FERRARI, CARLOTTA

FERRARI, CARLOTTA  

Dipartimento di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 13 di 13 (tempo di esecuzione: 0.015 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la determinazione degli acidi grassi e del numero di iodio in campioni di grasso suino prelevati da diversi strati sottocutanei 1-gen-2014 Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Ferrari, Carlotta; Calvini, Rosalba; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Classification of pig fat samples from different subcutaneous layers by means of fast and non-destructive analytical techniques 1-gen-2013 Foca, Giorgia; Salvo, Davide; Cino, Adelaide; Ferrari, Carlotta; Lo Fiego, Domenico Pietro; Minelli, Giovanna; Ulrici, Alessandro
Data reduction di immagini iperspettrali: applicazione a problemi di classificazione 1-gen-2014 Calvini, Rosalba; Ferrari, Carlotta; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro
Detection of contamination by aflatoxins on apricot kernels using NIR-hyperspectral imaging 1-gen-2014 Calvini, Rosalba; Zivoli, R.; Piemontese, L.; Ferrari, Carlotta; Foca, Giorgia; Perrone, G.; Ulrici, Alessandro; Solfrizzo, M.
Efficient chemometric strategies for PET–PLA discrimination in recycling plants using hyperspectral imaging 1-gen-2013 Ulrici, Alessandro; S., Serranti; Ferrari, Carlotta; D., Cesare; Foca, Giorgia; G., Bonifazi
Expert System for Bomb Factory Detection by Networks of Advance Sensors 1-gen-2017 Ferrari, Carlotta; Ulrici, Alessandro; Romolo, Francesco
Exploration of datasets of hyperspectral images 1-gen-2014 Ferrari, Carlotta; Calvini, Rosalba; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro
Fast exploration and classification of large hyperspectral image datasets for early bruise detection on apples 1-gen-2015 Ferrari, Carlotta; Foca, Giorgia; Calvini, Rosalba; Ulrici, Alessandro
Handling large datasets of hyperspectral images: Reducing data size without loss of useful information 1-gen-2013 Ferrari, Carlotta; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro
Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications 1-gen-2016 Foca, Giorgia; Ferrari, Carlotta; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Minimisation of instrumental noise in the acquisition of FT-NIR spectra by means of Doehlert design and signal processing techniques 1-gen-2009 Foca, Giorgia; Ferrari, Carlotta; N., Sinelli; M., Mariotti; Ulrici, Alessandro
Minimisation of instrumental noise in the acquisitionof FT-NIR spectra of bread wheat using experimental designand signal processing techniques 1-gen-2011 Foca, Giorgia; Ferrari, Carlotta; N., Sinelli; M., Mariotti; M., Lucisano; R., Caramanico; Ulrici, Alessandro
The potential of spectral and hyperspectral-imaging techniques for bacterial detection in food: A case study on lactic acid bacteria 1-gen-2016 Foca, Giorgia; Ferrari, Carlotta; Ulrici, Alessandro; Sciutto, Giorgia; Prati, Silvia; Morandi, Stefano; Brasca, Milena; Lavermicocca, Paola; Lanteri, Silvia; Oliveri, Paolo