COMELLINI, Michele
COMELLINI, Michele
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors
2007 LO FIEGO, Domenico Pietro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma.
2008 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs.
2009 P., Calà; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; S., Dall’Olio; L., Nanni Costa
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs
2018 Volpelli, L. A.; Della Casa, G.; Minelli, G.; Comellini, M.; Macchioni, P.; Faeti, V.; Marchetto, G.; Lo Fiego, D. P.
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs.
2016 Volpelli, Luisa Antonella; Della Casa, Giacinto; Minelli, Giovanna; Comellini, Michele; Macchioni, Paolo; Faeti, Valerio; Marchetto, Gianni; LO FIEGO, Domenico Pietro
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham
2009 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella
Effect of the slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process
2008 L., Nanni Costa; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; LO FIEGO, Domenico Pietro; V., Russo
Faba bean in dairy cow diet: effect on milk production and quality.
2009 Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro; Scipioni, Rosanna
Faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality
2010 Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; F., Masoero; M., Moschini; LO FIEGO, Domenico Pietro; Scipioni, Rosanna
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies
2011 Volpelli, Luisa Antonella; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Gli stressor ambientali condizionano il benessere
2007 Scipioni, Rosanna; Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella
Indagine sul benessere animale in allevamenti suini delle province di Modena e di Reggio Emilia
2011 Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; G., Martelli; Scipioni, Rosanna
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production
2011 Minelli, Giovanna; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Meno mastiti, stesso latte, maggiore reddito
2005 Comellini, Michele
Pea (Pisum sativum) and faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality.
2012 Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; Gozzi, Marcello; F., Masoero; M., Moschini
Pea (Pisum sativum) in dairy cow diet: Effect on milk production and quality
2009 Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; F., Masoero; M., Moschini; LO FIEGO, Domenico Pietro; Scipioni, Rosanna
Pisello proteico e fava alternativa alla soia nella dieta della bovina
2011 Comellini, Michele; Minelli, Giovanna; Volpelli, Luisa Antonella
Pisello proteico e fava nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte
2010 Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna
Pisello proteico nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte.
2008 Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro; Scipioni, Rosanna
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation
2007 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Ulrici, Alessandro; Volpelli, Luisa Antonella; F., Tassone; L., Nanni Costa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors | 1-gen-2007 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella | |
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. | 1-gen-2008 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella | |
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs. | 1-gen-2009 | P., Calà; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; S., Dall’Olio; L., Nanni Costa | |
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs | 1-gen-2018 | Volpelli, L. A.; Della Casa, G.; Minelli, G.; Comellini, M.; Macchioni, P.; Faeti, V.; Marchetto, G.; Lo Fiego, D. P. | |
Effect of feeding maltodextrins and dextrose on rearing and slaughtering performance of immunocastrated male pigs. | 1-gen-2016 | Volpelli, Luisa Antonella; Della Casa, Giacinto; Minelli, Giovanna; Comellini, Michele; Macchioni, Paolo; Faeti, Valerio; Marchetto, Gianni; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham | 1-gen-2009 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella | |
Effect of the slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process | 1-gen-2008 | L., Nanni Costa; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; LO FIEGO, Domenico Pietro; V., Russo | |
Faba bean in dairy cow diet: effect on milk production and quality. | 1-gen-2009 | Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro; Scipioni, Rosanna | |
Faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality | 1-gen-2010 | Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; F., Masoero; M., Moschini; LO FIEGO, Domenico Pietro; Scipioni, Rosanna | |
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies | 1-gen-2011 | Volpelli, Luisa Antonella; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Gli stressor ambientali condizionano il benessere | 1-gen-2007 | Scipioni, Rosanna; Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella | |
Indagine sul benessere animale in allevamenti suini delle province di Modena e di Reggio Emilia | 1-gen-2011 | Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; G., Martelli; Scipioni, Rosanna | |
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production | 1-gen-2011 | Minelli, Giovanna; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Meno mastiti, stesso latte, maggiore reddito | 1-gen-2005 | Comellini, Michele | |
Pea (Pisum sativum) and faba beans (Vicia faba) in dairy cow diet: effect on milk production and quality. | 1-gen-2012 | Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; Gozzi, Marcello; F., Masoero; M., Moschini | |
Pea (Pisum sativum) in dairy cow diet: Effect on milk production and quality | 1-gen-2009 | Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; F., Masoero; M., Moschini; LO FIEGO, Domenico Pietro; Scipioni, Rosanna | |
Pisello proteico e fava alternativa alla soia nella dieta della bovina | 1-gen-2011 | Comellini, Michele; Minelli, Giovanna; Volpelli, Luisa Antonella | |
Pisello proteico e fava nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte | 1-gen-2010 | Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna | |
Pisello proteico nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte. | 1-gen-2008 | Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro; Scipioni, Rosanna | |
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation | 1-gen-2007 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Ulrici, Alessandro; Volpelli, Luisa Antonella; F., Tassone; L., Nanni Costa |