177 85 18 74 80 77
2024/20252.697 87 51 115 220 522 413 171 106 276 137 252 347
2025/20262.550 268 203 358 577 909 235 0 0 0 0 0 0
Totale 13.354