FALCONE, Pasquale Massimiliano
FALCONE, Pasquale Massimiliano
Dip. SCIENZE AGRARIE E DEGLI ALIMENTI (attivo dal 30/01/2007 al 29/06/2012)
A rheological approach to the quantitative assessment of traditional balsamic vinegar quality
2008 Falcone, Pasquale Massimiliano; Verzelloni, Elena; Tagliazucchi, Davide; Giudici, Paolo
Aceto Balsamico Tradizionale: il ruolo della viscosità nella qualità oggettiva e nella qualità percepita
2014 Lemmetti, Federico; Falcone, Pasquale Massimiliano; Giudici, Paolo
Biotechnological production of cellulose by acetic acid bacteria: current state and perspectives
2018 Gullo, M; LA CHINA, Salvatore; Falcone, Pm; Giudici, P
Età dell'aceto balsamico ed altri aspetti pratici
2007 Giudici, Paolo; Gullo, Maria; Falcone, Pasquale Massimiliano
I microrganismi dell'aceto balsamico.
2006 Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Gullo, Maria; Pulvirenti, Andrea; DE VERO, Luciana; Falcone, Pasquale Massimiliano
I Microrganismi dell'aceto balsamico. Atti del convegno: "Anche la tradizione va studiata" Risultati di un biennio di indagini per l'individuazione e il possibile impiego di starter per Aceto Balsamico Tradizionale.
2006 Licciardello, Fabio; Falcone, Pasquale Massimiliano; Tagliazucchi, Davide; Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Gullo, Maria; DE VERO, Luciana
Il sapore dell'aceto
2009 Giudici, Paolo; Falcone, Pasquale Massimiliano; F., Lemmetti
Measuring rheological properties for applications in quality assessment of Traditional Balsamic Vinegar: Description and preliminary evaluation of a model
2007 Falcone, Pasquale Massimiliano; Chillo, S; Giudici, Paolo; Del Nobile, Ma
produttività della batteria e qualità dell'aceto
2010 Giudici, Paolo; Falcone, Pasquale Massimiliano; F., Lemmetti
Sugar Conversion Induced by the Application of Heat to Grape Must
2010 Falcone, Pasquale Massimiliano; Tagliazucchi, Davide; Verzelloni, Elena; Giudici, Paolo
Technological and Microbiological Aspects of Traditional Balsamic Vinegar and Their Influence on Quality and Sensorial Properties
2009 Giudici, Paolo; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; Falcone, Pasquale Massimiliano
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A rheological approach to the quantitative assessment of traditional balsamic vinegar quality | 1-gen-2008 | Falcone, Pasquale Massimiliano; Verzelloni, Elena; Tagliazucchi, Davide; Giudici, Paolo | |
Aceto Balsamico Tradizionale: il ruolo della viscosità nella qualità oggettiva e nella qualità percepita | 1-gen-2014 | Lemmetti, Federico; Falcone, Pasquale Massimiliano; Giudici, Paolo | |
Biotechnological production of cellulose by acetic acid bacteria: current state and perspectives | 1-gen-2018 | Gullo, M; LA CHINA, Salvatore; Falcone, Pm; Giudici, P | |
Età dell'aceto balsamico ed altri aspetti pratici | 1-gen-2007 | Giudici, Paolo; Gullo, Maria; Falcone, Pasquale Massimiliano | |
I microrganismi dell'aceto balsamico. | 1-gen-2006 | Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Gullo, Maria; Pulvirenti, Andrea; DE VERO, Luciana; Falcone, Pasquale Massimiliano | |
I Microrganismi dell'aceto balsamico. Atti del convegno: "Anche la tradizione va studiata" Risultati di un biennio di indagini per l'individuazione e il possibile impiego di starter per Aceto Balsamico Tradizionale. | 1-gen-2006 | Licciardello, Fabio; Falcone, Pasquale Massimiliano; Tagliazucchi, Davide; Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Gullo, Maria; DE VERO, Luciana | |
Il sapore dell'aceto | 1-gen-2009 | Giudici, Paolo; Falcone, Pasquale Massimiliano; F., Lemmetti | |
Measuring rheological properties for applications in quality assessment of Traditional Balsamic Vinegar: Description and preliminary evaluation of a model | 1-gen-2007 | Falcone, Pasquale Massimiliano; Chillo, S; Giudici, Paolo; Del Nobile, Ma | |
produttività della batteria e qualità dell'aceto | 1-gen-2010 | Giudici, Paolo; Falcone, Pasquale Massimiliano; F., Lemmetti | |
Sugar Conversion Induced by the Application of Heat to Grape Must | 1-gen-2010 | Falcone, Pasquale Massimiliano; Tagliazucchi, Davide; Verzelloni, Elena; Giudici, Paolo | |
Technological and Microbiological Aspects of Traditional Balsamic Vinegar and Their Influence on Quality and Sensorial Properties | 1-gen-2009 | Giudici, Paolo; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; Falcone, Pasquale Massimiliano |