ZANICHELLI, GABRIELE
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 657
EU - Europa 445
AS - Asia 83
SA - Sud America 3
Totale 1.188
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 654
IT - Italia 244
GB - Regno Unito 93
DE - Germania 29
SE - Svezia 29
CN - Cina 26
TR - Turchia 19
UA - Ucraina 16
SG - Singapore 15
HK - Hong Kong 12
FI - Finlandia 7
BG - Bulgaria 6
LT - Lituania 6
FR - Francia 4
CA - Canada 3
VN - Vietnam 3
BE - Belgio 2
CH - Svizzera 2
ID - Indonesia 2
IN - India 2
MY - Malesia 2
NP - Nepal 2
RU - Federazione Russa 2
AT - Austria 1
BR - Brasile 1
CO - Colombia 1
DK - Danimarca 1
NL - Olanda 1
PE - Perù 1
RO - Romania 1
SI - Slovenia 1
Totale 1.188
Città #
Fairfield 118
Southend 82
Ashburn 53
Chandler 48
Houston 48
Woodbridge 48
Seattle 42
Modena 38
Cambridge 33
Wilmington 28
Nyköping 27
Dearborn 26
Jacksonville 24
Ann Arbor 19
Izmir 13
Beijing 12
Dallas 12
Hong Kong 11
Rho 11
San Diego 11
Singapore 11
New York 10
Reggio Calabria 9
Padova 8
Bianco 7
Eugene 6
Princeton 6
Sofia 6
Fremont 5
Gerace 5
Milan 5
Paola 5
Portici 5
Bremen 4
Misterbianco 4
Palermo 4
Rome 4
Châtillon 3
Dong Ket 3
Frankfurt am Main 3
Gorgonzola 3
Helsinki 3
Parma 3
Phoenix 3
Reggio Emilia 3
Rivergaro 3
Salerno 3
Varese 3
Bari 2
Bologna 2
Caraglio 2
Catania 2
Florence 2
Grafing 2
Jakarta 2
Jawalakhel 2
Mannheim 2
Molfetta 2
Ottawa 2
Perugia 2
Redwood City 2
Saint Petersburg 2
San Giuliano Milanese 2
Serra 2
Serrata 2
Trezzano Sul Naviglio 2
Turin 2
Voghera 2
Alfonsine 1
Bangalore 1
Bellante 1
Bergamo 1
Boardman 1
Boydton 1
Brussels 1
Camerino 1
Camposanto 1
Carpi 1
Castelfidardo 1
Chengdu 1
Clearwater 1
Dubendorf 1
Edinburgh 1
Foggia 1
Fumane 1
Giovinazzo 1
Guangzhou 1
Guiyang 1
Hounslow 1
Indiana 1
Jinan 1
Lima 1
Ljubljana 1
Lobbes 1
London 1
Modesto 1
Montecarotto 1
Montepulciano 1
Monza 1
Mountain View 1
Totale 913
Nome #
Applicazioni dei batteri acetici 255
Increased production of bacterial cellulose as starting point for scaled-up applications 254
Feasible acetic acid fermentations of alcoholic and sugary substrates in combined operation mode 238
Sensory analysis of traditional balsamic vinegars: current state and future perspectives 181
Oxidative fermentations and exopolysaccharides production by acetic acid bacteria: a mini review 162
Acetic acid bacteria from Unimore microbial culture collection: biolomics platform as a tool for their industrial exploitation 120
Totale 1.210
Categoria #
all - tutte 4.105
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 4.105


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020238 19 10 3 13 27 32 45 28 25 8 22 6
2020/2021263 31 4 14 13 26 17 17 21 14 61 34 11
2021/2022153 9 7 18 2 7 10 7 17 28 11 25 12
2022/2023169 17 23 12 17 25 21 3 18 18 0 2 13
2023/202499 4 3 7 11 16 16 6 9 4 2 9 12
2024/20258 8 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 1.210