PAPOTTI, GIULIA
PAPOTTI, GIULIA
Dipartimento di Scienze della Vita
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena
2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Silvestri, Michele; Plessi, Maria
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts
2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; L., Bortolotti; G. L., Marcazzan; Plessi, Maria
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis
2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Annalisa, Maietti; Paola, Tedeschi; Plessi, Maria
An analytical approach to Sr isotope ratio determination in Lambrusco wines for geographical traceability purposes
2015 Durante, Caterina; Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Bertelli, Davide; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Manzini, Daniela; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali
2008 Bertelli, Davide; Plessi, Maria; Lolli, Massimo; Papotti, Giulia
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse.
2011 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Analytical traceability of Reggio Emilia watermelon
2014 Maietti, A.; Bertelli, Davide; Tedeschi, P.; Papotti, Giulia; Bonetti, G.; Brandolini, V.
Antioxidant activity of propolis in oil-in-water emulsion
2008 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena
2015 Bertelli, Davide; Maietti, Annalisa; Papotti, Giulia; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Graziosi, Riccardo; Brandolini, Vincenzo; Plessi, Maria
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine
2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena
2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Silvestri, Michele; Bertacchini, Lucia; Durante, Caterina; Plessi, Maria
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A
2008 Papotti, Giulia; Plessi, Maria; Bertelli, Davide; M., Rancan; A. G., Sabatini
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese
2011 Plessi, Maria; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; S., Zocca
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia
2011 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Cancellieri, Giuseppina; Plessi, Maria; S., Zocca
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata
2011 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia.
2008 Plessi, Maria; Lolli, Massimo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; S., Zocca
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR
2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker
2012 Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Durante, Caterina; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis
2013 Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods
2012 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; L., Bortolotti; Plessi, Maria
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena | 1-gen-2012 | Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Silvestri, Michele; Plessi, Maria | |
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts | 1-gen-2012 | Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; L., Bortolotti; G. L., Marcazzan; Plessi, Maria | |
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis | 1-gen-2014 | Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Annalisa, Maietti; Paola, Tedeschi; Plessi, Maria | |
An analytical approach to Sr isotope ratio determination in Lambrusco wines for geographical traceability purposes | 1-gen-2015 | Durante, Caterina; Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Bertelli, Davide; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Manzini, Daniela; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona | |
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali | 1-gen-2008 | Bertelli, Davide; Plessi, Maria; Lolli, Massimo; Papotti, Giulia | |
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse. | 1-gen-2011 | Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria | |
Analytical traceability of Reggio Emilia watermelon | 1-gen-2014 | Maietti, A.; Bertelli, Davide; Tedeschi, P.; Papotti, Giulia; Bonetti, G.; Brandolini, V. | |
Antioxidant activity of propolis in oil-in-water emulsion | 1-gen-2008 | Papotti, Giulia; Bertelli, Davide | |
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena | 1-gen-2015 | Bertelli, Davide; Maietti, Annalisa; Papotti, Giulia; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Graziosi, Riccardo; Brandolini, Vincenzo; Plessi, Maria | |
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine | 1-gen-2014 | Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria | |
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena | 1-gen-2013 | Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Silvestri, Michele; Bertacchini, Lucia; Durante, Caterina; Plessi, Maria | |
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A | 1-gen-2008 | Papotti, Giulia; Plessi, Maria; Bertelli, Davide; M., Rancan; A. G., Sabatini | |
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese | 1-gen-2011 | Plessi, Maria; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; S., Zocca | |
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia | 1-gen-2011 | Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Cancellieri, Giuseppina; Plessi, Maria; S., Zocca | |
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata | 1-gen-2011 | Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria | |
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. | 1-gen-2008 | Plessi, Maria; Lolli, Massimo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; S., Zocca | |
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR | 1-gen-2013 | Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria | |
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker | 1-gen-2012 | Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Durante, Caterina; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona | |
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis | 1-gen-2013 | Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria | |
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods | 1-gen-2012 | Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; L., Bortolotti; Plessi, Maria |