Sfoglia per Autore
Evoluzione dei costituenti principali del vino e del sidro nel corso dell’acetificazione
1995 V., Gerbi; Antonelli, Andrea; G., Zeppa; N., Natali; A., Carnacini
Determination of volatiles in spirits using combined stationary phases in capillary GC
1995 Antonelli, A.; Galli, M.
Determination of volatiles in spirits using combined stationary phases in capillary GC
1995 Antonelli, Andrea; M., Galli
Chemical composition of wood casks for wine ageing as determined by pyrolysis/GC/MS
1995 G. C., Galletti; A., Carnacini; P., Bocchini; Antonelli, Andrea
Analisi cromatografiche del legno di botti per l’invecchiamento del vino
1996 Antonelli, Andrea; F., DE GIACOMI; A., Amati
Applicazione delle reti neurali artificiali alla caratterizzazione degli aceti bianchi di diversa origine
1996 V., Gerbi; G., Zeppa; R., Beltramo; A., Carnacini; Antonelli, Andrea
Volatile composition of Vernaccia di Oristano sherry as affected by biological agening.
1996 G. C., Galletti; A., Carnacini; Antonelli, Andrea; G. A., Farris
Pyrolysis and thermally assisted hydrolysis-methylation-gas chromatography/mass spectrometry of sound and degraded wine bottle cork
1996 G. C., Galletti; P., Bocchini; Antonelli, Andrea
Techniques of resveratrol silylation
1996 Antonelli, Andrea; C. FABBRI, G. LERCKER
Pilot scale dealcoholization of wine by extraction with solid carbon dioxide
1996 Antonelli, Andrea; A., Carnacini; N., Marignetti; N., Natali
Influence de certains souches de levures sur les composants volatils des eaux de vie de vin: evaluation statistique des donées
1997 C., Riponi; A., Carnacini; Antonelli, Andrea; L., Castellari; A., Giomo
POLYALCOHOLS IN VINEGAR AS AN ORIGIN DISCRIMINATOR
1997 Antonelli, Andrea; G., Zeppa; V., Gerbi; A., Carnacini
Multivariate analysis of composition and sensory criteria of white vinegars
1997 V., Gerbi; G., Zeppa; Antonelli, Andrea; N., Natali; A., Carnacini
Sensory characterisation of wine vinegars
1997 V., Gerbi; G., Zeppa; Antonelli, Andrea; A., Carnacini
Influence of yeast strain on the composition of brandy wine
1997 C., Riponi; A., Carnacini; Antonelli, Andrea; L., Castellari; C., Zambonelli
Characterization of 24 old garden roses
1997 Antonelli, Andrea; C., Fabbri; M. E., Giorgioni; R., Bazzocchi
Essential Oils: SPE Fractionation
1998 Antonelli, Andrea; C., Fabbri
Modifications of dried basil (Ocinum basilicum) leaf oil by gamma and microwave irradiation
1998 Antonelli, Andrea; C., Fabbri; E., Boselli
Study on roman camomile (Anthemis nobilis)
1998 Antonelli, Andrea; C., Fabbri
Characterisation of white vinegars of different sources with artificial neural networks
1998 V., Gerbi; G., Zeppa; R., Beltramo; A., Carnacini; Antonelli, Andrea
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile