Sfoglia per Autore
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione dell'aceto balsamico tradizionale di Modena
2011 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; M., Ciccotti; Durante, Caterina; Plessi, Maria
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse.
2011 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione
2011 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; L., Bortolotti; Plessi, Maria
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese
2011 Plessi, Maria; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; S., Zocca
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata
2011 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena
2012 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
NMR application on oenological products
2012 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Silvestri, Michele; Durante, Caterina; Plessi, Maria
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena
2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Bertacchini, Lucia; Plessi, Maria
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena
2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Silvestri, Michele; Plessi, Maria
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker
2012 Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Durante, Caterina; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar
2012 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method.
2012 Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena
2012 Bertelli, Davide; A., Maietti; Papotti, Giulia; P., Tedeschi; Graziosi, Riccardo; G., Bonetti; V., Brandolini; Plessi, Maria
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts
2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; L., Bortolotti; G. L., Marcazzan; Plessi, Maria
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods
2012 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; L., Bortolotti; Plessi, Maria
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys
2012 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis
2013 Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria
Phenolics characterization in propolis using HR-NMR and chemometrics
2013 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR
2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES
2013 Cocchi, Marina; Silvestri, Michele; Salvatore, Elisa; Elia, A.; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione dell'aceto balsamico tradizionale di Modena | 1-gen-2011 | Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; M., Ciccotti; Durante, Caterina; Plessi, Maria | |
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse. | 1-gen-2011 | Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria | |
Qualità chimica e funzionale di propoli italiana ottenuta con diverse tecniche di produzione | 1-gen-2011 | Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; L., Bortolotti; Plessi, Maria | |
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese | 1-gen-2011 | Plessi, Maria; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; S., Zocca | |
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata | 1-gen-2011 | Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria | |
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena | 1-gen-2012 | Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria | |
NMR application on oenological products | 1-gen-2012 | Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Silvestri, Michele; Durante, Caterina; Plessi, Maria | |
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena | 1-gen-2012 | Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Bertacchini, Lucia; Plessi, Maria | |
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena | 1-gen-2012 | Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Silvestri, Michele; Plessi, Maria | |
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker | 1-gen-2012 | Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Durante, Caterina; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona | |
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar | 1-gen-2012 | Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria | |
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. | 1-gen-2012 | Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Plessi, Maria | |
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena | 1-gen-2012 | Bertelli, Davide; A., Maietti; Papotti, Giulia; P., Tedeschi; Graziosi, Riccardo; G., Bonetti; V., Brandolini; Plessi, Maria | |
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts | 1-gen-2012 | Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; L., Bortolotti; G. L., Marcazzan; Plessi, Maria | |
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods | 1-gen-2012 | Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; L., Bortolotti; Plessi, Maria | |
Use of HS-SPME-GC-MS for the classification of Italian lemon, orange and citrus spp. honeys | 1-gen-2012 | Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria | |
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis | 1-gen-2013 | Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria | |
Phenolics characterization in propolis using HR-NMR and chemometrics | 1-gen-2013 | Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria | |
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR | 1-gen-2013 | Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria | |
DATA FUSION APPROACH FOR THE VARIETAL CLASSIFICATION OF LAMBRUSCO P.D.O. WINES | 1-gen-2013 | Cocchi, Marina; Silvestri, Michele; Salvatore, Elisa; Elia, A.; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile