Sfoglia per Autore
Valorization of agri-food residues from industrial processes
2019 Maletti, Laura; D’Eusanio, Veronica; Lancellotti, Lidia; Lancellotti, Lisa; Tassi, Lorenzo
Valorization of cucurbitaceae residues from primary agronomic productions
2019 D’Eusanio, Veronica; Lancellotti, Lidia; Lancellotti, Lisa; Maletti, Laura; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo
Organic Electrochemical Synthesis of hydrovanilloin, a new bioavailable nontoxic substitute of bisphenol A
2019 Lancellotti, Lidia; Maletti, Laura; Borsari, Marco; Roncaglia, Fabrizio; Tassi, Lorenzo
Red horse-chestnut of Aesculus X Carnea : a new way for health and food design?
2020 Baraldi, Cecilia; Foca, Giorgia; Maletti, Laura; Marchetti, Andrea; Roncaglia, Fabrizio; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo
Tracing geographical origin of Lambrusco PDO wines using isotope ratios of oxygen, boron, strontium, lead and their elemental concentration
2021 Lancellotti, L.; Sighinolfi, S.; Ulrici, A.; Maletti, L.; Durante, C.; Marchetti, A.; Tassi, L.
An expedient catalytic process to obtain solketal from biobased glycerol
2021 Roncaglia, F.; Forti, L.; D'Anna, S.; Maletti, L.
Comparative Analysis of VOCs from Winter Melon Pomace Fibers before and after Bleaching Treatment with H2O2
2022 Maletti, Laura; D'Eusanio, Veronica; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; Pincelli, Luca; Tassi, Lorenzo
Candying process for enhancing pre-waste watermelon rinds to increase food sustainability
2022 Maletti, Laura; D'Eusanio, Veronica; Lancellotti, Lisa; Marchetti, Andrea; Pincelli, Luca; Strani, Lorenzo; Tassi, Lorenzo
VOCs Analysis of Three Different Cultivars of Watermelon (Citrullus lanatus L.) Whole Dietary Fiber
2022 Maletti, Laura; D'Eusanio, Veronica; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; Tassi, Lorenzo
Ion exchange capacity of synthetic zeolite L: a promising way for cerium recovery
2022 Confalonieri, G.; Vezzalini, G.; Maletti, L.; Di Renzo, F.; Gozzoli, V.; Arletti, R.
Strategie di recupero valorizzativo per la sostenibilità in ambito agrifood e metodologie di caratterizzazione dei prodotti da bioraffineria
2022 Maletti, Laura
Volatile Aroma Compounds of Gavina® Watermelon (Citrullus Lanatus L.) Dietary Fibers to Increase Food Sustainability
2023 D'Eusanio, Veronica; Maletti, Laura; Marchetti, Andrea; Roncaglia, Fabrizio; Tassi, Lorenzo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Valorization of agri-food residues from industrial processes | 1-gen-2019 | Maletti, Laura; D’Eusanio, Veronica; Lancellotti, Lidia; Lancellotti, Lisa; Tassi, Lorenzo | |
Valorization of cucurbitaceae residues from primary agronomic productions | 1-gen-2019 | D’Eusanio, Veronica; Lancellotti, Lidia; Lancellotti, Lisa; Maletti, Laura; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo | |
Organic Electrochemical Synthesis of hydrovanilloin, a new bioavailable nontoxic substitute of bisphenol A | 1-gen-2019 | Lancellotti, Lidia; Maletti, Laura; Borsari, Marco; Roncaglia, Fabrizio; Tassi, Lorenzo | |
Red horse-chestnut of Aesculus X Carnea : a new way for health and food design? | 1-gen-2020 | Baraldi, Cecilia; Foca, Giorgia; Maletti, Laura; Marchetti, Andrea; Roncaglia, Fabrizio; Sighinolfi, Simona; Tassi, Lorenzo | |
Tracing geographical origin of Lambrusco PDO wines using isotope ratios of oxygen, boron, strontium, lead and their elemental concentration | 1-gen-2021 | Lancellotti, L.; Sighinolfi, S.; Ulrici, A.; Maletti, L.; Durante, C.; Marchetti, A.; Tassi, L. | |
An expedient catalytic process to obtain solketal from biobased glycerol | 1-gen-2021 | Roncaglia, F.; Forti, L.; D'Anna, S.; Maletti, L. | |
Comparative Analysis of VOCs from Winter Melon Pomace Fibers before and after Bleaching Treatment with H2O2 | 1-gen-2022 | Maletti, Laura; D'Eusanio, Veronica; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; Pincelli, Luca; Tassi, Lorenzo | |
Candying process for enhancing pre-waste watermelon rinds to increase food sustainability | 1-gen-2022 | Maletti, Laura; D'Eusanio, Veronica; Lancellotti, Lisa; Marchetti, Andrea; Pincelli, Luca; Strani, Lorenzo; Tassi, Lorenzo | |
VOCs Analysis of Three Different Cultivars of Watermelon (Citrullus lanatus L.) Whole Dietary Fiber | 1-gen-2022 | Maletti, Laura; D'Eusanio, Veronica; Durante, Caterina; Marchetti, Andrea; Tassi, Lorenzo | |
Ion exchange capacity of synthetic zeolite L: a promising way for cerium recovery | 1-gen-2022 | Confalonieri, G.; Vezzalini, G.; Maletti, L.; Di Renzo, F.; Gozzoli, V.; Arletti, R. | |
Strategie di recupero valorizzativo per la sostenibilità in ambito agrifood e metodologie di caratterizzazione dei prodotti da bioraffineria | 18-mag-2022 | Maletti, Laura | |
Volatile Aroma Compounds of Gavina® Watermelon (Citrullus Lanatus L.) Dietary Fibers to Increase Food Sustainability | 1-gen-2023 | D'Eusanio, Veronica; Maletti, Laura; Marchetti, Andrea; Roncaglia, Fabrizio; Tassi, Lorenzo |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile