Sfoglia per Autore
The Italian data on SARS-CoV-2 infection in transplanted patients support an organ specific immune response in liver recipients
2023 Rendina, M.; Barone, M.; Lillo, C.; Trapani, S.; Masiero, L.; Trerotoli, P.; Puoti, F.; Lupo, L. G.; Tandoi, F.; Agnes, S.; Grieco, A.; Andorno, E.; Marenco, S.; Giannini, E. G.; Baccarani, U.; Toniutto, P.; Carraro, A.; Colecchia, A.; Cescon, M.; Morelli, M. C.; Cillo, U.; Burra, P.; Angeli, P.; Colledan, M.; Fagiuoli, S.; De Carlis, L.; Belli, L.; De Simone, P.; Carrai, P.; Di Benedetto, F.; De Maria, N.; Ettorre, G. M.; Giannelli, V.; Gruttadauria, S.; Volpes, R.; Corsale, S.; Mazzaferro, V.; Bhoori, S.; Romagnoli, R.; Martini, S.; Rossi, G.; Caccamo, L.; Donato, M. F.; Rossi, M.; Ginanni Corradini, S.; Spada, M.; Maggiore, G.; Tisone, G.; Lenci, I.; Vennarecci, G.; Tortora, R.; Vivarelli, M.; Svegliati Baroni, G.; Zamboni, F.; Mameli, L.; Tafuri, S.; Simone, S.; Gesualdo, L.; Cardillo, M.; Di Leo, A.
Red-skinned onion phenolic compounds stability and bioaccessibility: A comparative study between deep-frying and air-frying
2023 Cattivelli, A.; Di Lorenzo, A.; Conte, A.; Martini, S.; Tagliazucchi, D.
Cultivable microbial diversity, peptide profiles, and bio-functional properties in Parmigiano Reggiano cheese
2024 Martini, S.; Sola, L.; Cattivelli, A.; Cristofolini, M.; Pizzamiglio, V.; Tagliazucchi, D.; Solieri, L.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
The Italian data on SARS-CoV-2 infection in transplanted patients support an organ specific immune response in liver recipients | 1-gen-2023 | Rendina, M.; Barone, M.; Lillo, C.; Trapani, S.; Masiero, L.; Trerotoli, P.; Puoti, F.; Lupo, L. G.; Tandoi, F.; Agnes, S.; Grieco, A.; Andorno, E.; Marenco, S.; Giannini, E. G.; Baccarani, U.; Toniutto, P.; Carraro, A.; Colecchia, A.; Cescon, M.; Morelli, M. C.; Cillo, U.; Burra, P.; Angeli, P.; Colledan, M.; Fagiuoli, S.; De Carlis, L.; Belli, L.; De Simone, P.; Carrai, P.; Di Benedetto, F.; De Maria, N.; Ettorre, G. M.; Giannelli, V.; Gruttadauria, S.; Volpes, R.; Corsale, S.; Mazzaferro, V.; Bhoori, S.; Romagnoli, R.; Martini, S.; Rossi, G.; Caccamo, L.; Donato, M. F.; Rossi, M.; Ginanni Corradini, S.; Spada, M.; Maggiore, G.; Tisone, G.; Lenci, I.; Vennarecci, G.; Tortora, R.; Vivarelli, M.; Svegliati Baroni, G.; Zamboni, F.; Mameli, L.; Tafuri, S.; Simone, S.; Gesualdo, L.; Cardillo, M.; Di Leo, A. | |
Red-skinned onion phenolic compounds stability and bioaccessibility: A comparative study between deep-frying and air-frying | 1-gen-2023 | Cattivelli, A.; Di Lorenzo, A.; Conte, A.; Martini, S.; Tagliazucchi, D. | |
Cultivable microbial diversity, peptide profiles, and bio-functional properties in Parmigiano Reggiano cheese | 1-gen-2024 | Martini, S.; Sola, L.; Cattivelli, A.; Cristofolini, M.; Pizzamiglio, V.; Tagliazucchi, D.; Solieri, L. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile