GALLUZZO, FRANCESCO GIUSEPPE

GALLUZZO, FRANCESCO GIUSEPPE  

Dipartimento di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.04 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Acrylamide assessment of wheat bread incorporating chia seeds (Salvia hispanica L.) by LC-LM/MS 1-gen-2021 Galluzzo, Francesco Giuseppe; Cammilleri, Gaetano; Pantano, Licia; Lo Cascio, Giovanni; Pulvirenti, Andrea; Macaluso, Andrea; Vella, Antonio; Ferrantelli, Vincenzo
Determination of Mycotoxins in Plant-Based Meat Alternatives (PBMAs) and Ingredients after Microwave Cooking 1-gen-2024 Galluzzo, Francesco Giuseppe; Cammilleri, Gaetano; Pulvirenti, Andrea; Mannino, Erika; Pantano, Licia; Calabrese, Vittorio; Buscemi, Maria Drussilla; Messina, Elisa Maria Domenica; Alfano, Calogero; Macaluso, Andrea; Ferrantelli, Vincenzo
Development of a rapid and eco-friendly UHPLC analytical method for the detection of histamine in fish products 1-gen-2020 Cicero, A.; Galluzzo, F. G.; Cammilleri, G.; Pulvirenti, A.; Giangrosso, G.; Macaluso, A.; Vella, A.; Ferrantelli, V.
Fatty Acids Composition of Stomach Oil of Scopoli’s Shearwater (Calonectris diomedea) from Linosa’s Colony 1-gen-2022 Galluzzo, Francesco Giuseppe; Cumbo, Valentina; Cammilleri, Gaetano; Calabrese, Vittorio; Pulvirenti, Andrea; Cicero, Nicola; Pantano, Licia; Mascetti, Antonietta; Lo Cascio, Giovanni; Bacchi, Emanuela; Macaluso, Andrea; Vella, Antonio; Seminara, Salvatore; Ferrantelli, Vincenzo
High hydroxycinnamic acids contents in fennel honey produced in Southern Italy 1-gen-2021 Vella, Antonio; Cammilleri, Gaetano; Pulvirenti, Andrea; Galluzzo, Francesco; Randisi, Barbara; Giangrosso, Giuseppe; Macaluso, Andrea; Gennaro, Samuele; Ciaccio, Gabriele; Cicero, Nicola; Ferrantelli, Vincenzo
Histamine in fish products randomly collected in Southern Italy: A 6-year study 1-gen-2020 Cicero, A.; Cammilleri, G.; Galluzzo, F. G.; Calabrese, I.; Pulvirenti, A.; Giangrosso, G.; Cicero, N.; Cumbo, V.; Vella, A.; MacAluso, A.; Ferrantelli, V.
Influenza della cottura al microonde sulle concentrazioni di micotossine in sostituti della carne a base vegetale 7-apr-2024 Galluzzo, FRANCESCO GIUSEPPE
Land Snails as a Valuable Source of Fatty Acids: A Multivariate Statistical Approach 1-gen-2019 Galluzzo, Francesco Giuseppe; Cammilleri, Gaetano; Ulrici, Alessandro; Calvini, Rosalba; Pulvirenti, Andrea; Lo Cascio, Giovanni; Macaluso, Andrea; Vella, Antonio; Cicero, Nicola; Amato, Andtonella; Ferrantelli, Vincenzo
Mercury Detection in Benthic and Pelagic Fish Collected from Western Sicily (Southern Italy) 1-gen-2019 Cammilleri, Gaetano; Galluzzo, Francesco Giuseppe; Fazio, Francesco; Pulvirenti, Andrea; Vella, Antonio; Lo Dico, Gianluigi Maria; Macaluso, Andrea; Ciaccio, Gabriele; Ferrantelli, Vincenzo
QuEChERS LC–MS/MS Screening Method for Mycotoxin Detection in Cereal Products and Spices 1-gen-2021 Pantano, Licia; La Scala, Ladislao; Olibrio, Francesco; Galluzzo, Francesco Giuseppe; Bongiorno, Carmelo; Buscemi, Maria Drussilla; Macaluso, Andrea; Vella, Antonio
The cold chain and the COVID-19 pandemic: an unusual increase in histamine content in fish samples collected in Southern Italy during lockdown 1-gen-2021 Galluzzo, Francesco Giuseppe; Cammilleri, Gaetano; Cicero, Antonello; Pantano, Licia; Pulvirenti, Andrea; Macaluso, Andrea; Cicero, Nicola; Calabrese, Vittorio; Ferrantelli, Vincenzo
Trace elements in stomach oil of Scopoli's shearwater (Calonectris diomedea) from Linosa's colony 1-gen-2022 Cumbo, V.; Galluzzo, F. G.; Cammilleri, G.; Mascetti, A.; Lo Cascio, G.; Giangrosso, I. E.; Pulvirenti, A.; Seminara, S.; Ferrantelli, V.