BALDACCINI, ANDREA
BALDACCINI, ANDREA
Mostra
records
Risultati 1 - 2 di 2 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Cultivable non-starter lactobacilli from ripened Parmigiano Reggiano cheeses with different salt content and their potential to release anti-hypertensive peptides
2020 Tagliazucchi, Davide; Baldaccini, Andrea; Martini, Serena; Bianchi, Aldo; Pizzamiglio, Valentina; Solieri, Lisa
Peptide profiling and biological activities of 12- month ripened parmigiano reggiano cheese
2020 Tagliazucchi, D.; Solieri, L.; Baldaccini, A.; Martini, S.; Bianchi, A.; Pizzamiglio, V.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Cultivable non-starter lactobacilli from ripened Parmigiano Reggiano cheeses with different salt content and their potential to release anti-hypertensive peptides | 1-gen-2020 | Tagliazucchi, Davide; Baldaccini, Andrea; Martini, Serena; Bianchi, Aldo; Pizzamiglio, Valentina; Solieri, Lisa | |
Peptide profiling and biological activities of 12- month ripened parmigiano reggiano cheese | 1-gen-2020 | Tagliazucchi, D.; Solieri, L.; Baldaccini, A.; Martini, S.; Bianchi, A.; Pizzamiglio, V. |