Sfoglia per Autore
Presence of benzodiazepines-like molecules in food and theri implication in the nutrition of cirrhotic patients.
2000 Avallone, Rossella; Corsi, Lorenzo; I., Ventu; Farina, Franco; Zeneroli, Maria Luisa; Baraldi, Mario
Presenza di sostanze ad attività benzodiazepino-simile negli alimenti: implicazione nella nutrizione di pazienti cirrotici
2000 Avallone, Rossella; F., Begnozzi; Farina, Franco; Zeneroli, Maria Luisa; Baraldi, Mario
Extraction and purification from Ceratonia siliqua of compounds acting on central andperipheral benzodiazepine receptors
2002 Avallone, Rossella; Cosenza, Francesca; Farina, Franco; Baraldi, Claudia; Baraldi, Mario
Evaluation of rifaximin, placebo and lactulose in reducing the levels of benzodiazepine-like compounds in patients with liver cirrhosis: a pilot study
2005 I., Venturini; A., Ferrieri; Farina, Franco; Cosenza, Francesca; Avallone, Rossella; Corsi, Lorenzo; Baraldi, Mario; Zeneroli, Maria Luisa
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Presence of benzodiazepines-like molecules in food and theri implication in the nutrition of cirrhotic patients. | 1-gen-2000 | Avallone, Rossella; Corsi, Lorenzo; I., Ventu; Farina, Franco; Zeneroli, Maria Luisa; Baraldi, Mario | |
Presenza di sostanze ad attività benzodiazepino-simile negli alimenti: implicazione nella nutrizione di pazienti cirrotici | 1-gen-2000 | Avallone, Rossella; F., Begnozzi; Farina, Franco; Zeneroli, Maria Luisa; Baraldi, Mario | |
Extraction and purification from Ceratonia siliqua of compounds acting on central andperipheral benzodiazepine receptors | 1-gen-2002 | Avallone, Rossella; Cosenza, Francesca; Farina, Franco; Baraldi, Claudia; Baraldi, Mario | |
Evaluation of rifaximin, placebo and lactulose in reducing the levels of benzodiazepine-like compounds in patients with liver cirrhosis: a pilot study | 1-gen-2005 | I., Venturini; A., Ferrieri; Farina, Franco; Cosenza, Francesca; Avallone, Rossella; Corsi, Lorenzo; Baraldi, Mario; Zeneroli, Maria Luisa |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile