Results obtained in vitro and in vivo on beef and dairy cattle show certain modifications of the ruminal fermentation products (total VFA, acetate:propionate ratio, precipitable proteins, NH3-N) probably indicating an increase in protein synthesis and in cellulosolytic activity.
Protein hydrolysates and rumen fermentation / A., Mordenti; Scipioni, Rosanna. - STAMPA. - 1:(1986), pp. 71-74. (Intervento presentato al convegno CEC COST 84‑bis Workshop tenutosi a Lelystad (The Netherlands) nel 17-20 marzo 1986).
Protein hydrolysates and rumen fermentation
SCIPIONI, Rosanna
1986
Abstract
Results obtained in vitro and in vivo on beef and dairy cattle show certain modifications of the ruminal fermentation products (total VFA, acetate:propionate ratio, precipitable proteins, NH3-N) probably indicating an increase in protein synthesis and in cellulosolytic activity.Pubblicazioni consigliate
I metadati presenti in IRIS UNIMORE sono rilasciati con licenza Creative Commons CC0 1.0 Universal, mentre i file delle pubblicazioni sono rilasciati con licenza Attribuzione 4.0 Internazionale (CC BY 4.0), salvo diversa indicazione.
In caso di violazione di copyright, contattare Supporto Iris