Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 38
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Controllo at-line di impasti per la produzione industriale di pane mediante tecniche analitiche e chemiometriche 1-gen-2006 Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario
Monitoring an industrial bread making process by means of Near Infrared Spectroscopy and chemometric methods 1-gen-2007 P., Belloni; B., Brettagna; Cocchi, Marina; T., De Marco; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
Monitoraggio multivariato di un processo industriale di panificazione 1-gen-2007 Belloni, P; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
Caratterizzazione spettroscopica e tecnologica di miscele gluten-free formulate mediante disegno sperimentale 1-gen-2007 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; PAGANI M., A; Lucisano, M.
Efficient variables selection in multivariate analysis of signals by coupling fast wavelet transform and genetic algorithms 1-gen-2007 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Leardi, R; Ulrici, Alessandro
Elaboration and Application of Algorithms Performing Feature Selection in the Wavelet Domain for Analysis of NIR based data 1-gen-2007 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro
Determinazione di acidi e zuccheri presenti negli impasti per la produzione industriale di pane a diversi stadi della lavorazione 1-gen-2007 Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro
Monitoring of the leavening process in industrial bread making 1-gen-2007 Belloni, P; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
Controllo di un processo industriale di panificazione mediante NIRS ed analisi multivariata 1-gen-2008 LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro; Quaglia, L.
At-line control of an industrial bread-making process 1-gen-2008 LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
At-line monitoring of the leavening process in industrial bread making by near infrared spectroscopy 1-gen-2008 Ulrici, Alessandro; LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; P., Belloni; B., Brettagna; T., DE MARCO; Cocchi, Marina
Application of signal processing and experimental design techniques for the minimisation of instrumental noise in the acquisition of FT-NIR spectra of bread wheat samples 1-gen-2009 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; N., Sinelli; M., Mariotti; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; P., Belloni
Hyperspectral image analysis for bread characterization in the baking industry 1-gen-2009 LI VIGNI, Mario; J., Manuel Amigo; Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; R., Bro; B. P., Møller Jespersen
Wheat Flour formulation by Mixture Design and study of its properties and performance 1-gen-2009 LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; R., Bro; B. P., Møller Jespersen
Mid and Near Infrared Spectroscopy to analyse surface defectiveness in bread 1-gen-2009 Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina
Study of protein content of wheat flour in relation to technological properties using chromatography, NIRS and chemometrics 1-gen-2009 Baschieri, Carlo; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
Near Infrared Spectroscopy and Multivariate Analysis methods for monitoring flour performance in an industrial bread-making process 1-gen-2009 LI VIGNI, Mario; DURANTE, Caterina; FOCA, Giorgia; MARCHETTI, Andrea; ULRICI, Alessandro; COCCHI, Marina
Different Feature Selection Strategies in the Wavelet Domain applied to NIR-Based Quality Classification Models of Bread Wheat Flours 1-gen-2009 Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; R., Caramanico; M., Corbellini; Ulrici, Alessandro
Wheat flour formulation by mixture design and multivariate study of its technological properties 1-gen-2010 LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Birthe Pontoppidan Møller, Jespersen; Rasmus, Bro; Cocchi, Marina
Optimization of microwave assisted digestion procedure by means of chemometric tools 1-gen-2011 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario; Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo; S., Totaro
Mostrati risultati da 1 a 20 di 38
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile