PAPOTTI, GIULIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.477
EU - Europa 3.742
AS - Asia 1.002
SA - Sud America 95
AF - Africa 19
OC - Oceania 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 9.349
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.451
IT - Italia 1.682
GB - Regno Unito 966
CN - Cina 342
SE - Svezia 291
SG - Singapore 273
DE - Germania 196
HK - Hong Kong 164
UA - Ucraina 150
FR - Francia 124
TR - Turchia 110
FI - Finlandia 88
BG - Bulgaria 58
ES - Italia 45
IN - India 35
BR - Brasile 34
RU - Federazione Russa 28
CL - Cile 26
AR - Argentina 24
NL - Olanda 22
BE - Belgio 18
KR - Corea 17
CA - Canada 13
IR - Iran 13
IE - Irlanda 12
DZ - Algeria 11
ID - Indonesia 11
JP - Giappone 11
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
MX - Messico 8
PL - Polonia 8
RO - Romania 8
CH - Svizzera 6
EC - Ecuador 6
VN - Vietnam 6
DK - Danimarca 5
MY - Malesia 5
NZ - Nuova Zelanda 5
PK - Pakistan 5
AL - Albania 4
AU - Australia 4
CZ - Repubblica Ceca 4
HU - Ungheria 4
CO - Colombia 3
CU - Cuba 3
EU - Europa 3
GE - Georgia 3
PT - Portogallo 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AT - Austria 2
BD - Bangladesh 2
BY - Bielorussia 2
CR - Costa Rica 2
IL - Israele 2
LK - Sri Lanka 2
LT - Lituania 2
MA - Marocco 2
NG - Nigeria 2
UY - Uruguay 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
HR - Croazia 1
KE - Kenya 1
MK - Macedonia 1
SI - Slovenia 1
TN - Tunisia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 9.349
Città #
Southend 822
Santa Clara 654
Chandler 461
Fairfield 388
Jacksonville 330
Woodbridge 321
Houston 239
Ashburn 231
Nyköping 216
Singapore 213
Dearborn 210
Hong Kong 163
Ann Arbor 161
Wilmington 139
Seattle 136
Beijing 120
Cambridge 107
Milan 105
Modena 102
Rome 88
Princeton 64
New York 58
Sofia 55
Eugene 54
Parma 40
Bremen 39
Des Moines 37
Izmir 37
Helsinki 35
San Diego 34
Redwood City 32
Bologna 31
Padova 30
Shanghai 28
Concepción 24
Madrid 23
Bari 21
Florence 20
Hefei 18
Naples 18
Brussels 17
Falls Church 16
Moscow 16
Verona 16
Palermo 15
Boardman 14
Catania 14
Piacenza 14
Norwalk 13
San Mateo 13
Erzurum 12
London 12
Perugia 12
Reggio Emilia 12
Dublin 11
Lipari 11
Rende 11
Segrate 11
Turin 11
Amsterdam 9
Banovce nad Bebravou 9
Buenos Aires 9
Indiana 9
Munich 9
Salerno 9
Augusta 8
Brescia 8
Frankfurt am Main 8
Messina 8
Monmouth Junction 8
Cagliari 7
Gaeta 7
Kunming 7
Napoli 7
Carmagnola 6
Castello d'Argile 6
Dallas 6
Grafing 6
Jakarta 6
Lleida 6
Maratea 6
Quito 6
Ravenna 6
Reggio Nell'emilia 6
Viterbo 6
Camparada 5
Castel di Sangro 5
Castiglione Dei Pepoli 5
Centro 5
Cordovado 5
Diyarbakır 5
Guangzhou 5
Islamabad 5
Lecco 5
Nanjing 5
Pescara 5
Ronciglione 5
San Giuliano Milanese 5
Siena 5
Trento 5
Totale 6.418
Nome #
Quantificazione di glucosio e fruttosio nel miele mediante HR-NMR 718
Valutazione dell'autenticità del miele mediante HR-NMR 366
An analytical approach to Sr isotope ratio determination in Lambrusco wines for geographical traceability purposes 318
NUTRASCIENCE s.r.l. 283
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 267
Standard methods for Apis mellifera propolis research 231
Novel 2D-NMR Approach for the Classification of Balsamic Vinegars of Modena 224
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 224
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 222
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 217
Determinazione di metile antranilato in mieli di agrumi italiani mediante HS-SPME-GC 211
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 199
Detection of Honey Adulteration by Sugar Syrups Using One-dimensional and two-dimensional High-resolution Nuclear Magnetic Resonance 198
Use of HR-NMR to classify propolis obtained using different harvesting methods 196
Development of an HS-SPME-GC method to determine the methylanthranilate in Citrus honeys. 184
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys 181
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 179
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker 169
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena 164
Methyl anthranilate content in Italian citrus honey determined by HS-SPME-GC 163
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods 162
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. 159
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. 159
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 157
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 157
Classificazione di Propoli in base al metodo di raccolta mediante l'analisi di fingerprint NMR 154
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES 151
Italian propolis composition in term of geographical origin 148
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 145
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione 144
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 143
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A 141
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 138
Analytical traceability of Reggio Emilia watermelon 136
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 134
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 133
NMR application on oenological products 133
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 132
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 127
Determination of methyl anthranilate byHS-SPME-GC in italian citrus honey 126
Classification of Italian propolis by HR-NMR: influence of different production techniques 125
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione dell'aceto balsamico tradizionale di Modena 124
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 124
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia 123
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena 123
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 121
Antioxidant activity of propolis in oil-in-water emulsion 120
Valore funzionale di ciliegie da varie cultivar 115
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 115
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 115
Phenolics characterization in propolis using HR-NMR and chemometrics 114
Physicochemical characteristics and antioxidant activity of sweet cherry for organic and conventional farming system. 110
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse. 108
The Oxford Handbook of Food Fermentation 102
Totale 9.432
Categoria #
all - tutte 27.411
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 27.411


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020971 0 0 0 0 0 210 212 179 122 68 90 90
2020/20211.165 169 50 91 69 100 95 99 132 44 169 107 40
2021/20221.066 29 142 66 54 40 56 46 85 114 91 200 143
2022/20231.358 118 167 106 169 123 218 45 143 152 29 47 41
2023/20241.052 43 48 92 76 189 93 177 85 18 74 80 77
2024/20251.325 87 51 115 220 522 330 0 0 0 0 0 0
Totale 9.432