BERTELLI, Davide

BERTELLI, Davide  

Dipartimento di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 144 (tempo di esecuzione: 0.032 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 1-gen-2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Silvestri, Michele; Plessi, Maria
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 1-gen-2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; L., Bortolotti; G. L., Marcazzan; Plessi, Maria
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 1-gen-2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Annalisa, Maietti; Paola, Tedeschi; Plessi, Maria
Advanced characterization technique for wine 1-gen-2019 Setti, Leonardo; Minguillón, Cristina; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Bertelli, Davide; Antonelli, Andrea
Aluminium levels in baby foods determined by electrothermal atomic absorption spectrometry. 1-gen-1995 Plessi, Maria; Monzani, Agar; Bertelli, Davide
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 1-gen-2008 Bertelli, Davide; Plessi, Maria; Lolli, Massimo; Papotti, Giulia
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse. 1-gen-2011 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Analisi di macro e micro elementi in frutti dei generi ribes, rubus e vaccinium e in confetture da essi ottenute 1-gen-1998 Plessi, Maria; Bertelli, Davide; Albasini, Albano
Analisi DRIFTS per il riconoscimento di mieli adulterati 1-gen-2006 Bertelli, Davide; Plessi, Maria; A. G., Sabatini; Lolli, Massimo; G. L., Marcazzan
Analisi DRIFTS per la classificazione di mieli uniflorali 1-gen-2004 Bertelli, Davide; Plessi, Maria
Analisi HR-NMR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 1-gen-2006 Lolli, Massimo; Bertelli, Davide; Plessi, Maria
An analytical approach to Sr isotope ratio determination in Lambrusco wines for geographical traceability purposes 1-gen-2015 Durante, Caterina; Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Bertelli, Davide; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Manzini, Daniela; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona
Analytical methods for the study of bioactive compounds from medicinally used Echinacea species 1-gen-2018 Bruni, R.; Brighenti, V.; Caesar, L. K.; Bertelli, D.; Cech, N. B.; Pellati, F.
Analytical traceability of Reggio Emilia watermelon 1-gen-2014 Maietti, A.; Bertelli, Davide; Tedeschi, P.; Papotti, Giulia; Bonetti, G.; Brandolini, V.
Antioxidant activity of propolis in oil-in-water emulsion 1-gen-2008 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 1-gen-2015 Bertelli, Davide; Maietti, Annalisa; Papotti, Giulia; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Graziosi, Riccardo; Brandolini, Vincenzo; Plessi, Maria
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 1-gen-2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 1-gen-2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Silvestri, Michele; Bertacchini, Lucia; Durante, Caterina; Plessi, Maria
Applicazione della risonanza magnetica nucleare ad alta risoluzione (HR-NMR) per lo studio di alimenti di origine animale. 1-gen-2006 Bertelli, Davide; Lolli, Massimo; Plessi, Maria
Approccio chemiometrico all'ottimizzazione della mineralizzazione a microonde per la determinazione di alluminio mediante GFAAS. 1-gen-2000 Bertelli, Davide; Plessi, Maria; Monzani, Agar