Sfoglia per Autore
Composizione del grasso intermuscolare nei tagli magri della carcassa di suino pesante
1992 Santoro, P.; LO FIEGO, Domenico Pietro; Minelli, Giovanna
Osservazioni sulle caratteristiche del grasso della pancetta nel suino pesante
1992 LO FIEGO, Domenico Pietro; Santoro, P.; NANNI COSTA, L.; Minelli, Giovanna
Composizione acidica del grasso perirenale nel suino pesante
1993 LO FIEGO, Domenico Pietro; Faucitano, L; Minelli, Giovanna; Santoro, P.
Studio preliminare sulle caratteristiche della carne di struzzo (Struthio Camelus)
1995 Minelli, Giovanna; Santoro, P; LO FIEGO, Domenico Pietro; Faucitano, L; Mazzoni, D.
Post mortem changes in the mechanical properties and ultrastructure of the Longissimus in two porcine breeds
1995 Minelli, Giovanna; J., Culioli; X., Vignon; G., Monin
Effetto dell'aggiunta di vitamina E nella dieta sulla stabilità del colore e dei lipidi della carne bovina
1996 LO FIEGO, Domenico Pietro; Santoro, P; Minelli, Giovanna; Faucitano, L; Macchioni, P; Mazzoni, D.
Effetto del digiuno pre-macellazione sulle caratteristiche qualitative della carne di suini ibridi
1997 LO FIEGO, Domenico Pietro; Minelli, Giovanna; Santoro, P.
Influence of slaughter weight and sex on meat quality of rabbit slaughtered at the same age.
1999 M., Petracci; F., Capozzi; C., Cavani; M. A., Cremonini; Minelli, Giovanna
Influenza del tipo di allevamento, dell’età di macellazione e del sesso sulla qualità della carne di coniglio.
1999 C., Cavani; C., Lazzaroni; F., Luzi; Minelli, Giovanna; M., Petracci
Influence of Type of Rearing, Slaughter Age and Sex on Fattening Rabbit: II. Meat Quality
2000 Cavani, C.; Bianchi, M.; Lazzaroni, C.; Luzi, F.; Minelli, Giovanna; Petracci, M.
Effetto dell’integrazione dietetica di elevate dosi di vitamine C ed E sulle caratteristiche qualitative del seme fresco e conservato di coniglio.
2000 Minelli, Giovanna; BERGONZONI M., L; Cavani, C; DI STASIO, D.
Fatty acid composition of lipid fractions in Parma ham obtained from pigs fed on different levels of vitamin E (α-tocopherol acetate)
2000 LO FIEGO, Domenico Pietro; Santoro, P.; Macchioni, P.; Minelli, Giovanna
The influence of type of rearing, age at slaughter and sex on meat quality in growing rabbits.
2000 Cavani, C.; Lazzaroni, C.; Luzi, F.; Minelli, Giovanna; Petracci, M.
Species of Branchiobdellidae (Anellida) on freshwater crayfish in South Tyrol (Northern Italy).
2001 Oberkofler, B; Quaglio, F; Füreder, L; FIORAVANTI M., L; Giannetto, S; Morolli, C; Minelli, Giovanna
The effects of dietary supplementation with high doses of vitamin E and C on the quality traits of chicken semen
2001 A., Franchini; M. L., Bergonzoni; C., Melotti; Minelli, Giovanna
Effect of rosemary extract addition to laying hen diet on oxidative stability of n-3 PUFA fortified eggs. 11th Europ. Poultry Conference. Bremen (Germany), 6-10 September.
2002 A., Meluzzi; F., Sirri; Minelli, Giovanna; N., Tallarico; A., Franchini
Oxidative stability and sensory and functional properties of eggs from laying hens fed supranutritional doses of vitamins E and C
2002 A., Franchini; F., Sirri; N., Tallarico; Minelli, Giovanna; N., Iaffaldano; A., Meluzzi
Dietary conjugated linoleic acid supplementation of laying hen: effects on egg fatty acids composition and quality.
2003 A., Meluzzi; N., Tallarico; F., Sirri; Minelli, Giovanna; A., Franchini
Oxidative Stability And Quality Traits Of n-3 Pufa Enriched Chicken Meat
2003 Sirri, F; Minelli, Giovanna; Iaffaldano, N; Tallarico, N; Franchini, A.
Quality traits and oxidative stability of chicken meat enriched with coniugated linoleic acid.
2004 Sirri, F; Minelli, Giovanna; Meluzzi, A; Franchini, A.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile