ANTONELLI, Andrea
ANTONELLI, Andrea
Dipartimento di Scienze della Vita
A chemometric study of pesto sauce appearance and of its relation to pigment concentration
2008 Masino, Francesca; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Arru, Laura; Antonelli, Andrea
A method of coffee quality analysis by extracting volatile compounds in coffee
2018 Ongo, Emelda; Sevilla III, Fortunato; Antonelli, Andrea; Montevecchi, Giuseppe; Sberveglieri, Veronica
A study of the relationships among acidity, sugar and furanic compound concentrations in set of casks for Aceto Balsamico Tradizionale of Reggio Emilia by multivariate techniques
2005 Masino, Francesca; F., Chinnici; Franchini, Giancarlo; Ulrici, Alessandro; Antonelli, Andrea
A study on acetification process to produce olive vinegar from oil mill wastewaters
2019 De Leonardis, A.; Masino, F.; Macciola, V.; Montevecchi, G.; Antonelli, A.; Marconi, E.
A study on relationships among chemical, physical, and qualitative assessment in traditional balsamic vinegar
2008 Masino, Francesca; F., Chinnici; A., Bendini; Montevecchi, Giuseppe; Antonelli, Andrea
A SURVEY ABOUT ACRYLAMIDE IN DRIED FRUITS COLLECTED ON ITALIAN MARKET
2014 DE PAOLA, ELEONORA LAURA; Montevecchi, Giuseppe; VASILE SIMONE, Giuseppe; Masino, Francesca; Garbini, Davide; Barbanera, Martino; Antonelli, Andrea
Advanced characterization technique for wine
2019 Setti, Leonardo; Minguillón, Cristina; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Bertelli, Davide; Antonelli, Andrea
Ageing of Aceto Balsamico Tradizionale: a mathematical model
2005 Masino, Francesca; D., Sanarico; Antonelli, Andrea; Giudici, Paolo
Aging of aceto balsamico tradizionale a mathematical model.
2005 Masino, Francesca; Donato, Sanarico; Antonelli, Andrea; Giudici, Paolo
Aglio al posto degli antibitici. Animali più pesanti e più sani.
2012 Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Volpelli, Luisa Antonella; P., Balzarini; Antonelli, Andrea
Alcohols in food and beverages.
2004 Antonelli, Andrea
Ampelographic and chemical characterization of local grapes for ‘saba’ and ‘agresto’ in Reggio Emilia and Modena (Northern Italy)
2012 Bignami, Cristina; Antonelli, Andrea; Imazio, Serena Anna; Masino, Francesca; Matrella, Valentina; Montevecchi, Giuseppe; VASILE SIMONE, Giuseppe
Ampelographic and chemical characterization of Reggio Emilia and Modena (Northern Italy) grapes for two traditional seasonings:'saba'and'agresto'
2013 G., Vasile Simone; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Matrella, Valentina; Imazio, Serena Anna; Antonelli, Andrea; Bignami, Cristina
Analisi cromatografiche del legno di botti per l’invecchiamento del vino
1996 Antonelli, Andrea; F., DE GIACOMI; A., Amati
Analisi multivariata di immagini digitali per la valutazione di matrici alimentari eterogenee
2005 Ulrici, Alessandro; Manzini, Daniela; Masino, Francesca; Franchini, Giancarlo; Antonelli, Andrea; Foca, Giorgia
Analysis of some Italian lemon liquors (Limoncello)
2003 A., Versari; N., Natali; Russo, M. T.; Antonelli, Andrea
Andamento dei composti di natura furanica in batterie per la produzione dell’Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia
2003 Masino, Francesca; F., Chinnici; Antonelli, Andrea
Andamento dei composti furanici in batterie per la produzione dell’Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia
2004 Masino, Francesca; F., Chinnici; Antonelli, Andrea
Apparato e metodo per depurare un prodotto gassoso derivante dalla gassificazione di biomassa, brevetto n. 102017000082284
2019 Allesina, Giulio; Pedrazzi, Simone; ALTUNOZ HATIPOGLU, Meltem; Arru, Laura; Antonelli, Andrea; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Tartarini, Paolo
Apparato e metodo per determinare parametri fisici e chimici di un campione disomogeneo tramite acquisizione ed elaborazione di immagini a colori del campione
2018 Ulrici, Alessandro; Calvini, Rosalba; Foca, Giorgia; Orlandi, Giorgia; Antonelli, Andrea
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A chemometric study of pesto sauce appearance and of its relation to pigment concentration | 1-gen-2008 | Masino, Francesca; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Arru, Laura; Antonelli, Andrea | |
A method of coffee quality analysis by extracting volatile compounds in coffee | 8-mar-2018 | Ongo, Emelda; Sevilla III, Fortunato; Antonelli, Andrea; Montevecchi, Giuseppe; Sberveglieri, Veronica | |
A study of the relationships among acidity, sugar and furanic compound concentrations in set of casks for Aceto Balsamico Tradizionale of Reggio Emilia by multivariate techniques | 1-gen-2005 | Masino, Francesca; F., Chinnici; Franchini, Giancarlo; Ulrici, Alessandro; Antonelli, Andrea | |
A study on acetification process to produce olive vinegar from oil mill wastewaters | 1-gen-2019 | De Leonardis, A.; Masino, F.; Macciola, V.; Montevecchi, G.; Antonelli, A.; Marconi, E. | |
A study on relationships among chemical, physical, and qualitative assessment in traditional balsamic vinegar | 1-gen-2008 | Masino, Francesca; F., Chinnici; A., Bendini; Montevecchi, Giuseppe; Antonelli, Andrea | |
A SURVEY ABOUT ACRYLAMIDE IN DRIED FRUITS COLLECTED ON ITALIAN MARKET | 1-gen-2014 | DE PAOLA, ELEONORA LAURA; Montevecchi, Giuseppe; VASILE SIMONE, Giuseppe; Masino, Francesca; Garbini, Davide; Barbanera, Martino; Antonelli, Andrea | |
Advanced characterization technique for wine | 1-gen-2019 | Setti, Leonardo; Minguillón, Cristina; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Bertelli, Davide; Antonelli, Andrea | |
Ageing of Aceto Balsamico Tradizionale: a mathematical model | 1-gen-2005 | Masino, Francesca; D., Sanarico; Antonelli, Andrea; Giudici, Paolo | |
Aging of aceto balsamico tradizionale a mathematical model. | 1-gen-2005 | Masino, Francesca; Donato, Sanarico; Antonelli, Andrea; Giudici, Paolo | |
Aglio al posto degli antibitici. Animali più pesanti e più sani. | 1-gen-2012 | Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Volpelli, Luisa Antonella; P., Balzarini; Antonelli, Andrea | |
Alcohols in food and beverages. | 1-gen-2004 | Antonelli, Andrea | |
Ampelographic and chemical characterization of local grapes for ‘saba’ and ‘agresto’ in Reggio Emilia and Modena (Northern Italy) | 1-gen-2012 | Bignami, Cristina; Antonelli, Andrea; Imazio, Serena Anna; Masino, Francesca; Matrella, Valentina; Montevecchi, Giuseppe; VASILE SIMONE, Giuseppe | |
Ampelographic and chemical characterization of Reggio Emilia and Modena (Northern Italy) grapes for two traditional seasonings:'saba'and'agresto' | 1-gen-2013 | G., Vasile Simone; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Matrella, Valentina; Imazio, Serena Anna; Antonelli, Andrea; Bignami, Cristina | |
Analisi cromatografiche del legno di botti per l’invecchiamento del vino | 1-gen-1996 | Antonelli, Andrea; F., DE GIACOMI; A., Amati | |
Analisi multivariata di immagini digitali per la valutazione di matrici alimentari eterogenee | 1-gen-2005 | Ulrici, Alessandro; Manzini, Daniela; Masino, Francesca; Franchini, Giancarlo; Antonelli, Andrea; Foca, Giorgia | |
Analysis of some Italian lemon liquors (Limoncello) | 1-gen-2003 | A., Versari; N., Natali; Russo, M. T.; Antonelli, Andrea | |
Andamento dei composti di natura furanica in batterie per la produzione dell’Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia | 1-gen-2003 | Masino, Francesca; F., Chinnici; Antonelli, Andrea | |
Andamento dei composti furanici in batterie per la produzione dell’Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia | 1-gen-2004 | Masino, Francesca; F., Chinnici; Antonelli, Andrea | |
Apparato e metodo per depurare un prodotto gassoso derivante dalla gassificazione di biomassa, brevetto n. 102017000082284 | 7-ott-2019 | Allesina, Giulio; Pedrazzi, Simone; ALTUNOZ HATIPOGLU, Meltem; Arru, Laura; Antonelli, Andrea; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Tartarini, Paolo | |
Apparato e metodo per determinare parametri fisici e chimici di un campione disomogeneo tramite acquisizione ed elaborazione di immagini a colori del campione | 13-apr-2018 | Ulrici, Alessandro; Calvini, Rosalba; Foca, Giorgia; Orlandi, Giorgia; Antonelli, Andrea |