PAPOTTI, GIULIA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.748
EU - Europa 3.416
AS - Asia 609
SA - Sud America 85
AF - Africa 19
OC - Oceania 9
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 7.891
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.727
IT - Italia 1.435
GB - Regno Unito 963
SE - Svezia 274
CN - Cina 260
DE - Germania 188
HK - Hong Kong 151
UA - Ucraina 150
FR - Francia 115
TR - Turchia 98
FI - Finlandia 88
BG - Bulgaria 58
ES - Italia 45
IN - India 28
CL - Cile 26
BR - Brasile 25
AR - Argentina 24
BE - Belgio 17
KR - Corea 16
RU - Federazione Russa 12
DZ - Algeria 11
IR - Iran 11
JP - Giappone 11
NL - Olanda 11
IE - Irlanda 10
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 10
CA - Canada 8
MX - Messico 8
PL - Polonia 7
RO - Romania 7
VN - Vietnam 6
CH - Svizzera 5
EC - Ecuador 5
ID - Indonesia 5
MY - Malesia 5
NZ - Nuova Zelanda 5
PK - Pakistan 5
SG - Singapore 5
AU - Australia 4
CZ - Repubblica Ceca 4
CO - Colombia 3
CU - Cuba 3
EU - Europa 3
GE - Georgia 3
PT - Portogallo 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AL - Albania 2
AT - Austria 2
BY - Bielorussia 2
CR - Costa Rica 2
DK - Danimarca 2
HU - Ungheria 2
LK - Sri Lanka 2
MA - Marocco 2
NG - Nigeria 2
UY - Uruguay 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BD - Bangladesh 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
HR - Croazia 1
IL - Israele 1
KE - Kenya 1
MK - Macedonia 1
SI - Slovenia 1
TN - Tunisia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 7.891
Città #
Southend 822
Chandler 461
Fairfield 388
Jacksonville 330
Woodbridge 321
Houston 239
Nyköping 216
Dearborn 210
Ashburn 189
Ann Arbor 161
Hong Kong 150
Wilmington 139
Seattle 136
Beijing 118
Cambridge 107
Modena 102
Milan 81
Rome 67
Princeton 64
New York 58
Sofia 55
Eugene 54
Bremen 38
Des Moines 37
Izmir 37
Parma 36
Helsinki 35
San Diego 34
Redwood City 32
Bologna 29
Concepción 24
Madrid 23
Padova 23
Shanghai 22
Bari 21
Hefei 18
Brussels 16
Falls Church 16
Florence 16
Naples 15
Boardman 13
Norwalk 13
San Mateo 13
Verona 13
Palermo 12
Catania 11
Lipari 11
Rende 11
Segrate 11
London 10
Reggio Emilia 10
Banovce nad Bebravou 9
Buenos Aires 9
Dublin 9
Indiana 9
Salerno 9
Amsterdam 8
Augusta 8
Messina 8
Monmouth Junction 8
Turin 8
Gaeta 7
Kunming 7
Napoli 7
Perugia 7
Carmagnola 6
Castello d'Argile 6
Grafing 6
Lleida 6
Maratea 6
Piacenza 6
Ravenna 6
Reggio Nell'emilia 6
Camparada 5
Castel di Sangro 5
Castiglione Dei Pepoli 5
Centro 5
Cordovado 5
Dallas 5
Diyarbakır 5
Frankfurt am Main 5
Islamabad 5
Lecco 5
Munich 5
Nanjing 5
Pescara 5
Quito 5
San Giuliano Milanese 5
Siena 5
Alcamo 4
Bitonto 4
Crispiano 4
Hangzhou 4
L'aquila 4
Leawood 4
Misterbianco 4
Mountain View 4
Saint Petersburg 4
San Cipriano Picentino 4
San Francisco 4
Totale 5.353
Nome #
Quantificazione di glucosio e fruttosio nel miele mediante HR-NMR 566
Valutazione dell'autenticità del miele mediante HR-NMR 304
An analytical approach to Sr isotope ratio determination in Lambrusco wines for geographical traceability purposes 297
NUTRASCIENCE s.r.l. 249
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 246
Standard methods for Apis mellifera propolis research 209
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 201
Novel 2D-NMR Approach for the Classification of Balsamic Vinegars of Modena 199
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 197
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 193
Use of HR-NMR to classify propolis obtained using different harvesting methods 180
Determinazione di metile antranilato in mieli di agrumi italiani mediante HS-SPME-GC 178
Detection of Honey Adulteration by Sugar Syrups Using One-dimensional and two-dimensional High-resolution Nuclear Magnetic Resonance 177
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 174
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys 165
Development of an HS-SPME-GC method to determine the methylanthranilate in Citrus honeys. 164
Methyl anthranilate content in Italian citrus honey determined by HS-SPME-GC 147
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker 142
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena 142
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods 140
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. 136
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. 135
Classificazione di Propoli in base al metodo di raccolta mediante l'analisi di fingerprint NMR 132
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 131
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES 129
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 127
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 123
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione 121
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A 119
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 119
Italian propolis composition in term of geographical origin 119
NMR application on oenological products 113
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 112
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 112
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 111
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 110
Analytical traceability of Reggio Emilia watermelon 110
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 108
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 107
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 103
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena 102
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 102
Classification of Italian propolis by HR-NMR: influence of different production techniques 101
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia 101
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione dell'aceto balsamico tradizionale di Modena 99
Determination of methyl anthranilate byHS-SPME-GC in italian citrus honey 98
Valore funzionale di ciliegie da varie cultivar 97
Use of HR-NMR for the study of honey adulteration 95
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 94
Phenolics characterization in propolis using HR-NMR and chemometrics 93
Physicochemical characteristics and antioxidant activity of sweet cherry for organic and conventional farming system. 89
Antioxidant activity of propolis in oil-in-water emulsion 87
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse. 85
The Oxford Handbook of Food Fermentation 84
Totale 7.974
Categoria #
all - tutte 20.676
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 20.676


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019288 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 178 110
2019/20201.579 174 61 50 126 197 210 212 179 122 68 90 90
2020/20211.165 169 50 91 69 100 95 99 132 44 169 107 40
2021/20221.066 29 142 66 54 40 56 46 85 114 91 200 143
2022/20231.358 118 167 106 169 123 218 45 143 152 29 47 41
2023/2024919 43 48 92 76 189 93 177 85 18 74 24 0
Totale 7.974