GIUDICI, Paolo

GIUDICI, Paolo  

Dipartimento di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 281 (tempo di esecuzione: 0.044 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A b-glucosidase positive strain of Saccharomyces cerevisiae isolated from grape must 1-gen-2002 C., Restuccia; Pulvirenti, Andrea; C., Caggia; Giudici, Paolo
A biometric study of higher alcohol production in Saccharomyces cerevisiae. 1-gen-1989 Giudici, Paolo; P., Romano; C., Zambonelli
A CTAB based method for the preparation of total protein extract of wine spoilage microrganisms for proteomic analysis 1-gen-2009 R., Polati; G., Zapparoli; Giudici, Paolo; A., Bossi
A multi-phase approach to select new wine yeast strains with enhanced fermentative fitness and glutathione production 1-gen-2018 Bonciani, Tommaso; De Vero, Luciana; Mezzetti, Francesco; Fay, Justin C.; Giudici, Paolo
A new putative Zygosaccharomyces yeast species isolated from traditional balsamic vinegar. 1-gen-2007 Solieri, Lisa; Cassanelli, Stefano; Giudici, Paolo
A rheological approach to the quantitative assessment of traditional balsamic vinegar quality 1-gen-2008 Falcone, Pasquale Massimiliano; Verzelloni, Elena; Tagliazucchi, Davide; Giudici, Paolo
A theoretical model to predict the age of traditional balsamic vinegar 1-gen-2007 Giudici, Paolo; Rinaldi, Gloria
Aceti fai da te 1-gen-2008 Giudici, Paolo; L., Garazia; C., Zambonelli
Acetic acid bacteria from Unimore microbial culture collection: biolomics platform as a tool for their industrial exploitation 1-gen-2015 Gullo, Maria; DE VERO, Luciana; Zanichelli, Gabriele; Giudici, Paolo
Acetic acid bacteria in traditional balsamic vinegar: Phenotypic traits relevant for starter cultures selection 1-gen-2008 Gullo, Maria; Giudici, Paolo
Acetic Acid Bacteria of Unimore Microbial Culture Collection: from strains preservation to selected starter cultures distribution 1-gen-2015 DE VERO, Luciana; Gullo, Maria; Giudici, Paolo
Acetic Acid Bacteria Taxonomy from Early Descriptions to Molecular Techniques 1-gen-2009 Gullo, Maria; Giudici, Paolo
Acetic Acid Bacteria, Biotechnological Applications 1-gen-2010 DE VERO, Luciana; Gullo, Maria; Giudici, Paolo
Aceto 1-gen-2012 Giudici, Paolo; Gullo, Maria
Aceto Balsamico Tradizionale: il ruolo della viscosità nella qualità oggettiva e nella qualità percepita 1-gen-2014 Lemmetti, Federico; Falcone, Pasquale Massimiliano; Giudici, Paolo
Aceto balsamico tradizionale: preparazione del fermentato di base. 1-gen-1992 Giudici, Paolo; C., Altieri; R., Cavalli
Acetobacter pasteurianus strain AB0220: cultivability andphenotypic stability over 9 years of preservation 1-gen-2012 Gullo, Maria; Mamlouk, Dhouha; De Vero, Luciana; Giudici, Paolo
Acido gluconico: criterio di genuinità dell'aceto balsamico tradizionale. 1-gen-1993 Giudici, Paolo
Acido succinico quale causa della mancata rifermentazione spontanea in bottiglia del Lambrusco 1-gen-2005 S., Landi; Gullo, Maria; DE VERO, Luciana; Ulrici, Alessandro; R., Sidari; Giudici, Paolo
Adaptive response and tolerance to sugar and salt stress in the food yeast Zygosaccharomyces rouxii 1-gen-2014 Dakal, TIKAM CHAND; Solieri, Lisa; Giudici, Paolo