The data presented indicate that it is possible to select vegetables with low amount of benzodiazepines-like molecules which could be more appropriate for cirrhotic diet in order to avoid the occurence of episodes of encephalopathy in patients with severe liver disease.
Presence of benzodiazepines-like molecules in food and theri implication in the nutrition of cirrhotic patients / Avallone, Rossella; Corsi, Lorenzo; I., Ventu; Farina, Franco; Zeneroli, Maria Luisa; Baraldi, Mario. - STAMPA. - 1:(2000), pp. 43-43. ((Intervento presentato al convegno Nutritionists meet food scientist and technologists tenutosi a Porto nel 12-14 april 2000.
Data di pubblicazione: | 2000 | |
Autore/i: | Avallone, Rossella; Corsi, Lorenzo; I., Ventu; Farina, Franco; Zeneroli, Maria Luisa; Baraldi, Mario | |
Titolo: | Presence of benzodiazepines-like molecules in food and theri implication in the nutrition of cirrhotic patients. | |
Nome del convegno: | Nutritionists meet food scientist and technologists | |
Luogo del convegno: | Porto | |
Data del convegno: | 12-14 april 2000 | |
Citazione: | Presence of benzodiazepines-like molecules in food and theri implication in the nutrition of cirrhotic patients / Avallone, Rossella; Corsi, Lorenzo; I., Ventu; Farina, Franco; Zeneroli, Maria Luisa; Baraldi, Mario. - STAMPA. - 1:(2000), pp. 43-43. ((Intervento presentato al convegno Nutritionists meet food scientist and technologists tenutosi a Porto nel 12-14 april 2000. | |
Tipologia | Abstract in Atti di Convegno |
File in questo prodotto:
Pubblicazioni consigliate

I metadati presenti in IRIS UNIMORE sono rilasciati con licenza Creative Commons CC0 1.0 Universal, mentre i file delle pubblicazioni sono rilasciati con licenza Attribuzione 4.0 Internazionale (CC BY 4.0), salvo diversa indicazione.
In caso di violazione di copyright, contattare Supporto Iris