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Quality traits and oxidative stability of chicken meat enriched with coniugated linoleic acid / Sirri, F; Minelli, Giovanna; Meluzzi, A; Franchini, A.. - ELETTRONICO. - .:(2004), pp. 872-872. (Intervento presentato al convegno XXII WORLD'S POULTRY CONGRESS tenutosi a Istanbul (TURKEY) nel 8-13 giugno, 2004).

Quality traits and oxidative stability of chicken meat enriched with coniugated linoleic acid.

MINELLI, Giovanna;
2004

Abstract

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2004
XXII WORLD'S POULTRY CONGRESS
Istanbul (TURKEY)
8-13 giugno, 2004
Sirri, F; Minelli, Giovanna; Meluzzi, A; Franchini, A.
Quality traits and oxidative stability of chicken meat enriched with coniugated linoleic acid / Sirri, F; Minelli, Giovanna; Meluzzi, A; Franchini, A.. - ELETTRONICO. - .:(2004), pp. 872-872. (Intervento presentato al convegno XXII WORLD'S POULTRY CONGRESS tenutosi a Istanbul (TURKEY) nel 8-13 giugno, 2004).
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