Sfoglia per Autore
vinegars and acetic acid bacteria international symposium
2005 Giudici, Paolo; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Pulvirenti, Andrea; W., Ludwig; F., Barja; J., Bourgeois; J. M., Guillamon; A., Mas; P., Raspor
Theoretical approach to age determination of Traditional BalsamicVinegar
2005 Landi, S; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo
Acetic acid bacteria in Traditional Balsamic Vinegar by PCR-DGGE analysis
2005 Gala, Elisabetta; DE VERO, Luciana; Solieri, Lisa; Gullo, Maria
Sugar consumption by Yeast in cooked must for Traditional Balsamic Vinegar.
2005 S., Landi; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo
Lieviti starter per aceto balsamico tradizionale.
2005 Solieri, Lisa; Giudici, Paolo
Colture starter per la produzione di Aceto Balsamico Tradizionale: aspetti pratici ed applicativi
2005 Giudici, Paolo; DE VERO, Luciana; Landi, Sara; Gullo, Maria; Solieri, Lisa
Molecular procedure for yeasts identification of Traditional Balsamic Vinegar
2005 Solieri, Lisa; L., Castellari; A. R., Battagliola; Pulvirenti, Andrea; S., Landi; Giudici, Paolo
Strategies and perspectives for genetic improvement of wine yeasts
2005 Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Pulvirenti, Andrea; Cassanelli, Stefano
Limitations on the use of polymerase chain reaction - Restriction fragment length polymorphism analysis of the rDNA NTS2 region for the taxonomic classification of the species Saccharomyces cerevisiae
2005 Pulvirenti, Andrea; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo
Le fermentazioni dell’aceto balsamico tradizionale
2006 Giudici, Paolo; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Landi, Sara; Pulvirenti, Andrea; Rainieri, Sandra
Le Fermentazioni dell’Aceto Balsamico Tradizionale
2006 Giudici, Paolo; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Sara, Landi; Pulvirenti, Andrea; Sandra, Rainieri
Molecular dissection of the 5.8S-ITS region variability in Zygosaccharomyces spp.
2006 Solieri, Lisa; Cassanelli, Stefano; S., Rainieri; Giudici, Paolo
I Microrganismi dell'aceto balsamico. Atti del convegno: "Anche la tradizione va studiata" Risultati di un biennio di indagini per l'individuazione e il possibile impiego di starter per Aceto Balsamico Tradizionale.
2006 Licciardello, Fabio; Falcone, Pasquale Massimiliano; Tagliazucchi, Davide; Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Gullo, Maria; DE VERO, Luciana
GLUCOSE TOLERANCE AS DISTINCTIVE TRAITS OF ACETIC ACID BACTERIA
2006 Gullo, Maria; Solieri, Lisa; Giudici, Paolo
I microrganismi dell'aceto balsamico.
2006 Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Gullo, Maria; Pulvirenti, Andrea; DE VERO, Luciana; Falcone, Pasquale Massimiliano
Mitochondrial DNA and Mitochondrial proteins in interspecific Saccharomyces hybrids
2006 Pulvirenti, Andrea; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo
Molecular assessment of indigenous yeast population from traditional balsamic vinegar
2006 Solieri, Lisa; Landi, Sara; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo
Application of denaturing gradient gel electrophoresis (DGGE) analysis to evaluate acetic acid bacteria in traditional balsamic vinegar
2006 DE VERO, Luciana; Gala, Elisabetta; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; Landi, Sara; Giudici, Paolo
The Yeasts of sourdough
2006 Pulvirenti, Andrea; Solieri, Lisa; Sara, Landi; Giudici, Paolo
Physiological and genotypic characterization of a novel Zygosaccharomyces species
2007 Solieri, Lisa; Cassanelli, Stefano; Giudici, Paolo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
vinegars and acetic acid bacteria international symposium | 1-gen-2005 | Giudici, Paolo; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Pulvirenti, Andrea; W., Ludwig; F., Barja; J., Bourgeois; J. M., Guillamon; A., Mas; P., Raspor | |
Theoretical approach to age determination of Traditional BalsamicVinegar | 1-gen-2005 | Landi, S; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo | |
Acetic acid bacteria in Traditional Balsamic Vinegar by PCR-DGGE analysis | 1-gen-2005 | Gala, Elisabetta; DE VERO, Luciana; Solieri, Lisa; Gullo, Maria | |
Sugar consumption by Yeast in cooked must for Traditional Balsamic Vinegar. | 1-gen-2005 | S., Landi; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo | |
Lieviti starter per aceto balsamico tradizionale. | 1-gen-2005 | Solieri, Lisa; Giudici, Paolo | |
Colture starter per la produzione di Aceto Balsamico Tradizionale: aspetti pratici ed applicativi | 1-gen-2005 | Giudici, Paolo; DE VERO, Luciana; Landi, Sara; Gullo, Maria; Solieri, Lisa | |
Molecular procedure for yeasts identification of Traditional Balsamic Vinegar | 1-gen-2005 | Solieri, Lisa; L., Castellari; A. R., Battagliola; Pulvirenti, Andrea; S., Landi; Giudici, Paolo | |
Strategies and perspectives for genetic improvement of wine yeasts | 1-gen-2005 | Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Pulvirenti, Andrea; Cassanelli, Stefano | |
Limitations on the use of polymerase chain reaction - Restriction fragment length polymorphism analysis of the rDNA NTS2 region for the taxonomic classification of the species Saccharomyces cerevisiae | 1-gen-2005 | Pulvirenti, Andrea; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo | |
Le fermentazioni dell’aceto balsamico tradizionale | 1-gen-2006 | Giudici, Paolo; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Landi, Sara; Pulvirenti, Andrea; Rainieri, Sandra | |
Le Fermentazioni dell’Aceto Balsamico Tradizionale | 1-gen-2006 | Giudici, Paolo; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Sara, Landi; Pulvirenti, Andrea; Sandra, Rainieri | |
Molecular dissection of the 5.8S-ITS region variability in Zygosaccharomyces spp. | 1-gen-2006 | Solieri, Lisa; Cassanelli, Stefano; S., Rainieri; Giudici, Paolo | |
I Microrganismi dell'aceto balsamico. Atti del convegno: "Anche la tradizione va studiata" Risultati di un biennio di indagini per l'individuazione e il possibile impiego di starter per Aceto Balsamico Tradizionale. | 1-gen-2006 | Licciardello, Fabio; Falcone, Pasquale Massimiliano; Tagliazucchi, Davide; Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Gullo, Maria; DE VERO, Luciana | |
GLUCOSE TOLERANCE AS DISTINCTIVE TRAITS OF ACETIC ACID BACTERIA | 1-gen-2006 | Gullo, Maria; Solieri, Lisa; Giudici, Paolo | |
I microrganismi dell'aceto balsamico. | 1-gen-2006 | Giudici, Paolo; Solieri, Lisa; Gullo, Maria; Pulvirenti, Andrea; DE VERO, Luciana; Falcone, Pasquale Massimiliano | |
Mitochondrial DNA and Mitochondrial proteins in interspecific Saccharomyces hybrids | 1-gen-2006 | Pulvirenti, Andrea; Solieri, Lisa; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo | |
Molecular assessment of indigenous yeast population from traditional balsamic vinegar | 1-gen-2006 | Solieri, Lisa; Landi, Sara; DE VERO, Luciana; Giudici, Paolo | |
Application of denaturing gradient gel electrophoresis (DGGE) analysis to evaluate acetic acid bacteria in traditional balsamic vinegar | 1-gen-2006 | DE VERO, Luciana; Gala, Elisabetta; Gullo, Maria; Solieri, Lisa; Landi, Sara; Giudici, Paolo | |
The Yeasts of sourdough | 1-gen-2006 | Pulvirenti, Andrea; Solieri, Lisa; Sara, Landi; Giudici, Paolo | |
Physiological and genotypic characterization of a novel Zygosaccharomyces species | 1-gen-2007 | Solieri, Lisa; Cassanelli, Stefano; Giudici, Paolo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile