Accepted poster for SESSION II: The complexity of food ecosystems: physiology of single strains in pure culture vs. complex consortia
Selection of Val-Pro-Pro (VPP) and Ile-Pro-Pro (IPP)–producer Lactobacillus strains for developing functional yogurt enriched of bioactive peptides / Solieri, Lisa; Rutella, Sefora; Tagliazucchi, Davide; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo. - (2015). (Intervento presentato al convegno 3rd International Conference on Microbial Diversity, The challenge of complexity (MD2015) tenutosi a Perugia nel October 27-29, 2015.).
Selection of Val-Pro-Pro (VPP) and Ile-Pro-Pro (IPP)–producer Lactobacillus strains for developing functional yogurt enriched of bioactive peptides
SOLIERI, lisa;TAGLIAZUCCHI, Davide;DE VERO, Luciana;GIUDICI, Paolo
2015
Abstract
Accepted poster for SESSION II: The complexity of food ecosystems: physiology of single strains in pure culture vs. complex consortiaPubblicazioni consigliate
I metadati presenti in IRIS UNIMORE sono rilasciati con licenza Creative Commons CC0 1.0 Universal, mentre i file delle pubblicazioni sono rilasciati con licenza Attribuzione 4.0 Internazionale (CC BY 4.0), salvo diversa indicazione.
In caso di violazione di copyright, contattare Supporto Iris