Sfoglia per Autore
Modelling acidic corrosion of aluminium foil in contact with foods
1990 Piergiovanni, L.; Fava, P.; Ciappellano, S.; Testolin, G.
Measurement of ethylene permeability of plastic films.
1992 Fava, Patrizia; Scolaro, M.; Piergiovanni, L.
Shelf-life Extension of Taleggio Cheese by Modified Atmosphere Packaging.
1993 Piergiovanni, L.; Fava, Patrizia; Moro, M.
Microbiological quality and shelf life of chilled cod fillets in vacuum-skin and modified atmosphere packaging.
1993 Galli, A.; Franzetti, L.; Carelli, S.; Piergiovanni, L.; Fava, Patrizia
A Mathematical Model for the Prediction of Water Vapour Transmission Rate at Different Temperature and Relative Humidity Combinations.
1995 Piergiovanni, L.; Fava, Patrizia; Siciliano, A.
Trasferimenti di aeriformi (O2, CO2, vapor acqueo) attraverso la confezione permeabile di un prodotto vegetale fresco.
1997 Piergiovanni, L.; Fava, Patrizia; Santoro, F.
Minimizing the residual oxygen in modified atmosphere packaging of bakery products
1997 L., Piergiovanni; Fava, Patrizia; P., Fava
Previsione delle variazioni di composizione delle atmosfere protettive in imballaggi permeabili
1998 L., Piergiovanni; S., Pastorelli; Fava, Patrizia
Effetto della direzione del flusso di vapore acqueo sulla misura della permeabilità.
1998 Pastorelli, S.; Piergiovanni, L.; Fava, Patrizia
A simplified procedure to determine the respiration rate of minimally processed vegetables in flexible permeable packaging
1999 Piergiovanni, L.; Fava, Patrizia; Ceriani, S.
Design of a functional box for take-away pizza. Packaging
1999 Fava, Patrizia; Piergiovanni, L.; Pagliarini, E.
Study of diffusion through LDPE film of di-n-butyl phthalate.
1999 Piergiovanni, L.; Fava, Patrizia
Shelf-life modelling of moisture sensitive food products
2000 Fava, P.; Limbo, S.; Piergiovanni, L.
Efficacia di un film attivo per la rimozione di aldeidi da fiocchi d’avena.
2002 Fava, Patrizia; F., Mostardini; G., Vestrucci
Water transport properties of cellophane flexible film intended for food packaging applications.
2002 DEL NOBILE, M. A.; Fava, Patrizia; Piergiovanni, L.
Valutazione del colore del “pesto” mediante analisi di immagini digitali e successiva classificazione utilizzando l’algoritmo WPTER
2003 Antonelli, Andrea; Fava, Patrizia; Foca, Giorgia; Franchini, Giancarlo; Ulrici, Alessandro
Evaluation of the Colour of “Pesto” by means of Digital Image Analysis coupled to a Wavelet-Based Classification Algorithm
2003 Antonelli, Andrea; Fava, Patrizia; Foca, Giorgia; Franchini, Giancarlo; Ulrici, Alessandro
Naringinase immobilization in polymeric films intended for food packaging applications
2003 Piergiovanni, L; Buonocore, Gg; Fava, Patrizia; Nicolais, L.; DEL NOBILE, M. A.; Puglisi, M. L.
Assessment of the risk of physical contamination of bread packaged in perforated oriented polypropylene films: measurements, procedures and results.
2003 Piergiovanni, L.; Limbo, S.; Riva, M.; Fava, Patrizia
Shelf life prediction of cereal-based dry foods packed in moisture-sensitive films
2003 MA Del, Nobile; Gg, Buonocore; S., Limbo; Fava, Patrizia
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile