LI VIGNI, Mario
LI VIGNI, Mario
Dipartimento di Scienze Chimiche e Geologiche
A mid level data fusion strategy for the Varietal Classification of Lambrusco PDO wines
2014 Silvestri, Michele; Elia, Andrea; Bertelli, Davide; Salvatore, Elisa; Durante, Caterina; Li Vigni, Mario; Marchetti, Andrea; Cocchi, Marina
Analisi multivariata e spettroscopia NIR per la determinazione del grado di contaminazione da aflatossina M1 in latte bovino
2016 LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; AMIGO RUBIO, JOSE' MANUEL; Cavallini, Nicola; Cocchi, Marina; Rizzi, N
Application of signal processing and experimental design techniques for the minimisation of instrumental noise in the acquisition of FT-NIR spectra of bread wheat samples
2009 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; N., Sinelli; M., Mariotti; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; P., Belloni
Assessing feature relevance in NPLS models by VIP
2013 Favilla, Stefania; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina
At-line control of an industrial bread-making process
2008 LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro
At-line monitoring of the leavening process in industrial bread making by near infrared spectroscopy
2008 Ulrici, Alessandro; LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; P., Belloni; B., Brettagna; T., DE MARCO; Cocchi, Marina
Caratterizzazione spettroscopica e tecnologica di miscele gluten-free formulate mediante disegno sperimentale
2007 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; PAGANI M., A; Lucisano, M.
CHEMOMETRICS IN FOOD AUTHENTICATION
2016 Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina
Chemometrics, Bioinformatics
2017 Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina
Controllo at-line di impasti per la produzione industriale di pane mediante tecniche analitiche e chemiometriche
2006 Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario
Controllo di un processo industriale di panificazione mediante NIRS ed analisi multivariata
2008 LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro; Quaglia, L.
Coupling 2D-wavelet decomposition and multivariate image analysis (2D WT-MIA)
2018 Li Vigni, Mario; Prats-Montalban, José Manuel; Ferrer, Alberto; Cocchi, Marina
Determinazione di acidi e zuccheri presenti negli impasti per la produzione industriale di pane a diversi stadi della lavorazione
2007 Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro
Different Feature Selection Strategies in the Wavelet Domain applied to NIR-Based Quality Classification Models of Bread Wheat Flours
2009 Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; R., Caramanico; M., Corbellini; Ulrici, Alessandro
Efficient variables selection in multivariate analysis of signals by coupling fast wavelet transform and genetic algorithms
2007 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Leardi, R; Ulrici, Alessandro
Elaboration and Application of Algorithms Performing Feature Selection in the Wavelet Domain for Analysis of NIR based data
2007 Cocchi, Marina; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro
Exploratory Data Analysis
2013 LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Cocchi, Marina
Hyperspectral image analysis for bread characterization in the baking industry
2009 LI VIGNI, Mario; J., Manuel Amigo; Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; R., Bro; B. P., Møller Jespersen
LF-1H-NMR AND MULTIVARIATE ANALYSIS TO STUDY OENOLOGICAL PRODUCTS UNDER AUTHENTICITY REGULATION
2012 Elia, A.; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Bro, R.
Mid and Near Infrared Spectroscopy to analyse surface defectiveness in bread
2009 Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A mid level data fusion strategy for the Varietal Classification of Lambrusco PDO wines | 1-gen-2014 | Silvestri, Michele; Elia, Andrea; Bertelli, Davide; Salvatore, Elisa; Durante, Caterina; Li Vigni, Mario; Marchetti, Andrea; Cocchi, Marina | |
Analisi multivariata e spettroscopia NIR per la determinazione del grado di contaminazione da aflatossina M1 in latte bovino | 1-gen-2016 | LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; AMIGO RUBIO, JOSE' MANUEL; Cavallini, Nicola; Cocchi, Marina; Rizzi, N | |
Application of signal processing and experimental design techniques for the minimisation of instrumental noise in the acquisition of FT-NIR spectra of bread wheat samples | 1-gen-2009 | Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; N., Sinelli; M., Mariotti; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; P., Belloni | |
Assessing feature relevance in NPLS models by VIP | 1-gen-2013 | Favilla, Stefania; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina | |
At-line control of an industrial bread-making process | 1-gen-2008 | LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro | |
At-line monitoring of the leavening process in industrial bread making by near infrared spectroscopy | 1-gen-2008 | Ulrici, Alessandro; LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; P., Belloni; B., Brettagna; T., DE MARCO; Cocchi, Marina | |
Caratterizzazione spettroscopica e tecnologica di miscele gluten-free formulate mediante disegno sperimentale | 1-gen-2007 | Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; PAGANI M., A; Lucisano, M. | |
CHEMOMETRICS IN FOOD AUTHENTICATION | 1-gen-2016 | Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina | |
Chemometrics, Bioinformatics | 1-gen-2017 | Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina | |
Controllo at-line di impasti per la produzione industriale di pane mediante tecniche analitiche e chemiometriche | 1-gen-2006 | Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; LI VIGNI, Mario | |
Controllo di un processo industriale di panificazione mediante NIRS ed analisi multivariata | 1-gen-2008 | LI VIGNI, Mario; Brettagna, B; Cocchi, Marina; DE MARCO, T; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro; Quaglia, L. | |
Coupling 2D-wavelet decomposition and multivariate image analysis (2D WT-MIA) | 1-gen-2018 | Li Vigni, Mario; Prats-Montalban, José Manuel; Ferrer, Alberto; Cocchi, Marina | |
Determinazione di acidi e zuccheri presenti negli impasti per la produzione industriale di pane a diversi stadi della lavorazione | 1-gen-2007 | Cocchi, Marina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Tassi, Lorenzo; Ulrici, Alessandro | |
Different Feature Selection Strategies in the Wavelet Domain applied to NIR-Based Quality Classification Models of Bread Wheat Flours | 1-gen-2009 | Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; R., Caramanico; M., Corbellini; Ulrici, Alessandro | |
Efficient variables selection in multivariate analysis of signals by coupling fast wavelet transform and genetic algorithms | 1-gen-2007 | Cocchi, Marina; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Leardi, R; Ulrici, Alessandro | |
Elaboration and Application of Algorithms Performing Feature Selection in the Wavelet Domain for Analysis of NIR based data | 1-gen-2007 | Cocchi, Marina; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro | |
Exploratory Data Analysis | 1-gen-2013 | LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Cocchi, Marina | |
Hyperspectral image analysis for bread characterization in the baking industry | 1-gen-2009 | LI VIGNI, Mario; J., Manuel Amigo; Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Cocchi, Marina; R., Bro; B. P., Møller Jespersen | |
LF-1H-NMR AND MULTIVARIATE ANALYSIS TO STUDY OENOLOGICAL PRODUCTS UNDER AUTHENTICITY REGULATION | 1-gen-2012 | Elia, A.; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Bro, R. | |
Mid and Near Infrared Spectroscopy to analyse surface defectiveness in bread | 1-gen-2009 | Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina |