BONAZZI, MATTEO
Distribuzione geografica
Continente | # |
---|---|
NA - Nord America | 35 |
EU - Europa | 28 |
AS - Asia | 11 |
Totale | 74 |
Nazione | # |
---|---|
US - Stati Uniti d'America | 33 |
IT - Italia | 12 |
SE - Svezia | 5 |
CN - Cina | 4 |
HK - Hong Kong | 4 |
IE - Irlanda | 3 |
CA - Canada | 2 |
DE - Germania | 2 |
GB - Regno Unito | 2 |
SG - Singapore | 2 |
BG - Bulgaria | 1 |
CZ - Repubblica Ceca | 1 |
FI - Finlandia | 1 |
ID - Indonesia | 1 |
LT - Lituania | 1 |
Totale | 74 |
Città | # |
---|---|
Chandler | 7 |
Hong Kong | 4 |
Nyköping | 4 |
Fairfield | 3 |
Modena | 3 |
San Diego | 3 |
Ashburn | 2 |
Bologna | 2 |
New York | 2 |
Ottawa | 2 |
Segrate | 2 |
Ambrogio | 1 |
Beijing | 1 |
Brno | 1 |
Cambridge | 1 |
Council Bluffs | 1 |
Helsinki | 1 |
Islington | 1 |
Jakarta | 1 |
London | 1 |
Milan | 1 |
Princeton | 1 |
Reggio Emilia | 1 |
Rome | 1 |
Singapore | 1 |
Sofia | 1 |
Wilmington | 1 |
Totale | 50 |
Nome | # |
---|---|
Characterization of yeasts isolated from parmigiano reggiano cheese natural whey starter: From spoilage agents to potential cell factories for whey valorization | 76 |
Totale | 76 |
Categoria | # |
---|---|
all - tutte | 577 |
article - articoli | 0 |
book - libri | 0 |
conference - conferenze | 0 |
curatela - curatele | 0 |
other - altro | 0 |
patent - brevetti | 0 |
selected - selezionate | 0 |
volume - volumi | 0 |
Totale | 577 |
Totale | Lug | Ago | Sett | Ott | Nov | Dic | Gen | Feb | Mar | Apr | Mag | Giu | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
2021/2022 | 29 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 9 | 3 | 5 | 3 | 3 | 3 | 3 |
2022/2023 | 23 | 3 | 3 | 2 | 2 | 1 | 3 | 0 | 2 | 2 | 0 | 4 | 1 |
2023/2024 | 22 | 2 | 0 | 2 | 3 | 2 | 3 | 1 | 0 | 4 | 0 | 2 | 3 |
2024/2025 | 2 | 0 | 1 | 0 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Totale | 76 |