Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 29
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Caratterizzazione di lambruschi doc dell'emilia tramite hr-nmr ed analisi statistica multivariata 1-gen-2011 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Valore funzionale di ciliegie da varie cultivar 1-gen-2011 Plessi, Maria; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; S., Zocca
Impiego di HR-NMR per la caratterizzazione di lambruschi DOC dell'Emilia 1-gen-2011 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Baschieri, Carlo; Plessi, Maria
Caratteristiche chimico-fisiche e nutrizionali di cultivar di ciliegio nel vignolese 1-gen-2011 Plessi, Maria; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; S., Zocca
Utilizzo di Hr-NMR per la caratterizzazione di vini Lambrusco DOP di Modena 1-gen-2012 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
NMR application on oenological products 1-gen-2012 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Silvestri, Michele; Durante, Caterina; Plessi, Maria
HR-NMR studies for the characterization of DOC Lambrusco wines of Modena 1-gen-2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Bertacchini, Lucia; Plessi, Maria
1D and 2D NMR application on balsamic and traditional balsamic vinegar of Modena 1-gen-2012 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Durante, Caterina; Silvestri, Michele; Plessi, Maria
Development of an extraction and purification method for the characterization of the high molecular weight fraction of traditional balsamic vinegar 1-gen-2012 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
Protein extraction and identification as a honey adulteration detection method. 1-gen-2012 Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
USe of HR-NMR for functional properties estimation of balsamic vinegar of Modena 1-gen-2012 Bertelli, Davide; A., Maietti; Papotti, Giulia; P., Tedeschi; Graziosi, Riccardo; G., Bonetti; V., Brandolini; Plessi, Maria
Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco wines of Modena using NMR spectroscopy and multivariate statistical analysis 1-gen-2013 Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Plessi, Maria
Phenolics characterization in propolis using HR-NMR and chemometrics 1-gen-2013 Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
Characterization and classification of propolis extracts by HR-NMR 1-gen-2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
Application of One- and Two-Dimensional NMR Spectroscopy for the Characterization of Protected Designation of Origin Lambrusco Wines of Modena 1-gen-2013 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Silvestri, Michele; Bertacchini, Lucia; Durante, Caterina; Plessi, Maria
NUTRASCIENCE s.r.l. 1-gen-2014 Bertelli, Davide; Plessi, Maria; Pellati, Federica; Forni, Flavio; Papotti, Giulia; Graziosi, Riccardo
HPLC_MS characterization of the antocyanin fraction of italian sweet cherry (prunus avium L.) 1-gen-2014 Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
2D NMR spectroscopy in food science: an innovative approach to spectra processing and statistical data analysis 1-gen-2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Annalisa, Maietti; Paola, Tedeschi; Plessi, Maria
Application of 2D NMR spectroscopy to Lambrusco Wine 1-gen-2014 Graziosi, Riccardo; Bertelli, Davide; Papotti, Giulia; Plessi, Maria
HPLC-Ms characterization of phenylpropanoid glycosides from Aloysia polystachya (Griseb. et Moldenke) 1-gen-2014 Papotti, Giulia; Bertelli, Davide; Graziosi, Riccardo; Plessi, Maria
Mostrati risultati da 1 a 20 di 29
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile