GIUDICI, Paolo
GIUDICI, Paolo
Dipartimento di Scienze della Vita
A b-glucosidase positive strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from grape must
2002 C., Restuccia; Pulvirenti, Andrea; C., Caggia; Giudici, Paolo
A biometric study of higher alcohol production in Saccharomyces cerevisiae.
1989 Giudici, Paolo; P., Romano; C., Zambonelli
A CTAB based method for the preparation of total protein extract of wine spoilage microrganisms for proteomic analysis
2009 R., Polati; G., Zapparoli; Giudici, Paolo; A., Bossi
A multi-phase approach to select new wine yeast strains with enhanced fermentative fitness and glutathione production
2018 Bonciani, Tommaso; De Vero, Luciana; Mezzetti, Francesco; Fay, Justin C.; Giudici, Paolo
A new putative Zygosaccharomyces yeast species isolated from traditional balsamic vinegar.
2007 Solieri, Lisa; Cassanelli, Stefano; Giudici, Paolo
A rheological approach to the quantitative assessment of traditional balsamic vinegar quality
2008 Falcone, Pasquale Massimiliano; Verzelloni, Elena; Tagliazucchi, Davide; Giudici, Paolo
A theoretical model to predict the age of traditional balsamic vinegar
2007 Giudici, Paolo; Rinaldi, Gloria
Aceti fai da te
2008 Giudici, Paolo; L., Garazia; C., Zambonelli
Acetic acid bacteria from Unimore microbial culture collection: biolomics platform as a tool for their industrial exploitation
2015 Gullo, Maria; DE VERO, Luciana; Zanichelli, Gabriele; Giudici, Paolo
Acetic acid bacteria in traditional balsamic vinegar: Phenotypic traits relevant for starter cultures selection
2008 Gullo, Maria; Giudici, Paolo
Acetic Acid Bacteria of Unimore Microbial Culture Collection: from strains preservation to selected starter cultures distribution
2015 DE VERO, Luciana; Gullo, Maria; Giudici, Paolo
Acetic Acid Bacteria Taxonomy from Early Descriptions to Molecular Techniques
2009 Gullo, Maria; Giudici, Paolo
Acetic Acid Bacteria, Biotechnological Applications
2010 DE VERO, Luciana; Gullo, Maria; Giudici, Paolo
Aceto
2012 Giudici, Paolo; Gullo, Maria
Aceto Balsamico Tradizionale: il ruolo della viscosità nella qualità oggettiva e nella qualità percepita
2014 Lemmetti, Federico; Falcone, Pasquale Massimiliano; Giudici, Paolo
Aceto balsamico tradizionale: preparazione del fermentato di base.
1992 Giudici, Paolo; C., Altieri; R., Cavalli
Acetobacter pasteurianus strain AB0220: cultivability andphenotypic stability over 9 years of preservation
2012 Gullo, Maria; Mamlouk, Dhouha; De Vero, Luciana; Giudici, Paolo
Acido gluconico: criterio di genuinità dell'aceto balsamico tradizionale.
1993 Giudici, Paolo
Acido succinico quale causa della mancata rifermentazione spontanea in bottiglia del Lambrusco
2005 S., Landi; Gullo, Maria; DE VERO, Luciana; Ulrici, Alessandro; R., Sidari; Giudici, Paolo
Adaptive response and tolerance to sugar and salt stress in the food yeast Zygosaccharomyces rouxii
2014 Dakal, TIKAM CHAND; Solieri, Lisa; Giudici, Paolo