IELO, Maria Cristina
IELO, Maria Cristina
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la determinazione degli acidi grassi e del numero di iodio in campioni di grasso suino prelevati da diversi strati sottocutanei
2014-01-01 Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Ferrari, Carlotta; Calvini, Rosalba; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams
2012-01-01 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors
2007-01-01 LO FIEGO, Domenico Pietro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma.
2008-01-01 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs.
2009-01-01 P., Calà; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; S., Dall’Olio; L., Nanni Costa
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits
2009-01-01 LO FIEGO, Domenico Pietro; P., Macchioni; Minelli, Giovanna; Ielo, Maria Cristina; P., Santoro
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham
2009-01-01 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella
Effect of the slaughterhouse on behaviour, blood parameters, meat quality and raw ham defects in heavy pigs
2012-01-01 L., Nanni Costa; F., Tassone; M., Comellini; Ielo, Maria Cristina; S., Dall'Olio; LO FIEGO, Domenico Pietro
Effect of the slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process
2008-01-01 L., Nanni Costa; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; LO FIEGO, Domenico Pietro; V., Russo
Effects of dietary level of pantothenic acid and sex on carcass, meat quality traits and fatty acid composition of thigh subcutaneous adipose tissue in Italian heavy pigs.
2013-01-01 Minelli, Giovanna; P., Macchioni; Ielo, Maria Cristina; P., Santoro; Lo Fiego, Domenico Pietro
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies
2011-01-01 Volpelli, Luisa Antonella; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Indagine sul benessere animale in allevamenti suini delle province di Modena e di Reggio Emilia
2011-01-01 Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; G., Martelli; Scipioni, Rosanna
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production
2011-01-01 Minelli, Giovanna; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production
2012-01-01 Minelli, Giovanna; A., Cino; M., Comellini; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications
2016-01-01 Foca, Giorgia; Ferrari, Carlotta; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Natural complementary feeds in gestating and lactating sows: effects on performance and metabolic profile
2013-01-01 A., Beltrami; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Pisello proteico e fava nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte
2010-01-01 Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation
2007-01-01 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Ulrici, Alessandro; Volpelli, Luisa Antonella; F., Tassone; L., Nanni Costa
Reproducibility evaluation of classification by expert assessors of raw ham red skin defect
2007-01-01 LO FIEGO, Domenico Pietro; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; F., Tassone; L., Nanni Costa
Shelf life of pork from five different quality classes
2010-01-01 L., Faucitano; Ielo, Maria Cristina; C., Ster; LO FIEGO, Domenico Pietro; S., Methot; L., Saucier
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la determinazione degli acidi grassi e del numero di iodio in campioni di grasso suino prelevati da diversi strati sottocutanei | 1-gen-2014 | Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Ferrari, Carlotta; Calvini, Rosalba; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams | 1-gen-2012 | Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors | 1-gen-2007 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella | |
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. | 1-gen-2008 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella | |
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs. | 1-gen-2009 | P., Calà; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; S., Dall’Olio; L., Nanni Costa | |
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits | 1-gen-2009 | LO FIEGO, Domenico Pietro; P., Macchioni; Minelli, Giovanna; Ielo, Maria Cristina; P., Santoro | |
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham | 1-gen-2009 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella | |
Effect of the slaughterhouse on behaviour, blood parameters, meat quality and raw ham defects in heavy pigs | 1-gen-2012 | L., Nanni Costa; F., Tassone; M., Comellini; Ielo, Maria Cristina; S., Dall'Olio; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Effect of the slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process | 1-gen-2008 | L., Nanni Costa; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; LO FIEGO, Domenico Pietro; V., Russo | |
Effects of dietary level of pantothenic acid and sex on carcass, meat quality traits and fatty acid composition of thigh subcutaneous adipose tissue in Italian heavy pigs. | 1-gen-2013 | Minelli, Giovanna; P., Macchioni; Ielo, Maria Cristina; P., Santoro; Lo Fiego, Domenico Pietro | |
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies | 1-gen-2011 | Volpelli, Luisa Antonella; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Indagine sul benessere animale in allevamenti suini delle province di Modena e di Reggio Emilia | 1-gen-2011 | Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; G., Martelli; Scipioni, Rosanna | |
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production | 1-gen-2011 | Minelli, Giovanna; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production | 1-gen-2012 | Minelli, Giovanna; A., Cino; M., Comellini; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications | 1-gen-2016 | Foca, Giorgia; Ferrari, Carlotta; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Natural complementary feeds in gestating and lactating sows: effects on performance and metabolic profile | 1-gen-2013 | A., Beltrami; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Pisello proteico e fava nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte | 1-gen-2010 | Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna | |
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation | 1-gen-2007 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Ulrici, Alessandro; Volpelli, Luisa Antonella; F., Tassone; L., Nanni Costa | |
Reproducibility evaluation of classification by expert assessors of raw ham red skin defect | 1-gen-2007 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; F., Tassone; L., Nanni Costa | |
Shelf life of pork from five different quality classes | 1-gen-2010 | L., Faucitano; Ielo, Maria Cristina; C., Ster; LO FIEGO, Domenico Pietro; S., Methot; L., Saucier |