Nunez Carmona, Estefania

Nunez Carmona, Estefania  

Dipartimento di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Novel Electronic Nose as Adaptable Device to Judge Microbiological Quality and Safety in Foodstuff 1-gen-2014 Sberveglieri, Veronica; Nunez Carmona, Estefania; Elisabetta, Comini; Andrea, Ponzoni; Dario, Zappa; Pirrotta, Onofrio; Pulvirenti, Andrea
Biocontrol of fungal disease affecting hops: green and sustainable alternatives for the Italian cultivation. 1-gen-2024 Modica, F.; Cortiello, M.; Bellameche, F.; Prodi, L.; Costi, E.; Riccioni, C.; De Marchis, F.; Rubini, A.; Brilli, L.; Nunez Carmona, E.; De Canio, F.; Stefani, E.; Giovanardi, D.
Classification of Different Roasting Processes by MOX Nanowire 1-gen-2014 Sberveglieri, Veronica; Nunez Carmona, Estefania; Zappa, D.; Comini, E.; Pulvirenti, Andrea
Detection of food and skin pathogen microbiota by means of an electronic nose based on metal oxide chemiresistors 1-gen-2017 Nunez Carmona, Estefania; Sberveglieri, Veronica; Ponzoni, Andrea; Galstyan, Vardan; Zappa, Dario; Pulvirenti, Andrea; Comini, Elisabetta
Detection of microbial contamination in potable water by Nanowire technology 1-gen-2014 Nunez Carmona, Estefania; Sberveglieri, Veronica; A., Ponzoni; D., Zappa; Pulvirenti, Andrea
Fast Identification of Microbiological Contamination in Vegetable Soup by Electronic Nose 1-gen-2014 Zambotti, G.; Sberveglieri, Veronica; Gobbi, E.; Falasconi, M.; Nunez Carmona, Estefania; Pulvirenti, Andrea
Nanowire Technology for the Detection of Microorganisms in Potable Water 1-gen-2014 Nunez Carmona, Estefania; Sberveglieri, Veronica; Comini, Elisabetta; Zappa, Dario; Pulvirenti, Andrea
What happens at the aroma of coffee beans after roasting? 1-gen-2014 Sberveglieri, Veronica; Pulvirenti, Andrea; E., Comini; Nunez Carmona, Estefania