Sfoglia per Autore

opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation 1-gen-2007 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Ulrici, Alessandro; Volpelli, Luisa Antonella; F., Tassone; L., Nanni Costa
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors 1-gen-2007 LO FIEGO, Domenico Pietro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella
Reproducibility evaluation of classification by expert assessors of raw ham red skin defect 1-gen-2007 LO FIEGO, Domenico Pietro; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; F., Tassone; L., Nanni Costa
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. 1-gen-2008 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella
Effect of the slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process 1-gen-2008 L., Nanni Costa; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; LO FIEGO, Domenico Pietro; V., Russo
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs. 1-gen-2009 P., Calà; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; S., Dall’Olio; L., Nanni Costa
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham 1-gen-2009 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits 1-gen-2009 LO FIEGO, Domenico Pietro; P., Macchioni; Minelli, Giovanna; Ielo, Maria Cristina; P., Santoro
Pisello proteico e fava nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte 1-gen-2010 Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna
Shelf life of pork from five different quality classes 1-gen-2010 L., Faucitano; Ielo, Maria Cristina; C., Ster; LO FIEGO, Domenico Pietro; S., Methot; L., Saucier
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production 1-gen-2011 Minelli, Giovanna; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies 1-gen-2011 Volpelli, Luisa Antonella; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Indagine sul benessere animale in allevamenti suini delle province di Modena e di Reggio Emilia 1-gen-2011 Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; G., Martelli; Scipioni, Rosanna
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production 1-gen-2012 Minelli, Giovanna; A., Cino; M., Comellini; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Effect of the slaughterhouse on behaviour, blood parameters, meat quality and raw ham defects in heavy pigs 1-gen-2012 L., Nanni Costa; F., Tassone; M., Comellini; Ielo, Maria Cristina; S., Dall'Olio; LO FIEGO, Domenico Pietro
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams 1-gen-2012 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Natural complementary feeds in gestating and lactating sows: effects on performance and metabolic profile 1-gen-2013 A., Beltrami; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Effects of dietary level of pantothenic acid and sex on carcass, meat quality traits and fatty acid composition of thigh subcutaneous adipose tissue in Italian heavy pigs. 1-gen-2013 Minelli, Giovanna; P., Macchioni; Ielo, Maria Cristina; P., Santoro; Lo Fiego, Domenico Pietro
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la determinazione degli acidi grassi e del numero di iodio in campioni di grasso suino prelevati da diversi strati sottocutanei 1-gen-2014 Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Ferrari, Carlotta; Calvini, Rosalba; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications 1-gen-2016 Foca, Giorgia; Ferrari, Carlotta; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Mostrati risultati da 1 a 20 di 20
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile