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Reproducibility evaluation of classification by expert assessors of raw ham red skin defect
2007 LO FIEGO, Domenico Pietro; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; F., Tassone; L., Nanni Costa
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation
2007 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Ulrici, Alessandro; Volpelli, Luisa Antonella; F., Tassone; L., Nanni Costa
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors
2007 LO FIEGO, Domenico Pietro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma.
2008 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella
Effect of the slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process
2008 L., Nanni Costa; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; LO FIEGO, Domenico Pietro; V., Russo
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham
2009 LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits
2009 LO FIEGO, Domenico Pietro; P., Macchioni; Minelli, Giovanna; Ielo, Maria Cristina; P., Santoro
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs.
2009 P., Calà; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; S., Dall’Olio; L., Nanni Costa
Pisello proteico e fava nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte
2010 Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna
Shelf life of pork from five different quality classes
2010 L., Faucitano; Ielo, Maria Cristina; C., Ster; LO FIEGO, Domenico Pietro; S., Methot; L., Saucier
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production
2011 Minelli, Giovanna; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies
2011 Volpelli, Luisa Antonella; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Indagine sul benessere animale in allevamenti suini delle province di Modena e di Reggio Emilia
2011 Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; G., Martelli; Scipioni, Rosanna
Effect of the slaughterhouse on behaviour, blood parameters, meat quality and raw ham defects in heavy pigs
2012 L., Nanni Costa; F., Tassone; M., Comellini; Ielo, Maria Cristina; S., Dall'Olio; LO FIEGO, Domenico Pietro
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production
2012 Minelli, Giovanna; A., Cino; M., Comellini; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams
2012 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro
Natural complementary feeds in gestating and lactating sows: effects on performance and metabolic profile
2013 A., Beltrami; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Effects of dietary level of pantothenic acid and sex on carcass, meat quality traits and fatty acid composition of thigh subcutaneous adipose tissue in Italian heavy pigs.
2013 Minelli, Giovanna; P., Macchioni; Ielo, Maria Cristina; P., Santoro; Lo Fiego, Domenico Pietro
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la determinazione degli acidi grassi e del numero di iodio in campioni di grasso suino prelevati da diversi strati sottocutanei
2014 Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Ferrari, Carlotta; Calvini, Rosalba; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications
2016 Foca, Giorgia; Ferrari, Carlotta; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Reproducibility evaluation of classification by expert assessors of raw ham red skin defect | 1-gen-2007 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; F., Tassone; L., Nanni Costa | |
Preliminary investigation of the use of digital image analysis for raw ham evaluation | 1-gen-2007 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Ulrici, Alessandro; Volpelli, Luisa Antonella; F., Tassone; L., Nanni Costa | |
Carcass and meat quality traits of pigs with different blood fractions of “Mora Romagnola” breed, reared outdoors | 1-gen-2007 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Ielo, Maria Cristina; Comellini, Michele; Volpelli, Luisa Antonella | |
Efetto del voltaggio di stordimento e della modalita’ di scottatura sull’incidenza del difetto della “cotenna rossa” nel prosciutto di Parma. | 1-gen-2008 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella | |
Effect of the slaughterhouse on the incidence of defects in raw pig ham destined to the dry-curing process | 1-gen-2008 | L., Nanni Costa; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; LO FIEGO, Domenico Pietro; V., Russo | |
Effect of stunning voltage and scalding method on the incidence of the “red skin” defect of Parma ham | 1-gen-2009 | LO FIEGO, Domenico Pietro; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; F., Tassone; Volpelli, Luisa Antonella | |
Effect of pantothenic acid level in the diet of the finishing heavy pig on carcass and meat quality traits | 1-gen-2009 | LO FIEGO, Domenico Pietro; P., Macchioni; Minelli, Giovanna; Ielo, Maria Cristina; P., Santoro | |
Effect of different pre-slaughter procedures on behavioural and blood parameters in pigs. | 1-gen-2009 | P., Calà; F., Tassone; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; S., Dall’Olio; L., Nanni Costa | |
Pisello proteico e fava nell'alimentazione di bovine di razza Reggiana: effetti sulla produzione e sulle caratteristiche del latte | 1-gen-2010 | Volpelli, Luisa Antonella; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna | |
Shelf life of pork from five different quality classes | 1-gen-2010 | L., Faucitano; Ielo, Maria Cristina; C., Ster; LO FIEGO, Domenico Pietro; S., Methot; L., Saucier | |
Influence of genetic type on the characteristics of intramuscular fat of pig thighs destined for the PDO production | 1-gen-2011 | Minelli, Giovanna; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Fatty acid composition of subcutaneous adipose tissue of raw and seasoned ham in three PDO dry-cured ham typologies | 1-gen-2011 | Volpelli, Luisa Antonella; Cino, Adelaide; Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Indagine sul benessere animale in allevamenti suini delle province di Modena e di Reggio Emilia | 1-gen-2011 | Comellini, Michele; Ielo, Maria Cristina; G., Martelli; Scipioni, Rosanna | |
Effect of the slaughterhouse on behaviour, blood parameters, meat quality and raw ham defects in heavy pigs | 1-gen-2012 | L., Nanni Costa; F., Tassone; M., Comellini; Ielo, Maria Cristina; S., Dall'Olio; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Influence of genetic type on the characteristics of subcutaneous adipose tissue of pig thighs destined for the PDO production | 1-gen-2012 | Minelli, Giovanna; A., Cino; M., Comellini; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Automated identification and visualization of food defects using RGB imaging: Application to the detection of red skin defect of raw hams | 1-gen-2012 | Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Natural complementary feeds in gestating and lactating sows: effects on performance and metabolic profile | 1-gen-2013 | A., Beltrami; Ielo, Maria Cristina; Volpelli, Luisa Antonella; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Effects of dietary level of pantothenic acid and sex on carcass, meat quality traits and fatty acid composition of thigh subcutaneous adipose tissue in Italian heavy pigs. | 1-gen-2013 | Minelli, Giovanna; P., Macchioni; Ielo, Maria Cristina; P., Santoro; Lo Fiego, Domenico Pietro | |
Applicazione della spettroscopia FT-NIR per la determinazione degli acidi grassi e del numero di iodio in campioni di grasso suino prelevati da diversi strati sottocutanei | 1-gen-2014 | Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Ferrari, Carlotta; Calvini, Rosalba; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro | |
Iodine Value and Fatty Acids Determination on Pig Fat Samples by FT-NIR Spectroscopy: Benefits of Variable Selection in the Perspective of Industrial Applications | 1-gen-2016 | Foca, Giorgia; Ferrari, Carlotta; Ulrici, Alessandro; Ielo, Maria Cristina; Minelli, Giovanna; LO FIEGO, Domenico Pietro |
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