The lingual slice preparation in taste researcj has been extensively used for the amphibian, Necturus maculosus. In this chapter we will describe the experimental procedures that we have developed for this preparation.

The lingual slice preparation, isolated taste cells, and dye injections in Necturus maculosus (mudpuppies) / Bigiani, Albertino; EWALD D., A; Roper, S. D.. - STAMPA. - (1995), pp. 65-71.

The lingual slice preparation, isolated taste cells, and dye injections in Necturus maculosus (mudpuppies)

BIGIANI, Albertino;
1995

Abstract

The lingual slice preparation in taste researcj has been extensively used for the amphibian, Necturus maculosus. In this chapter we will describe the experimental procedures that we have developed for this preparation.
Experimental Cell Biology of Taste and Olfaction: Current Techniques and Protocols
9780849376450
CRC Press
STATI UNITI D'AMERICA
The lingual slice preparation, isolated taste cells, and dye injections in Necturus maculosus (mudpuppies) / Bigiani, Albertino; EWALD D., A; Roper, S. D.. - STAMPA. - (1995), pp. 65-71.
Bigiani, Albertino; EWALD D., A; Roper, S. D.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.
Pubblicazioni consigliate

Caricamento pubblicazioni consigliate

Licenza Creative Commons
I metadati presenti in IRIS UNIMORE sono rilasciati con licenza Creative Commons CC0 1.0 Universal, mentre i file delle pubblicazioni sono rilasciati con licenza Attribuzione 4.0 Internazionale (CC BY 4.0), salvo diversa indicazione.
In caso di violazione di copyright, contattare Supporto Iris

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://hdl.handle.net/11380/460882
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact