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Study of protein content of wheat flour in relation to technological properties using chromatography, NIRS and chemometrics / Baschieri, Carlo; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro. - STAMPA. - (2009), pp. ---. (Intervento presentato al convegno XXIII Congresso Nazionale della Società Chimica Italiana tenutosi a Sorrento (NA) nel 5-10 luglio).

Study of protein content of wheat flour in relation to technological properties using chromatography, NIRS and chemometrics

BASCHIERI, CARLO;LI VIGNI, Mario;COCCHI, Marina;FOCA, Giorgia;MARCHETTI, Andrea;ULRICI, Alessandro
2009

Abstract

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2009
XXIII Congresso Nazionale della Società Chimica Italiana
Sorrento (NA)
5-10 luglio
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Baschieri, Carlo; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
Study of protein content of wheat flour in relation to technological properties using chromatography, NIRS and chemometrics / Baschieri, Carlo; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro. - STAMPA. - (2009), pp. ---. (Intervento presentato al convegno XXIII Congresso Nazionale della Società Chimica Italiana tenutosi a Sorrento (NA) nel 5-10 luglio).
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