D'AMBRA, KATIA

D'AMBRA, KATIA  

Dipartimento di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.013 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Effect of hazelnut skin and dry tomato peel on the oxidative stability, chemical and sensory properties of pork burgers during refrigerated storage 1-gen-2023 D’Ambra, Katia; Minelli, Giovanna; Lo Fiego, Domenico Pietro
Effects of Pig Dietary n-6/n-3 Polyunsaturated Fatty Acids Ratio and Gender on Carcass Traits, Fatty Acid Profiles, Nutritional Indices of Lipid Depots and Oxidative Stability of Meat in Medium–Heavy Pigs 1-gen-2023 Minelli, Giovanna; D’Ambra, Katia; Macchioni, Paolo; Lo Fiego, Domenico Pietro
Effects of pig dietary omega6/omega3 ratio on fatty acid profile and lipid nutritional indices of lipid depots 1-gen-2023 D'Ambra, K.; Minelli, G.; Macchioni, P.; Lo Fiego, D. P.
Feeding lambs hazelnut skin and linseed decreases meat lipid oxidation during in vitro digestion 1-gen-2025 Cattivelli, A.; Zannini, M.; D'Ambra, K.; Trovato, R.; Minelli, G.; Musati, M.; Luciano, G.; Priolo, A.; Natalello, A.; Conte, A.; Tagliazucchi, D.; Lo Fiego, D. P.
Hazelnut skin polyphenolic green extract as a promising natural antioxidant in pork burgers: Assessment of quality parameters and consumer acceptance 1-gen-2025 D'Ambra, K.; Trovato, R.; Minelli, G.; Cattivelli, A.; Zannini, M.; Tagliazucchi, D.; Tabasso, S.; Lo Fiego, D. P.
Incorporation of hazelnut skin green extract in pork burgers delays lipid oxidation during cooking and in vitro digestion 1-gen-2025 Trovato, R.; Cattivelli, A.; Zannini, M.; D'Ambra, K.; Minelli, G.; Conte, A.; Tagliazucchi, D.; Lo Fiego, D. P.
Valorizzazione dei rifiuti agroalimentari per la produzione di mangimi e alimenti 13-apr-2025 D'Ambra, Katia