ZANNINI, MELISSA
ZANNINI, MELISSA
Dipartimento di Scienze della Vita
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Bioaccessibility of Flavones, Flavanones, and Flavonols from Vegetable Foods and Beverages
2024 Cattivelli, Alice; Zannini, Melissa; DE ANGELI, Maddalena; D’Arca, Domenico; Minischetti, Vincenzo; Conte, Angela; Tagliazucchi, Davide
Identification, Bioaccessibility, and Antioxidant Properties of Phenolic Compounds in Carob Syrup
2024 Zannini, M.; Cattivelli, A.; Nissen, L.; Conte, A.; Gianotti, A.; Tagliazucchi, D.
Inhibition of starch hydrolysis during in vitro co-digestion of pasta with phenolic compound-rich vegetable foods
2024 Cattivelli, A.; Zannini, M.; Conte, A.; Tagliazucchi, D.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Bioaccessibility of Flavones, Flavanones, and Flavonols from Vegetable Foods and Beverages | 1-gen-2024 | Cattivelli, Alice; Zannini, Melissa; DE ANGELI, Maddalena; D’Arca, Domenico; Minischetti, Vincenzo; Conte, Angela; Tagliazucchi, Davide | |
Identification, Bioaccessibility, and Antioxidant Properties of Phenolic Compounds in Carob Syrup | 1-gen-2024 | Zannini, M.; Cattivelli, A.; Nissen, L.; Conte, A.; Gianotti, A.; Tagliazucchi, D. | |
Inhibition of starch hydrolysis during in vitro co-digestion of pasta with phenolic compound-rich vegetable foods | 1-gen-2024 | Cattivelli, A.; Zannini, M.; Conte, A.; Tagliazucchi, D. |