Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 38 di 38
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Monitoring Flour Performance in Bread Making 1-gen-2011 LI VIGNI, Mario; Baschieri, Carlo; Foca, Giorgia; Marchetti, Andrea; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina
Seeds of Horse Chestnut (Aesculus hippocastanum L.) and Their Possible Utilization for Human Consumption 1-gen-2011 Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Cocchi, Marina; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo
LF-1H-NMR AND MULTIVARIATE ANALYSIS TO STUDY OENOLOGICAL PRODUCTS UNDER AUTHENTICITY REGULATION 1-gen-2012 Elia, A.; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina; Bro, R.
Sistemi per la Tracciabilità, Autenticità e il Monitoraggio di Processo e Prodotto 1-gen-2012 Cocchi, Marina; Bertacchini, Lucia; Durante, Caterina; Favilla, Stefania; LI VIGNI, Mario; Silvestri, Michele
Soils sampling planning in traceability studies by means of experimental design approaches 1-gen-2013 Totaro, Sara; Coratza, Paola; Durante, Caterina; Foca, Giorgia; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Marchetti, Mauro; Cocchi, Marina
Assessing feature relevance in NPLS models by VIP 1-gen-2013 Favilla, Stefania; Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina
Exploratory Data Analysis 1-gen-2013 LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; Cocchi, Marina
The impact of chemometrics on food traceability 1-gen-2013 Bertacchini, Lucia; Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; Marchetti, Andrea; Salvatore, Elisa; Sighinolfi, Simona; Silvestri, Michele; Durante, Caterina
Near infrared spectroscopy and multivariate analysis to evaluate wheat flour doughs leavening and bread properties 1-gen-2013 LI VIGNI, Mario; COCCHI, Marina
RP-HPLC and Chemometrics for wheat flour protein characterization in an industrial bread-making process monitoring context 1-gen-2013 LI VIGNI, Mario; Baschieri, Carlo; Marchetti, Andrea; Cocchi, Marina
A mid level data fusion strategy for the Varietal Classification of Lambrusco PDO wines 1-gen-2014 Silvestri, Michele; Elia, Andrea; Bertelli, Davide; Salvatore, Elisa; Durante, Caterina; Li Vigni, Mario; Marchetti, Andrea; Cocchi, Marina
Analisi multivariata e spettroscopia NIR per la determinazione del grado di contaminazione da aflatossina M1 in latte bovino 1-gen-2016 LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina; AMIGO RUBIO, JOSE' MANUEL; Cavallini, Nicola; Cocchi, Marina; Rizzi, N
CHEMOMETRICS IN FOOD AUTHENTICATION 1-gen-2016 Cocchi, Marina; LI VIGNI, Mario; Durante, Caterina
Multiresolution analysis and chemometrics for pattern enhancement and resolution in spectral signals and images 1-gen-2016 Li Vigni, Mario; Cocchi, Marina
Chemometrics, Bioinformatics 1-gen-2017 Durante, Caterina; LI VIGNI, Mario; Cocchi, Marina
Coupling 2D-wavelet decomposition and multivariate image analysis (2D WT-MIA) 1-gen-2018 Li Vigni, Mario; Prats-Montalban, José Manuel; Ferrer, Alberto; Cocchi, Marina
Preliminary Assessment of Parmigiano Reggiano Authenticity by Handheld Raman Spectroscopy 1-gen-2020 Li Vigni, M.; Durante, C.; Michelini, S.; Nocetti, M.; Cocchi, M.
Multi Way Classification 1-gen-2020 Cocchi, Marina; Li Vigni, Mario; Durante, Caterina
Mostrati risultati da 21 a 38 di 38
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile