Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 60
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Study on the absorption of flavours compounds from wine by polyethylene films. 1-gen-2004 Muratore, G; Guarrera, N; NICOLOSI ASMUNDO, C; DEL NOBILE M., A; Fava, Patrizia
Study of aroma and polymer interactions. 1-gen-2004 Puglisi, Maria Laura; Masino, Francesca; Antonelli, Andrea; Fava, Patrizia
Bevande: permeabilità agli aromi di materiali plastici. 1-gen-2004 Fava, Patrizia; Puglisi, Maria Laura
Il prosciutto cotto quale sistema modello per lo studio della previsione della shelf-life. 1-gen-2004 DE VERO, Luciana; M., Taccogna; Solieri, Lisa; Gullo, Maria; Puglisi, Maria Laura; Fava, Patrizia; Giudici, Paolo
Automated evaluation of food colour by means of multivariate image analysis coupled to a wavelet-based classification algorithm 1-gen-2004 Antonelli, Andrea; Cocchi, Marina; Fava, Patrizia; Foca, Giorgia; Franchini, Giancarlo; Manzini, Daniela; Ulrici, Alessandro
Cooked ham as a model system to predict shelf-life 1-gen-2004 De Vero, L.; Taccogna, M.; Solieri, L.; Puglisi, M. L.; Fava, P.; Giudici, P.; Gullo, M.
Modeling of Hexanal Sorption Kinetic in an Aldehydes Scavenger Film Intended for Food Packaging Applications. 1-gen-2006 Del Nobile, M. A.; Buonocore, G. G.; Fava, Patrizia; Piergiovanni, L.
Absorbent pads for food trays made from Sphagnum moss. 1-gen-2007 M., Iotti; Fava, Patrizia; S., Ballance; B. E., Christensen; T., Rustad
Shelf-life studies of sliced cooked ham packaged in polylactic acid (PLA) trays with oxygen scavengers 1-gen-2008 Cerioli, V.; Iotti, M.; Cornini, V.; Vannini, C.; Fava, P.
SHELF-LIFE STUDIES OF SLICED COOKED HAM PACKAGED INPLA TRAYS WITH OXYGEN SCAVENGERS 1-gen-2009 V., Cerioli; M., Iotti; V., Cornini; C., Vannini; Fava, Patrizia
Organic–Inorganic Hybrid Coatings for the Modification of Barrier Properties of Poly(lactic acid) Films for Food Packaging Applications 1-gen-2009 Iotti, Marco; Fabbri, Paola; Messori, Massimo; Pilati, Francesco; Fava, Patrizia
Passive modified atmosphere packaging: shelf-life extension of blu molded cheeses packaged in polylactic acid trays 1-gen-2010 Fava, Patrizia; Musetti, Alessandro
SETTIN UP A NEW METHOD FOR RAPID IDENTIFICATION OF FUNGAL CONTAMINATION ON GREEN COFFEE BY MOX SENSORS BASED ELETRONIC NOSE 1-gen-2011 Sberveglieri, Veronica; Concina, I.; Falasconi, M.; Gobbi, E.; Pulvirenti, Andrea; Fava, Patrizia
DETERMINATION BY ELECTRONIC NOSE OF COFFEE FROM DIFFRENT GEOGRAPHICAL AREAS 1-gen-2011 Sberveglieri, Veronica; Concina, I.; Falasconi, M.; Gobbi, E.; Pulvirenti, Andrea; Fava, Patrizia
DISCRIMINATION BETWEEN DIFFERENT TYPES OFCOFFEE ACCORDING TO THEIR COUNTRY OF ORIGINPresentazione oraleVERONICA SBERVEGLIERI 1-gen-2011 Sberveglieri, Veronica; Isabella, Concina; Matteo, Falasconi; Pulvirenti, Andrea; Fava, Patrizia
Application of antimicrobial alginate-oregano essential oil edibile coating on chicken met 1-gen-2011 Marwa Al, Moghazy; Pulvirenti, Andrea; Fava, Patrizia
Identification Of Geographical Origin Of Coffee Before And After Roasting By Electronic Noses 1-gen-2011 Sberveglieri, Veronica; I., Concina; M., Falasconi; E., Ongo; Pulvirenti, Andrea; Fava, Patrizia
Early detection of fungal contamination on green coffee by a MOX sensors based Electronic Nose 1-gen-2011 Sberveglieri, Veronica; I., Concina; M., Falasconi; E., Gobbi; Pulvirenti, Andrea; Fava, Patrizia
Shelf-life of blue molded cheeses packaged in polylactic acid trays 1-gen-2011 Fava, P.; Musetti, A.
Discrimination between different type of coffee according to their country of origin 1-gen-2012 Sberveglieri, Veronica; Isabella, Concina; Matteo, Falasconi; Pulvirenti, Andrea; Fava, Patrizia
Mostrati risultati da 21 a 40 di 60
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile