Sfoglia per Autore
Controllo at-line di impasti per la produzione industriale di pane mediante tecniche analitiche e chemiometriche
2006 Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario
Monitoring of the leavening process in industrial bread making
2007 Belloni, P; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
Monitoraggio multivariato di un processo industriale di panificazione
2007 Belloni, P; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
Elaboration and Application of Algorithms Performing Feature Selection in the Wavelet Domain for Analysis of NIR based data
2007 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro
Efficient variables selection in multivariate analysis of signals by coupling fast wavelet transform and genetic algorithms
2007 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Leardi, R; Ulrici, Alessandro
Caratterizzazione spettroscopica e tecnologica di miscele gluten-free formulate mediante disegno sperimentale
2007 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; PAGANI M., A; Lucisano, M.
Determinazione di acidi e zuccheri presenti negli impasti per la produzione industriale di pane a diversi stadi della lavorazione
2007 Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro
Monitoring an industrial bread making process by means of Near Infrared Spectroscopy and chemometric methods
2007 P., Belloni; B., Brettagna; Cocchi, Marina; T., De Marco; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
Controllo di un processo industriale di panificazione mediante NIRS ed analisi multivariata
2008 LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro; Quaglia, L.
At-line control of an industrial bread-making process
2008 LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
At-line monitoring of the leavening process in industrial bread making by near infrared spectroscopy
2008 Ulrici, Alessandro; LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; P., Belloni; B., Brettagna; T., DE MARCO; Cocchi, Marina
Mid and Near Infrared Spectroscopy to analyse surface defectiveness in bread
2009 Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina
Study of protein content of wheat flour in relation to technological properties using chromatography, NIRS and chemometrics
2009 Baschieri, Carlo; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
Wheat Flour formulation by Mixture Design and study of its properties and performance
2009 LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; R., Bro; B. P., Møller Jespersen
Hyperspectral image analysis for bread characterization in the baking industry
2009 LI VIGNI, Mario; J., Manuel Amigo; Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; R., Bro; B. P., Møller Jespersen
Application of signal processing and experimental design techniques for the minimisation of instrumental noise in the acquisition of FT-NIR spectra of bread wheat samples
2009 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; N., Sinelli; M., Mariotti; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; P., Belloni
Different Feature Selection Strategies in the Wavelet Domain applied to NIR-Based Quality Classification Models of Bread Wheat Flours
2009 Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; R., Caramanico; M., Corbellini; Ulrici, Alessandro
Near Infrared Spectroscopy and Multivariate Analysis methods for monitoring flour performance in an industrial bread-making process
2009 LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina
Wheat flour formulation by mixture design and multivariate study of its technological properties
2010 LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Birthe Pontoppidan Møller, Jespersen; Rasmus, Bro; Cocchi, Marina
Optimization of microwave assisted digestion procedure by means of chemometric tools
2011 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario; Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; S., Totaro
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Controllo at-line di impasti per la produzione industriale di pane mediante tecniche analitiche e chemiometriche | 1-gen-2006 | Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario | |
Monitoring of the leavening process in industrial bread making | 1-gen-2007 | Belloni, P; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro | |
Monitoraggio multivariato di un processo industriale di panificazione | 1-gen-2007 | Belloni, P; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro | |
Elaboration and Application of Algorithms Performing Feature Selection in the Wavelet Domain for Analysis of NIR based data | 1-gen-2007 | Cocchi, Marina; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro | |
Efficient variables selection in multivariate analysis of signals by coupling fast wavelet transform and genetic algorithms | 1-gen-2007 | Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Leardi, R; Ulrici, Alessandro | |
Caratterizzazione spettroscopica e tecnologica di miscele gluten-free formulate mediante disegno sperimentale | 1-gen-2007 | Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; PAGANI M., A; Lucisano, M. | |
Determinazione di acidi e zuccheri presenti negli impasti per la produzione industriale di pane a diversi stadi della lavorazione | 1-gen-2007 | Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro | |
Monitoring an industrial bread making process by means of Near Infrared Spectroscopy and chemometric methods | 1-gen-2007 | P., Belloni; B., Brettagna; Cocchi, Marina; T., De Marco; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro | |
Controllo di un processo industriale di panificazione mediante NIRS ed analisi multivariata | 1-gen-2008 | LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro; Quaglia, L. | |
At-line control of an industrial bread-making process | 1-gen-2008 | LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro | |
At-line monitoring of the leavening process in industrial bread making by near infrared spectroscopy | 1-gen-2008 | Ulrici, Alessandro; LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; P., Belloni; B., Brettagna; T., DE MARCO; Cocchi, Marina | |
Mid and Near Infrared Spectroscopy to analyse surface defectiveness in bread | 1-gen-2009 | Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina | |
Study of protein content of wheat flour in relation to technological properties using chromatography, NIRS and chemometrics | 1-gen-2009 | Baschieri, Carlo; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro | |
Wheat Flour formulation by Mixture Design and study of its properties and performance | 1-gen-2009 | LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; R., Bro; B. P., Møller Jespersen | |
Hyperspectral image analysis for bread characterization in the baking industry | 1-gen-2009 | LI VIGNI, Mario; J., Manuel Amigo; Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; R., Bro; B. P., Møller Jespersen | |
Application of signal processing and experimental design techniques for the minimisation of instrumental noise in the acquisition of FT-NIR spectra of bread wheat samples | 1-gen-2009 | Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; N., Sinelli; M., Mariotti; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; P., Belloni | |
Different Feature Selection Strategies in the Wavelet Domain applied to NIR-Based Quality Classification Models of Bread Wheat Flours | 1-gen-2009 | Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; R., Caramanico; M., Corbellini; Ulrici, Alessandro | |
Near Infrared Spectroscopy and Multivariate Analysis methods for monitoring flour performance in an industrial bread-making process | 1-gen-2009 | LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina | |
Wheat flour formulation by mixture design and multivariate study of its technological properties | 1-gen-2010 | LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Birthe Pontoppidan Møller, Jespersen; Rasmus, Bro; Cocchi, Marina | |
Optimization of microwave assisted digestion procedure by means of chemometric tools | 1-gen-2011 | Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario; Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; S., Totaro |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile