MONTEVECCHI, Giuseppe
Dettaglio
MONTEVECCHI, Giuseppe
Dipartimento di Scienze della Vita
Pubblicazioni
Risultati 1 - 20 di 83 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | |
---|---|---|---|
1 | A study on relationships among chemical, physical, and qualitative assessment in traditional balsamic vinegar | 2008 | Masino, Francesca; F., Chinnici; A., Bendini; Montevecchi, Giuseppe; Antonelli, Andrea |
2 | Advanced characterization technique for wine | 2019 | Setti, Leonardo; Minguillón, Cristina; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Bertelli, Davide; Antonelli, Andrea |
3 | Aglio al posto degli antibitici. Animali più pesanti e più sani. | 2012 | Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Volpelli, Luisa Antonella; P., Balzarini; Antonelli, Andrea |
4 | Ampelographic and chemical characterization of local grapes for ‘saba’ and ‘agresto’ in Reggio Emilia and Modena (Northern Italy) | 2012 | Bignami, Cristina; Antonelli, Andrea; Imazio, Serena Anna; Masino, Francesca; Matrella, Valentina; Montevecchi, Giuseppe; VASILE SIMONE, Giuseppe |
5 | Ampelographic and chemical characterization of Reggio Emilia and Modena (Northern Italy) grapes for two traditional seasonings:'saba'and'agresto' | 2013 | G., Vasile Simone; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Matrella, Valentina; Imazio, Serena Anna; Antonelli, Andrea; Bignami, Cristina |
6 | Ancient Maloideae and traditional products in the Reggio Emilia Apennines (Northern Italy) | 2012 | Bignami, Cristina; Baroni, Alberto; Barbieri, Cristina; Imazio, Serena Anna; Montevecchi, Giuseppe |
7 | Apparato e metodo per depurare un prodotto gassoso derivante dalla gassificazione di biomassa, brevetto n. 102017000082284 | 7-ott-2019 | Allesina, Giulio; Pedrazzi, Simone; Altunoz Hatipoglu, Meltem; Arru, Laura; Antonelli, Andrea; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Tartarini, Paolo |
8 | Aroma compounds in wines from Malvasia aromatica di Candia | 2015 | VASILE SIMONE, Giuseppe; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; DURAN GUERRERO, Enrique; Antonelli, Andrea |
9 | Aromatic Characterisation of Malvasia Odorosissima Grapevines and Comparison with Malvasia di Candia Aromatica | 2018 | VASILE SIMONE, Giuseppe; Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Imazio, Serena Anna; Bignami, Cristina; Antonelli, Andrea |
10 | Aromatic profile of Malvasia odorosissima and Malvasia di Candia aromatica grapevines used for white sparkling wines | 2018 | Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; VASILE SIMONE, Giuseppe; Bignami, Cristina; Antonelli, Andrea |
11 | Aromatic profile of white sweet semi-sparkling wine from Malvasia di Candia aromatica grapes | 2015 | Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; Vasile Simone, Giuseppe; Cerretti, Elisa; Antonelli, Andrea |
12 | Black soldier fly (Hermetia illucens L.): effect on the fat integrity using different approaches to the killing of the prepupae | 2020 | Montevecchi, Giuseppe; Zanasi, Luca; Masino, Francesca; Maistrello, Lara; Antonelli, Andrea |
13 | Black soldier fly (Hermetia illucens): state of the art on lipid integrity and fatty acids profile of prepupae reared on leftovers from different food chains | 2019 | Montevecchi, Giuseppe; Masino, Francesca; HADJ SAADOUN, Jasmine; Macavei, LAURA IOANA; Zanasi, Luca; Lovato, Francesca; Bortolini, Sara; Maistrello, Lara; Antonelli, Andrea |
14 | By-product Valorisation and Innovation Sustainable in the Agri-Food supply chain: Laboratory Researches. | 2019 | Masino, F.; Montevecchi, G.; Antonelli, A.; De Leonardis, A. |
15 | Caratterizzazione e valutazione di vitigni tradizionali emiliani: analisi dei profili antocianico ed aromatico | 2014 | Antonelli, Andrea; Bignami, Cristina; Imazio, Serena Anna; Masino, Francesca; Matrella, Valentina; Montevecchi, Giuseppe; VASILE SIMONE, Giuseppe |
16 | Caratterizzazione sensoriale di Pescabivona e correlazione con i parametri compositivi | 2013 | Montevecchi, Giuseppe; VASILE SIMONE, Giuseppe; M. G., Mellano; Masino, Francesca; Antonelli, Andrea |
17 | Changes in quality parameters, Proline, BetalainsandColor during different thermal processes of Cactus pear (Opuntia ficusindica) juices. | 2019 | Bouazizi, S.; Montevecchi, G.; Masino, F.; Hamdi, M. |
18 | Changes in yield components, morphological, physiological and fruit quality traits in processing tomato cultivated in Italy since the 1930’s | 2019 | Ronga, Domenico; Francia, Enrico; Rizza, Fulvia; Badeck, Franz-W.; Caradonia, Federica; Montevecchi, Giuseppe; Pecchioni, Nicola |
19 | Characterisation of local varieties of peach [Prunus persica (L.) Batch] and grapevine [Vitis vinifera L., 1753] | 2017 | Montevecchi, G; Masino, F; Vasile Simone, G; Bignami, C; Antonelli, A. |
20 | Characterization of a Combined Treatment with Alpha-Lipoic Acid for the Control of Enzymatic Browning in Fresh-Cut Golden Delicious Apples | 2015 | Musetti, Alessandro; Tagliazucchi, Davide; Montevecchi, Giuseppe; Verzelloni, Elena; Antonelli, Andrea; Fava, Patrizia |