LI VIGNI, Mario

LI VIGNI, Mario  

Dipartimento di Scienze Chimiche e Geologiche  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 38 (tempo di esecuzione: 0.036 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A mid level data fusion strategy for the Varietal Classification of Lambrusco PDO wines 1-gen-2014 Silvestri, Michele; Elia, Andrea; Bertelli, Davide; Salvatore, Elisa; Durante, Caterina; Li Vigni, Mario; Marchetti, Andrea; Cocchi, Marina
Analisi multivariata e spettroscopia NIR per la determinazione del grado di contaminazione da aflatossina M1 in latte bovino 1-gen-2016 LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; AMIGO RUBIO, JOSE' MANUEL; Cavallini, Nicola; Cocchi, Marina; Rizzi, N
Application of signal processing and experimental design techniques for the minimisation of instrumental noise in the acquisition of FT-NIR spectra of bread wheat samples 1-gen-2009 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; N., Sinelli; M., Mariotti; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; P., Belloni
Assessing feature relevance in NPLS models by VIP 1-gen-2013 Favilla, Stefania; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina
At-line control of an industrial bread-making process 1-gen-2008 LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
At-line monitoring of the leavening process in industrial bread making by near infrared spectroscopy 1-gen-2008 Ulrici, Alessandro; LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; P., Belloni; B., Brettagna; T., DE MARCO; Cocchi, Marina
Caratterizzazione spettroscopica e tecnologica di miscele gluten-free formulate mediante disegno sperimentale 1-gen-2007 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; PAGANI M., A; Lucisano, M.
CHEMOMETRICS IN FOOD AUTHENTICATION 1-gen-2016 Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina
Chemometrics, Bioinformatics 1-gen-2017 Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina
Controllo at-line di impasti per la produzione industriale di pane mediante tecniche analitiche e chemiometriche 1-gen-2006 Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario
Controllo di un processo industriale di panificazione mediante NIRS ed analisi multivariata 1-gen-2008 LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro; Quaglia, L.
Coupling 2D-wavelet decomposition and multivariate image analysis (2D WT-MIA) 1-gen-2018 Li Vigni, Mario; Prats-Montalban, José Manuel; Ferrer, Alberto; Cocchi, Marina
Determinazione di acidi e zuccheri presenti negli impasti per la produzione industriale di pane a diversi stadi della lavorazione 1-gen-2007 Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro
Different Feature Selection Strategies in the Wavelet Domain applied to NIR-Based Quality Classification Models of Bread Wheat Flours 1-gen-2009 Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; R., Caramanico; M., Corbellini; Ulrici, Alessandro
Efficient variables selection in multivariate analysis of signals by coupling fast wavelet transform and genetic algorithms 1-gen-2007 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Leardi, R; Ulrici, Alessandro
Elaboration and Application of Algorithms Performing Feature Selection in the Wavelet Domain for Analysis of NIR based data 1-gen-2007 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro
Exploratory Data Analysis 1-gen-2013 LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Cocchi, Marina
Hyperspectral image analysis for bread characterization in the baking industry 1-gen-2009 LI VIGNI, Mario; J., Manuel Amigo; Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; R., Bro; B. P., Møller Jespersen
LF-1H-NMR AND MULTIVARIATE ANALYSIS TO STUDY OENOLOGICAL PRODUCTS UNDER AUTHENTICITY REGULATION 1-gen-2012 Elia, A.; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Bro, R.
Mid and Near Infrared Spectroscopy to analyse surface defectiveness in bread 1-gen-2009 Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina