Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 54 di 54
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 1-gen-2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
The Oxford Handbook of Food Fermentation 1-gen-2014 Plessi, Maria; Papotti, Giulia
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 1-gen-2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 1-gen-2014 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
Italian propolis composition in term of geographical origin 1-gen-2014 Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Plessi, Maria; Marcazzan, Gian Luigi; Gardini, Silvia
NUTRASCIENCE s.r.l. 1-gen-2014 Bertelli, Davide; Plessi, Maria; Pellati, Federica; Forni, Flavio; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 1-gen-2014 Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 1-gen-2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Annalisa, Maietti; Paola, Tedeschi; Plessi, Maria
Analytical traceability of Reggio Emilia watermelon 1-gen-2014 Maietti, A.; Bertelli, Davide; Tedeschi, P.; Papotti, Giulia; Bonetti, G.; Brandolini, V.
Traditional balsamic vinegar and balsamic vinegar of Modena analyzed by nuclear magnetic resonance spectroscopy coupled with multivariate data analysis 1-gen-2015 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Maietti, Annalisa; Tedeschi, Paola; Marchetti, Andrea; Plessi, Maria
An analytical approach to Sr isotope ratio determination in Lambrusco wines for geographical traceability purposes 1-gen-2015 Durante, Caterina; Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Bertelli, Davide; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Manzini, Daniela; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 1-gen-2015 Bertelli, Davide; Maietti, Annalisa; Papotti, Giulia; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Graziosi, Riccardo; Brandolini, Vincenzo; Plessi, Maria
Novel 2D-NMR Approach for the Classification of Balsamic Vinegars of Modena 1-gen-2017 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Marchetti, Lucia; Papotti, Giulia; Rossi, Maria Cecilia; Plessi, Maria
Standard methods for Apis mellifera propolis research 1-gen-2019 Bankova, Vassya; Bertelli, Davide; Borba, Renata; Conti, Josè; Barbosa da Silva Cunha, Ildenize; Danert, Carolina; Eberlin, Marcos; Falcão, Soraja; Isla, Maria; Nieva Moreno, Maria; Papotti, Giulia; Popova, Milema; Santiago, Karina; Salas, Anna; Sawaya, Helena; Schwab, Nicolas; Sforcin, Joseè; Simone Finstrom, Michael; Spivak, Spivak; Trusheva, Borjana; Vilas Boas, Miguel; Wilson, Michael; Zampini, Catiana
Mostrati risultati da 41 a 54 di 54
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile