SALVATORE, GIADA
Distribuzione geografica
| Continente | # |
|---|---|
| EU - Europa | 23 |
| AS - Asia | 20 |
| NA - Nord America | 9 |
| SA - Sud America | 2 |
| Totale | 54 |
| Nazione | # |
|---|---|
| IT - Italia | 21 |
| US - Stati Uniti d'America | 8 |
| CN - Cina | 7 |
| HK - Hong Kong | 3 |
| BR - Brasile | 2 |
| GB - Regno Unito | 2 |
| ID - Indonesia | 2 |
| IN - India | 2 |
| PH - Filippine | 2 |
| SG - Singapore | 2 |
| MX - Messico | 1 |
| TH - Thailandia | 1 |
| VN - Vietnam | 1 |
| Totale | 54 |
| Città | # |
|---|---|
| Bologna | 4 |
| Matelica | 4 |
| Hong Kong | 3 |
| Atlanta | 2 |
| Beijing | 2 |
| Hefei | 2 |
| London | 2 |
| New Delhi | 2 |
| Quezon City | 2 |
| Rome | 2 |
| The Dalles | 2 |
| Buffalo | 1 |
| Changsha | 1 |
| Cristino Castro | 1 |
| Formigine | 1 |
| Ho Chi Minh City | 1 |
| Jaú | 1 |
| Khon Kaen | 1 |
| Manassas | 1 |
| Mexico City | 1 |
| Monroe | 1 |
| Parma | 1 |
| Singapore | 1 |
| Trieste | 1 |
| Totale | 40 |
| Nome | # |
|---|---|
| Fostering restaurant’s brand loyalty through local food brands: the role of sustainability and perceived value generated by the Mountain Product label | 55 |
| Totale | 55 |
| Categoria | # |
|---|---|
| all - tutte | 221 |
| article - articoli | 0 |
| book - libri | 0 |
| conference - conferenze | 0 |
| curatela - curatele | 0 |
| other - altro | 0 |
| patent - brevetti | 0 |
| selected - selezionate | 0 |
| volume - volumi | 0 |
| Totale | 221 |
| Totale | Lug | Ago | Sett | Ott | Nov | Dic | Gen | Feb | Mar | Apr | Mag | Giu | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 2024/2025 | 33 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5 | 8 | 6 | 4 | 3 | 1 | 6 |
| 2025/2026 | 22 | 2 | 3 | 3 | 8 | 4 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| Totale | 55 | ||||||||||||
