development of a simplified procedure to measure the respiration rate of vegetables, in order to select the appropriate packaging conditions for thei preservation

A simplified procedure to determine the respiration rate of minimally processed vegetables in flexible permeable packaging / Piergiovanni, L.; Fava, Patrizia; Ceriani, S.. - In: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE. - ISSN 1120-1770. - STAMPA. - 11:(1999), pp. 99-110.

A simplified procedure to determine the respiration rate of minimally processed vegetables in flexible permeable packaging

FAVA, Patrizia;
1999

Abstract

development of a simplified procedure to measure the respiration rate of vegetables, in order to select the appropriate packaging conditions for thei preservation
1999
11
99
110
A simplified procedure to determine the respiration rate of minimally processed vegetables in flexible permeable packaging / Piergiovanni, L.; Fava, Patrizia; Ceriani, S.. - In: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE. - ISSN 1120-1770. - STAMPA. - 11:(1999), pp. 99-110.
Piergiovanni, L.; Fava, Patrizia; Ceriani, S.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate

Licenza Creative Commons
I metadati presenti in IRIS UNIMORE sono rilasciati con licenza Creative Commons CC0 1.0 Universal, mentre i file delle pubblicazioni sono rilasciati con licenza Attribuzione 4.0 Internazionale (CC BY 4.0), salvo diversa indicazione.
In caso di violazione di copyright, contattare Supporto Iris

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11380/452594
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 13
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 9
social impact