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Modificazioni degli zuccheri nel corso della produzione di Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia 1-gen-2002 F., Chinnici; Masino, Francesca; Antonelli, Andrea
Andamento dei composti di natura furanica in batterie per la produzione dell’Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia 1-gen-2003 Masino, Francesca; F., Chinnici; Antonelli, Andrea
Determination of furanic compounds in traditional balsamic vinegars by ion-exclusion liquid chromatography and diode-array detection 1-gen-2003 F., Chinnici; Masino, Francesca; Antonelli, Andrea
Studio delle relazioni tra acidità, concentrazione zuccherina, concentrazione di composti di natura furanica ed invecchiamento in batterie per la produzione di Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia mediante metodologie chemiometriche 1-gen-2004 Masino, Francesca; Chinnici, Fabio; Franchini, Giancarlo; Ulrici, Alessandro; Antonelli, Andrea
Andamento dei composti furanici in batterie per la produzione dell’Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia 1-gen-2004 Masino, Francesca; F., Chinnici; Antonelli, Andrea
Study of aroma and polymer interactions. 1-gen-2004 Puglisi, Maria Laura; Masino, Francesca; Antonelli, Andrea; Fava, Patrizia
Heat-induced chemical modification of grape must as related to its concentration during the production of traditional balsamic vinegar: A preliminary approach 1-gen-2004 Antonelli, Andrea; F., Chinnici; Masino, Francesca
Analisi multivariata di dati storici chimico-fisici e microbiologici delle acque potabili reggiane 1-gen-2005 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Manzini, Daniela; Masino, Francesca; N., Fontani; Franchini, Giancarlo; G., Carapezzi
Ageing of Aceto Balsamico Tradizionale: a mathematical model 1-gen-2005 Masino, Francesca; D., Sanarico; Antonelli, Andrea; Giudici, Paolo
Analisi multivariata di immagini digitali per la valutazione di matrici alimentari eterogenee 1-gen-2005 Ulrici, Alessandro; Manzini, Daniela; Masino, Francesca; Franchini, Giancarlo; Antonelli, Andrea; Foca, Giorgia
Determinazione dei parametri chimico-fisici nell’Aceto Balsamico Tradizionale di Reggio Emilia (ABTRE) e loro correlazione con il giudizio sensoriale. 1-gen-2005 Masino, Francesca; Ulrici, Alessandro; Antonelli, Andrea
HPLC applications in Aceto Balsamico tradizionale quality assessment 1-gen-2005 Masino, Francesca; Manzini, Daniela; Ulrici, Alessandro; Antonelli, Andrea
Aging of aceto balsamico tradizionale a mathematical model. 1-gen-2005 Masino, Francesca; Donato, Sanarico; Antonelli, Andrea; Giudici, Paolo
Studio sensoriale sulle acque: approccio sperimentale 1-gen-2005 Masino, Francesca; Antonelli, Andrea; Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Franchini, Giancarlo
Application of Gas-Cromatography for the characterization of Traditional Balsamic Vinegar 1-gen-2005 Manzini, Daniela; Ulrici, Alessandro; Franchini, Giancarlo; Masino, Francesca; Antonelli, Andrea; Cocchi, Marina
A study of the relationships among acidity, sugar and furanic compound concentrations in set of casks for Aceto Balsamico Tradizionale of Reggio Emilia by multivariate techniques 1-gen-2005 Masino, Francesca; F., Chinnici; Franchini, Giancarlo; Ulrici, Alessandro; Antonelli, Andrea
Determinazione di pigmenti e attributi sensoriali mediante analisi multivariata del colore di immagini digitali 1-gen-2006 Ulrici, Alessandro; Foca, Giorgia; Masino, Francesca
Physiological responses of spinach leaves to low oxygen conditions: a very preliminary study 1-gen-2008 Anceschi, A. E.; Fornaciari, S.; Masino, Francesca; Arru, Laura
Influenza della composizione sulla qualità dell’Aceto Balsamico Tradizionale 1-gen-2008 Masino, Francesca; Montevecchi, Giuseppe; Antonelli, Andrea; F., Chinnici; A., Bendini
A chemometric study of pesto sauce appearance and of its relation to pigment concentration 1-gen-2008 Masino, Francesca; Foca, Giorgia; Ulrici, Alessandro; Arru, Laura; Antonelli, Andrea
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