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I vitigni tradizionali della viticoltura emiliana e l’evoluzione dei lambruschi
2012 Imazio, Serena Anna; Biagini, B.; Matrella, Valentina; Vasile Simone, G.; Masino, Francesca; Montevecchi, Giuseppe; Bignami, Cristina
Improvement of unpleasant odours released by HO.RE.CA. leftovers used as a feeding substrate for black soldier fly (Hermetiaillucens, Stratiomyidae) rearing
2020 Montevecchi, G.; Macavei, L. I.; Gammaitoni, M.; D’Arco, S.; Masino, F.; Maistrello, L.; Antonelli, A
INDAGINE CHIMICO FISICA DELL’UVA PER LA VALORIZZAZIONE E CONSERVAZIONE DEI VITIGNI AUTOCTONI DELL'EMILIA ROMAGNA
2012 Masino, Francesca; Antonelli, Andrea; Imazio, Serena Anna; Matrella, Valentina; Montevecchi, Giuseppe; Sgarbi, Elisabetta; G., Vasile; Bignami, Cristina
Kinetic modeling of colour, non-enzymatic browning and polyphenols content in prickly pear juice during different thermal processing.
2017 Bouazizi, Souhir; Haddad, M; Montevecchi, G; Antonelli, A; Hamdi, M
Messa a punto di un protocollo per l'estrazione e l'analisi di composti fenolici in varietà di Triticum aestivum L.
2014 Olmi, Linda; Setti, Leonardo; Montevecchi, Giuseppe; Sgarbi, Elisabetta
Modern and ancient wheat (Triticum spp.) cultivars: comparison reveals interesting differences in phenolic compounds profiles
2016 Sgarbi, Elisabetta; Montevecchi, Giuseppe; Olmi, Linda; Setti, Leonardo; Lekoua Ntsama, Bonaventure
Peel of prickly pear (Opuntia ficus-indica) fruit as an innovative ingredient for processed food
2021 Bouazizi, Souhir; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Antonelli, Andrea; Hamdi, Moktar
Phenolic compounds profile of ancient grains (Triticum spp.)
2018 Montevecchi, Giuseppe; Setti, Leonardo; Olmi, Linda; Antonelli, Andrea; Sgarbi, Elisabetta
Recupero e valorizzazione di varietà di fruttiferi e usi tradizionali nell’Appennino reggiano
2012 Bignami, Cristina; Baroni, Alberto; Barbieri, Cristina; Imazio, Serena Anna; Montevecchi, Giuseppe
Salvaguardia della diversità frutticola e delle tradizioni alimentari: casi-studio nel territorio di Reggio Emilia
2011 Bignami, Cristina; Baroni, Alberto; Barbieri, Cristina; Imazio, Serena Anna; Montevecchi, Giuseppe
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
I vitigni tradizionali della viticoltura emiliana e l’evoluzione dei lambruschi | 1-gen-2012 | Imazio, Serena Anna; Biagini, B.; Matrella, Valentina; Vasile Simone, G.; Masino, Francesca; Montevecchi, Giuseppe; Bignami, Cristina | |
Improvement of unpleasant odours released by HO.RE.CA. leftovers used as a feeding substrate for black soldier fly (Hermetiaillucens, Stratiomyidae) rearing | 1-gen-2020 | Montevecchi, G.; Macavei, L. I.; Gammaitoni, M.; D’Arco, S.; Masino, F.; Maistrello, L.; Antonelli, A | |
INDAGINE CHIMICO FISICA DELL’UVA PER LA VALORIZZAZIONE E CONSERVAZIONE DEI VITIGNI AUTOCTONI DELL'EMILIA ROMAGNA | 1-gen-2012 | Masino, Francesca; Antonelli, Andrea; Imazio, Serena Anna; Matrella, Valentina; Montevecchi, Giuseppe; Sgarbi, Elisabetta; G., Vasile; Bignami, Cristina | |
Kinetic modeling of colour, non-enzymatic browning and polyphenols content in prickly pear juice during different thermal processing. | 1-gen-2017 | Bouazizi, Souhir; Haddad, M; Montevecchi, G; Antonelli, A; Hamdi, M | |
Messa a punto di un protocollo per l'estrazione e l'analisi di composti fenolici in varietà di Triticum aestivum L. | 1-gen-2014 | Olmi, Linda; Setti, Leonardo; Montevecchi, Giuseppe; Sgarbi, Elisabetta | |
Modern and ancient wheat (Triticum spp.) cultivars: comparison reveals interesting differences in phenolic compounds profiles | 1-gen-2016 | Sgarbi, Elisabetta; Montevecchi, Giuseppe; Olmi, Linda; Setti, Leonardo; Lekoua Ntsama, Bonaventure | |
Peel of prickly pear (Opuntia ficus-indica) fruit as an innovative ingredient for processed food | 1-gen-2021 | Bouazizi, Souhir; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Antonelli, Andrea; Hamdi, Moktar | |
Phenolic compounds profile of ancient grains (Triticum spp.) | 1-gen-2018 | Montevecchi, Giuseppe; Setti, Leonardo; Olmi, Linda; Antonelli, Andrea; Sgarbi, Elisabetta | |
Recupero e valorizzazione di varietà di fruttiferi e usi tradizionali nell’Appennino reggiano | 1-gen-2012 | Bignami, Cristina; Baroni, Alberto; Barbieri, Cristina; Imazio, Serena Anna; Montevecchi, Giuseppe | |
Salvaguardia della diversità frutticola e delle tradizioni alimentari: casi-studio nel territorio di Reggio Emilia | 1-gen-2011 | Bignami, Cristina; Baroni, Alberto; Barbieri, Cristina; Imazio, Serena Anna; Montevecchi, Giuseppe |
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Tipologia
- Atti di CONVEGNO 29
- Atti di CONVEGNO::Poster 29
Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 7
- 2011 - 2019 22
Editore
- Danesi F., Ferioli F., Giambanell... 1
- Elsevier Ltd 1
Rivista
- PROCEDIA ENGINEERING 1
Keyword
- QuEChERS 2
- - 1
- ACRYLAMIDE 1
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