GRAZIOSI, RICCARDO

GRAZIOSI, RICCARDO  

Dipartimento di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 29 (tempo di esecuzione: 0.029 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 1-gen-2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Silvestri, Michele; Plessi, Maria
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 1-gen-2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Annalisa, Maietti; Paola, Tedeschi; Plessi, Maria
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 1-gen-2015 Bertelli, Davide; Maietti, Annalisa; Papotti, Giulia; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Graziosi, Riccardo; Brandolini, Vincenzo; Plessi, Maria
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 1-gen-2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 1-gen-2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Silvestri, Michele; Bertacchini, Lucia; Durante, Caterina; Plessi, Maria
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 1-gen-2011 Plessi, Maria; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; S., Zocca
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 1-gen-2011 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 1-gen-2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 1-gen-2013 Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria
Chemical composition of Italian propolis of different ecoregional origin 1-gen-2018 Gardini, Silvia; Bertelli, Davide; Marchetti, Lucia; Graziosi, Riccardo; Pinetti, Diego; Plessi, Maria; Luigi Marcazzan, Gian
DETERMINATION OF SOY ISOFLAVONES IN FOOD SUPPLEMENTS BY 1H-qNMR 1-gen-2016 Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Belli, Silvia; Plessi, Maria
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 1-gen-2012 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 1-gen-2014 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 1-gen-2014 Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 1-gen-2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Bertacchini, Lucia; Plessi, Maria
Identification and quantification of phenylpropanoid glycosides in Aloysia polystachya (Griseb and Moldenke) by HPLC-TQMS 1-gen-2016 Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
Identification of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) by HPLC-MS analysis 1-gen-2016 Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 1-gen-2011 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Baschieri, Carlo; Plessi, Maria
Italian propolis composition in term of geographical origin 1-gen-2014 Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Plessi, Maria; Marcazzan, Gian Luigi; Gardini, Silvia
NMR application on oenological products 1-gen-2012 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Silvestri, Michele; Durante, Caterina; Plessi, Maria