PAPOTTI, GIULIA

PAPOTTI, GIULIA  

Dipartimento di Scienze della Vita  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 54 (tempo di esecuzione: 0.04 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 1-gen-2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Silvestri, Michele; Plessi, Maria
1H NMR simultaneous identification of health-relevant compounds in propolis extracts 1-gen-2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; L., Bortolotti; G. L., Marcazzan; Plessi, Maria
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 1-gen-2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Annalisa, Maietti; Paola, Tedeschi; Plessi, Maria
An analytical approach to Sr isotope ratio determination in Lambrusco wines for geographical traceability purposes 1-gen-2015 Durante, Caterina; Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Bertelli, Davide; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Manzini, Daniela; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona
Analisi ATR-FTIR per la valutazione dello stato ossidativo di grassi animali 1-gen-2008 Bertelli, Davide; Plessi, Maria; Lolli, Massimo; Papotti, Giulia
Analisi di estratti di propoli mediante HR-NMR e software per analisi di miscele complesse. 1-gen-2011 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Analytical traceability of Reggio Emilia watermelon 1-gen-2014 Maietti, A.; Bertelli, Davide; Tedeschi, P.; Papotti, Giulia; Bonetti, G.; Brandolini, V.
Antioxidant activity of propolis in oil-in-water emulsion 1-gen-2008 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide
Antioxidant activity, phenolic compounds, and NMR characterization of Balsamic and Traditional Balsamic Vinegar of Modena 1-gen-2015 Bertelli, Davide; Maietti, Annalisa; Papotti, Giulia; Tedeschi, Paola; Bonetti, Gianpiero; Graziosi, Riccardo; Brandolini, Vincenzo; Plessi, Maria
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 1-gen-2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 1-gen-2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Silvestri, Michele; Bertacchini, Lucia; Durante, Caterina; Plessi, Maria
Attività antiossidante di propoli in emulsioni O/A 1-gen-2008 Papotti, Giulia; Plessi, Maria; Bertelli, Davide; M., Rancan; A. G., Sabatini
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 1-gen-2011 Plessi, Maria; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; S., Zocca
Caratterizzazione nutrizionale e funzionale di cultivar di ciliegia 1-gen-2011 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Cancellieri, Giuseppina; Plessi, Maria; S., Zocca
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 1-gen-2011 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Caratterizzazione funzionale di cultivar di ciliegia. 1-gen-2008 Plessi, Maria; Lolli, Massimo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; S., Zocca
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 1-gen-2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
Characterization of lambrusco wines by means of Sr isotope ratio as provenance marker 1-gen-2012 Baschieri, Carlo; Bertacchini, Lucia; Cocchi, Marina; Marchetti, Andrea; Durante, Caterina; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Sighinolfi, Simona
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 1-gen-2013 Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria
Chemical and Functional Characterization of Italian Propolis Obtained by Different Harvesting Methods 1-gen-2012 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; L., Bortolotti; Plessi, Maria